Şimdi Ara

Hakan Fidan: “4-5 sene önce suikast girişimine uğradım. Arsenik ve cıva verildi.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/ajans_muhbir/status/1920923729434984496

Hakan Fidan: “4-5 sene önce suikast girişimine uğradım. Arsenik ve cıva verildi.”

mi6 hakan'a böyle yapılır mı? Allah korumuş mi6 eski dost Hakan'ı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mili devleti bozan Özal'da mı o şekilde öldürüldü acaba diye aklıma geldi ? Bu eleman ayrıca mit başkanıyken gözaltına alınacaktı Oslo'da teröristlerle müzakere yapıyor diye RTE devreye girip engelledi sanırım RTE " hesabı olan bana gelsin "gibi şeyler demişti daha sonra 17-25 Aralık ile 15 temmuz girişimleri olmuşdu

Bu partide acaba liyakatı yanlış mı anladılar

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.