Her hafta olduğu gibi İngiltere, Steam ve Green Man Gaming üzerinde haftanın en çok satan PC oyunları açıklandı. Satışlara baktığımız zaman Doom'u İngiltere, Steam ve GMG'de listenin başında görüyoruz.
UK PC
1. DOOM 2. FOOTBALL MANAGER 2016 3. THE SIMS 4 4. STAR WARS: BATTLEFRONT 5. STELLARIS 6. FALLOUT 4 7. THE SIMS 4: GET TO WORK 8. AMERICAN TRUCK SIMULATOR: CALIFORNIA 9. THE SIMS 4: GET TOGETHER 10. STARCRAFT II: LEGACY OF THE VOID
Steam
1. Doom 2. Stellaris 3. DOOM Steam Pre-Purchase 4. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster 5. Stellaris 6. Stellaris (Pre-Order) 7. Counter-Strike: Global Offensive 8. Dark Souls III 9. Sid Meier’s Civilization V: Complete Edition 10. Total War: WARHAMMER
Green Man Gaming
1. DOOM 2. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster 3. Stellaris 4. The Witcher 3: Wild Hunt 5. Mystery Bundle – 1 Pack 6. Mystery Bundle – 7 Pack 7. Total War: WARHAMMER 8. This War of Mine 9. Stellaris: Nova Edition 10. Homefront: The Revolution
ben bu ingilizleri anlamıyorum çok fazlamı paraları var yoksa çok fazlamı dengesizler bu kafayı yaşamak istiyorum açıkcası
STAR WARS: BATTLEFRONT bu oyun daha hala nasıl satabilir anlamış değilim serverleri boş deniyor ilginç
server boş değil üstelik kötü bir oyunda değil ama biraz tarz meselesi o atmosferi sevenler bayıla bayıla oynuyor ben çok sevmesemde arada girip o atmosferi yaşamk hoş oluyor ve serverler ful 3 saniyede full dolu maçlara giriyorum
Oyun Dünya'sının üretim ve pazar bakımından en büyük iki piyasası Kuzey Amerika ve Japonya ama bu pazarların yüzde biri satmayan ingiltere her hafta birkaç satış listesiyle karşımıza çıkıyor. Gerçi o pazarların satış rakamları siteye eklense editörün görmek istemediği bir firma ve oyunları listede olacağından böyle bir uygulamaya gidiliyor sanırım.