< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hakaret suçundan hapse giriyorum- (sicili yaktık elleaam) (17. sayfa)

-
-
Mapushanelere güneş doğmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşı almışlar arkadaşlar kesin bilgi yayalım
quote:
Orijinalden alıntı: extagoninanır mısın bilmem ama dışarıda yağmur yağarken iş yerimizdeki camlar buğu yapmıştı,bende cama ''götoş gülşen'' yazdım. bunu kendi mesaisinde gördü,parmak izimi aldırttı olay yeri incelemeye,olay yeri inceleme parmak izinin bana ait olduğuna karar verdi ve dosya savcıya gitti,savcı onayladı dava açıldı :D
uzlaşmada 5.000 tl para istedi,verirsem dava açılmayacaktı,''donuma kadar alacaksa söylemesi yeterliydi'' dedim aracıya,o da mahkeme kayıtlarına geçmiş:D
Alıntıları Göster
-
Almışlar mı arkadaşı ? Sonu böyle bitmeseydi iyiydi.
Gülşen erotikaya güldüm baya ya allah affetsin
-
Senden 5000 isteyen davayı açan şahıs mıydı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Post ne alemde haberi olan var mı 😂
Kayra Bey diceksiniz
-
O kısma koptum bende hocam. Gün içinde aklıma geldikçe gülüyorum hâlâ. Umarım arkadaşta sorunsuz bir şekilde atlatır bu süreci.
özelden onlarca mesaj atıp durumumu merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum,hagb kararı verildi,evrağı ilk mesaja editledim
Whippoorwill melikssahin Jeolog. .BUTTERS STOTCH. Heisenbergin asistanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 3 Kasım 2020; 17:48:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: extagonözelden onlarca mesaj atıp durumumu merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum,hagb kararı verildi,evrağı ilk mesaja editledim
Whippoorwill melikssahin Jeolog. .BUTTERS STOTCH. Heisenbergin asistanı
Abi sen ceza yediğin için neden bu kadar mutlusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gece yenilen tostAbi sen ceza yediğin için neden bu kadar mutlusun?
Alıntıları Gösteridam cezası verildide benim mi haberim yok
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: extagonidam cezası verildide benim mi haberim yok
Alıntıları Gösterhadi geçmiş olsun hocam
bu neşeni hiç kaybetme inşallah.
-
Hocam özeti ne bunun? Sicilinize işledi mi şimdi suçlu musunuz gbt de vs gözükecek mi? Yoksa para ödeyip sıyrıldınız falan mı? Ben biraz anlamıyorum da açıkcası
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1D1E03D3CHocam özeti ne bunun? Sicilinize işledi mi şimdi suçlu musunuz gbt de vs gözükecek mi? Yoksa para ödeyip sıyrıldınız falan mı? Ben biraz anlamıyorum da açıkcası
sicile işlenmedi,gbt de bişey çıkmayacak,5 yıl bir vukatım olmazsa dava hiç açılmamış sayılacak,düşecek.
-
gözü korkusuz insanmışsınız. saygılar.
-
Hadi gözünüz aydın.
Abi yazık olmuş be sana. Hayatın (özellikle de Türkiye'min) sillesini yemişsin. Sillenin bu kadar acı olmasının sebebi ufak bir hakaretten yargılanman değil; onlarca katil, hain özgürce volta atarken senin mahkemelerde sürünmen.
-
Geçmiş olsun hocam. Zor sıyırdınız vallahi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X