Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde Toshiba, ŞOK marketlerde LG akıllı televizyon var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    mi box ını al keyfine bak. Piyasada alabileceğin en iyi cihaz. 800 hatta 2000 liraya satılan cihazlara taş çıkartıyor emin ol. Hatta bundan daha pahalı olan tv box larda netflix max 720p iken mi box 4k yı yasal olarak destekliyor. 4 adet kullanıyorum ve çok memnunum.

    Samsung ve lg dede bunu kullanıyorum. Netflix için değil kullandığım bir program var synology nas sistemimin ds video programı için. Sonuçta android deki güncel programlar mevcut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcan_91

    Tavsiyem herhangi bir tv al bide xiomi mi box al. (450tl) En iyi tv nin arayüzünden daha hızlı ve daha sorunsuz. Git eski model vestel 4k lardan falan al hatta işini görür. Tvlerin arayüzleri bana dandik ve yavas geliyor. Uygulama kurmak hep zor oluyor.

    Apple TV yada android box iş görür. Yalnız tecrübelerim ile vestelden uzak durun derim. Paneli hiç memnun etmedi. Bozuldu değişti yine aynı bir daha mı tövbe.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    Ben aynısını arçelikde yaşadım. Durup dururken bozuldu. Garanti dışımdiyip1500 tl istediler anakart için. Gittim vestel aldım 3 senedir sorun yok hatta yazlığada geçen sene vestel aldım. Biraz şans işi belki bilmiyorum. Ucuz ve menunum. 10 k lık tv performansı tabi ki yok ama gerekte yok benim açımdan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pizza pen tavası getirirmisiniz

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.