Şimdi Ara

Haftasonu tatil kaldırırdi safsatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanayi bakanı Bloomberg te açıklama yaptı: böyle bişey mümkün değil izin alma olayına 230 milyon tl harcıyolardi işletmeler bunu kaldırdık dedi. Yine 6 gün çalışma olacak 1 gün tatil. Provakötörler yine forumu uçurmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ha arada hic fark yok yani. 2 gun tatil yerine 1 gun tatil yapicak insanlar. Asljnda o 1 gun tatile de gerek yok hatta mesai kavramini da ortadan kaldiralim 6 gun kopek gibi calissin bu insanlar. Sonucta her sey devletimiz icin,ekonomimiz buyusun diye oyle degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinlikler için Tarkan'a "Tarkan'ın zeytinliği mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri?" diyen adamdan bahsediyoruz, kim takar sanayi bakanını? Asgari ücrete gelen zammı cebine atan bir ton patron var bu ülkede. Önce onlara baksın.

    Haftasonu tatil kaldırırdi safsatası
  • gel şu dediklerini herhangi bir fabrikada işçilere söyle maaşınızı alırsınız gelir burda algı kasar gidersiniz başka bişey değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heyea

    Ha arada hic fark yok yani. 2 gun tatil yerine 1 gun tatil yapicak insanlar. Asljnda o 1 gun tatile de gerek yok hatta mesai kavramini da ortadan kaldiralim 6 gun kopek gibi calissin bu insanlar. Sonucta her sey devletimiz icin,ekonomimiz buyusun diye oyle degil mi?

    İki gün tatil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaya gore isciler haftada 6 gunden fazla calisabilecek.



    Tatil kaldirilmayacak diyen adam oraya isci bu kadar saatten fazla calisamaz diye bir madde eklerdi. Sanirim vardi, onu da kaldirdilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz de bunu yediniz öyle mi? Yasada bir değişiklik yapılmıyor yasa komple kaldırılıyor. Cumhurbaşkanı onayladığı takdirde en yakın zamanda firmalar geçer duyurusunu "bu aydan sonra çalışma düzeni 7 gün olacaktır" diye. Sadece çalışma saatleri nasıl olur o bilinmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.