Şimdi Ara

Haftaya Alacağım Sistem Nasıl ? [Uyumlu mu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    8gb ram kingston hyperx 2133mhz
    İ3 6100
    Aercool a-gt-500 500w
    Msi h110m pro vd
    Sandisk 240gb ssd

bu arada alacağım kasada usb3.0 ön port girişi yok fakat anakartta usb3.0 onport için kablo girişi var sıkıntı olmaz değil mi oraya kablo takmasak.

parçalar birbiriyle uyumlu mu kasama ekran kartım sığar mı ?

genellikle yazılım yapacağım günde 2-3 saat oyun oynayacağım fakat pc genellikle açık kalacak bunun için stock fan yeter mi ?

yanıt yazan arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 24 Mart 2016; 16:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Bütçeniz nedir?

1500-1700arası

Sistem uygun o zaman istersen SSD yi çıkarıp ekran kartını yükseltebilirsin. SSD sonradan da eklenebilir. Oyun oynayacağınız için dedim.

Hocam ssd siparişi verdim. Zaten oyun fazla oynamayacagım yazılımla uğrayacağım için genelde ssd benim için önemli ekran kartı testlerine baktığımda bu yeterli duruyor benim için. İleride upradge yaparım sorun olmaz

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Sistem uygun o zaman istersen SSD yi çıkarıp ekran kartını yükseltebilirsin. SSD sonradan da eklenebilir. Oyun oynayacağınız için dedim.

Hocam ssd siparişi verdim. Zaten oyun fazla oynamayacagım yazılımla uğrayacağım için genelde ssd benim için önemli ekran kartı testlerine baktığımda bu yeterli duruyor benim için. İleride upradge yaparım sorun olmaz

Hayırlısı olsun o fiyata uygun sistem.

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Selam

Msi h110m için epey şikayet var. Ayrıca 2 yıl garanti veriyor msi ürünlerine. H110 ayrıca oyuncu anakartıyla alakası yok. tamamen giriş seviyesi chipseti var. Ayrıca bakın, ses sürücü, ne ethernet kontrolcüsü ne de killer özelliği var. Sadece ismini gaming yapmışlar. Bi araştır incele farkedeceksin zaten

hocam zaten oyun için toplamıyorum sistemi 2. planda oyun var genellikle yazılımla uğraşacağım ethernet killer olsa nolur olmasa nolur benim için

Günde 2-3 saat oyun oynayacağım dediğiniz için uyarmak istedim. Eski h81 chipset'i 1551 soket yaptılar sadece. Bilginiz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.