HAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAA |
Hakaret suçundan hapse giriyorum- (sicili yaktık elleaam) (16. sayfa)

-
-
Kardeş hakaret davasıyla ne alakası var İstanbul sözleşmesinin, aile ilişkilerinin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: prometheus1900
Kardeş hakaret davasıyla ne alakası var İstanbul sözleşmesinin, aile ilişkilerininkonuyu açana saygı gösterip yazdığı şeyleri yeteri kadar okuma zahmetine girseydin ne alakası olduğunu anlardın! adam kendisi yazıyor zaten hemen feminazi kesilmeyin ezbere yaşamayın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: OppenheimerSokmasalardi iceri o zaman. Ne yemek parasini vermese hapse mi atcaklar? :)
inşallah hiç. öğrenmezsin.
-
bazen tamam kardeşim demek en kolay yoldur.
-
şu an ne iş yapıyorsunuz
-
Cok hizlidan kastiniz ne hocam? Sikayetten sonra hemen ertesi gun cagirdilar mi?quote:
Orijinalden alıntı: extagonsoruşturma aşaması çok hızlı sürüyor,beklediğin kısım davalar oluyor genelde. beni 2 kez ifadeye çağırdılar üst üste.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşı içeri aldılar sanırım puhahaha cevap yazmadığına göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan çok uzun zamandır konu dışı'nda bu kadar iyi konu görmemiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra
Cok hizlidan kastiniz ne hocam? Sikayetten sonra hemen ertesi gun cagirdilar mi?
Alıntıları Gösterpek hatırlamıyorum ama polisler arayıp şu gün gel diyorlar bi kaç ay sonra.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.
Arkadaşı içeri aldılar sanırım puhahaha cevap yazmadığına göre3 kasımda editlicem
-
Hakaretten 1 gün dahi ceza alırsanız, sonrası hukuk mahkemelerinde tazminat davası açılır. Uzlaştırmada ödemediğiniz o parayı hukuk mahkemesi sonucında paşa paşa sizden alır.(maaşa haciz veya eve haciz vs vs vs.)
quote:
Orijinalden alıntı: By_EKReM
Hakaretten 1 gün dahi ceza alırsanız, sonrası hukuk mahkemelerinde tazminat davası açılır. Uzlaştırmada ödemediğiniz o parayı hukuk mahkemesi sonucında paşa paşa sizden alır.(maaşa haciz veya eve haciz vs vs vs.)Üstünüze mal yoksa, sigortalı çalışmıyorsanız ancak babayı alırlar
Gülşen erotikayı yeni gördüm.
Haklısınız. Ama devlet alacağını unutmaz. Bir gün karşınıza çıkar. O zaman babayı verir.
Sicile işlemeside cabası...
Hocam niye böyle bir şey yaptın ki ? En son ilkokulda çince öğrendiğimiz küfürleri duvara sprey boya ile yazardık hocanın adınıda imza olarak öyle kalırdı gitsem bakmaya hala yerindedir.
quote:
Orijinalden alıntı: By_EKReM
Haklısınız. Ama devlet alacağını unutmaz. Bir gün karşınıza çıkar. O zaman babayı verir.
Sicile işlemeside cabası...Bu ülke de ne toramanların vergi borçları silindi gitti, bu mu silinmeyecek?
bir kaç senede bir çıkan vergi affı ıvır zıvır affı ile o işte hallolur..
kısacası babayı almaya devam ederler
quote:
Orijinalden alıntı: john mclaneBu ülke de ne toramanların vergi borçları silindi gitti, bu mu silinmeyecek?
bir kaç senede bir çıkan vergi affı ıvır zıvır affı ile o işte hallolur..
kısacası babayı almaya devam ederler
Alıntıları GösterSicilden silinme affı diye bir şey yok. Bu parayla halledilecek bir iş değil.
Yanlış düşünüyorsunuz.
-
Keke var mı bir gelişme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X