|
Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 02: Rahatlatıcı yapımlar
-
-
Teşekkürler, rahatlatıcı şeyler tam benlik ya. Bari gelmişken ben de öneride bulunayım. Rahatlatıcı iki oyun: Stardew Valley ve Slime Rancher.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeople
Bu mesaj silindi.Bence en önemli sebep o ama tek sebep değil ya. İnsan bunları tükettikçe beğenmesi zorlaşıyor. Ben en iyi filmlerin, dizilerin, animelerin çoğunu izlemiş, en iyi oyunların çoğunu oynamışımdır zaten. Artık iyice alıştım. Tabi yaş da ilerliyor bir yandan.
Aynı bu durumdayım, bitirdiler milletin psikolojisini. Şu saatten sonra kim gelse işe yaramaz. Barbara bile keyfimi yerine getiremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 1 Ekim 2021; 21:43:13 >
-
-
"Mantarların Gizemli Dünyası" çok rahatlatıcı bir içerik olabilir evet !...
-
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeople
Bu mesaj silindi.Eskiden derken şimdi yaş kaç acaba? Büyüdükçe artık çocukluktaki saf kuzu gibi sağda solda mutlulukla zıplayamazsın, kurdun çakalın farkına varırsın, ölüm vardır öğrenirsin, büyüdükçe oyun oynamak değil hayatta kalmak zorunda olduğunu görürsün. Hayatın gerçekleri büyüyünce sana zor geliyor ise kusura bakma anne babalarımız dedelerimiz ne savaşlar ne mücadeleler gördü sen o zamanlar bebektin sana her şey şeker pembe tabii. Şimdi tabii iklim değişikliği, Amerikalının yediği hamburgerin büyüklüğü, koronalar, iş kapatmalar, işsizlik, gelecek korkusu haliyle oyun oynayıp anime zevkini hiç ediyor. En azından bunları oynamaya devam ediyorsun, dünyanın yarısı açlıkla mücadele ediyor, sen eğlencenin derdindesin bu da güzel kafalar. Gerçeklerin bu kadar geç farkına vardığına göre sen geç kalmışsın büyümekte.
Not: Romanı anladım da novel ne ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 2 Ekim 2021; 9:10:3 >_____________________________
-
Listeyi mantarladık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Visual novel demek istemiş olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
-Robert M. Pirsig -
Hayır asılda çok kültürlü ve çok dilliyim demek için hem roman diye yazmış hem de romanın ingilizcesi "novel" demiş arkadaşımız. Diğer hobilerinin de İngilizcesini yazsaydı keşke kültürü eksik kalmış agılanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Visual novel demek istemiş olabilir.Visual roman(görsel roman demekmiş bunu yeni öğrendim, sanırım benim sevdiğim light novel oluyor ama emin değilim bu konu da da cahilim ama genel olarak novel dedim)Roman ile novel aynı gibi gelse de bana göre alakası bile yok(Bana göre romanlar baharatsız ve tuzsuz çorba gibidir bir kaç tanesi Ejderha Dövmeli Kız vb. hariç): Ben daha çok Çin, Kore ve Japon romanlarını okumayı seviyorum; genel anlamda novel olarak adlandırılıyorlar ve tercihim görsel olmayanlar, sadece yazıdan oluşanlar. ''Çok kültürlü ya da çok dilliyim'' demek için yazmadım: Cahil olmasam da hava atacak kadar kültür sahibi değilim; ülke dışına bile çıkmadım , dil kursuna ya da dershane veya kolejde okumadım. İngilizcem yıllar önce okurken öğrendiğim iki farklı İngilizce hazırlık sayesinde fena değildir, japonca ise az da olsa var ama anime Japoncasıdır ve okuyup yazamam.
Yine de ara sıra hava atmak için bir şeyler yazarım: Ama bunu yapacaksam da bir kelime ile yapmaz altını çizer, kalın yazar, renkli falan yazardım herhalde!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 2 Ekim 2021; 20:16:22 >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
-
Bu belgeselde seni soğutan bu empoze ettikleri düşünce şekli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende uzun zamandır. Film izleyemiyorum noldu bana bilmiyorum.
Öldüm mü yaşıyormuyum belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzay belgeselleri de rahatlaticidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Duyduğuna %50 gördüğüne %100 inan! -
çocukken ne izlesem beğenirdim şimdi çoğu kötü geliyor
_____________________________ DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU
Dükkanıma bakabilirsiniz -
Bu konuyu sevdim. Kaybetmeyeyim mesajım bulunsun burada diye yazıyorum sonra unutup gidiyorum. İnşallah aklıma gelir de bakarım. Konuyu favorilere ekleyemiyor muyuz.
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. -
"Hafta sonu önerileri" etiketine abone olarak daha önce yayınlananları veya bundan sonra yayınlanacakları takip edebilirsiniz:https://www.donanimhaber.com/hafta-sonu-onerileri
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bence en önemli sebep o ama tek sebep değil ya. İnsan bunları tükettikçe beğenmesi zorlaşıyor. Ben en iyi filmlerin, dizilerin, animelerin çoğunu izlemiş, en iyi oyunların çoğunu oynamışımdır zaten. Artık iyice alıştım. Tabi yaş da ilerliyor bir yandan. |
|
Aynı bu durumdayım, bitirdiler milletin psikolojisini. Şu saatten sonra kim gelse işe yaramaz. Barbara bile keyfimi yerine getiremez.
|
Benzer içerikler
- kalplerin anlamı
- en iyi vpn
- iphone fotoğraftan nesne silme
- telefonda fotoğraf boyutu küçültme
- wechat qr code
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt