Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
GetirFinans Getir ekosisteminin banka/cüzdan tarafı. Fibabanka altyapısını kullanıyor. Getir üzerinden 1-2 dakika içinde müşteri oldum. Fiziksel kart almaya karar verdiğimde ise kartı ekmek siparişi verir gibi 5-10 dakika içerisinde tarafıma ulaştırdılar. Benim için öne çıkan özellikleri:
Yeni müşterilere özel kampanyalar
Diğer kampanyalar için: GÜNCEL DAVET KODU: GPZDXGE Kod hem size hem de kod sahibine net 500 GetirPara kazandırıyor. Kampanya beş kişiyle sınırlı; toplam kazanç 2500 TL’ye kadar çıkabiliyor. GetirPara’nın yüklenebilmesi için açık bir GetirFinans kartının bulunması gerekiyor. |
|
Davet kodu güncellenmiştir. GetirFinans Getir ekosisteminin banka/cüzdan tarafı. Fibabanka altyapısını kullanıyor. Getir üzerinden 1-2 dakika içinde müşteri oldum. Fiziksel kart almaya karar verdiğimde ise kartı ekmek siparişi verir gibi 5-10 dakika içerisinde tarafıma ulaştırdılar. Benim için öne çıkan özellikleri:
Yeni müşterilere özel kampanyalar
Diğer kampanyalar için: GÜNCEL DAVET KODU: GPXYTAV Kod hem size hem de kod sahibine net 300 GetirPara kazandırıyor. Kampanya beş kişiyle sınırlı; toplam kazanç 1500 TL’ye kadar çıkabiliyor. GetirPara’nın yüklenebilmesi için açık bir GetirFinans kartının bulunması gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxfbxx2 -- 5 Eylül 2026; 19:16:19 > |
|