Şimdi Ara

Hafta sonu TR serverı? ASLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dersimi aldım, bir daha asla hafta sonu TR serverinda ranked oynamam. Dia5 elohell eyvallahta bu kadar da olmaz. Hafta içi kaliteli oyunlar olurken hafta sonu afkler,0/15 ryzelar heryer eloboost kaynıyor kalanı da flamer afk vs.

    İçimi dökeyim dedim



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lightning Returns

    Dersimi aldım, bir daha asla hafta sonu TR serverinda ranked oynamam. Dia5 elohell eyvallahta bu kadar da olmaz. Hafta içi kaliteli oyunlar olurken hafta sonu afkler,0/15 ryzelar heryer eloboost kaynıyor kalanı da flamer afk vs.

    İçimi dökeyim dedim

    Sanırım o ryze benim:) deli dana baban

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes elmas 5'e toplanmış gibi.
  • Tr maclari normal veya ranked cuma gunu saat 3-4 den sonra velet kayni pazar gecesine kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 2-3 ten 7 ye kadarki oyunlar yine güzel geçiyor.
  • Dün maça girdim(plat 2 elo) jung aldım first pickimiz zed lockladı. 4. pick de preymiş 5. pick ile annesine sövdü zedin mid lockladı diye. İgnoreladım geçtim maça girdik. Kurbağaya gidiyorum yardım isteyecem(solo top nunu) dedi ki bırak kurbağayı ben alıcam. Dedim jungda zorlanırım almam lazım. Küfretti yürüdü lanesine kendim kestim kurbağayı onu da muteledim bi tek zed kaldı açıkta. Zed dedim ikimiz kaldık gülüm. Dedi ki 30 sn önce açtım zedi bişey demedim oynadık falan hiç kızmadım millete hatta iyi de gidiyorduk. Ta ki zedin itemlerine bakana kadar. Savaşçı çizmesi almış genç. Sonra 2-3 tf birden verdik ve maç 22. dkda patladı gitti anlayacağınız 4 kişinin 4 ü birbirinden beter bakti riot 3-5 win almışım yapıştırdı boostları tostları bana acısını çektim ben de




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.