Şimdi Ara

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 01: Gizem temalı yapımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hazır havalar soğumuş ve hafta sonu planları daha çok evde geçen planlar olmaya başlamışken, sanıyoruz ki önerilere dönmenin en doğru zamanı. Evde geçireceğimiz günlerde şüphesiz sıkılmamızı engelleyen aktivitelerin başında film/dizi izlemek veya oyun oynamak geliyor. Bu haftadan itibaren de bu serimizde sizlere her hafta bir film veya dizi, bir de oyun önereceğiz. İlk haftaya özel olarak hem film hem dizi önereceğimizi de belirteyim. Elbette öneriler hafta sonu için diye kendinizi sınırlanmış hissetmeyin. Boş bir vaktinizde de içerikleri tüketebilirsiniz. Daha fazla uzatmadan önerilere geçelim. Bu haftaki temamız gizem.



    Ayrıca Bkz.Steam indirimlerinde dikkat çeken yapımlar



    Film Önerisi - Coherence



    Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 01: Gizem temalı yapımlar



    Çıktığı dönem küçük bir kitle için bir hayli popüler olmuştu ve ardından unutulup gitti. Unutulup gitmesi sizi yanıltmasın kesinlikle güzel bir film. Ancak prodüksiyon olarak büyük olmadığından sanırım çok ismi geçen bir film değil. 



    Konusu ise kısaca şöyle: Bir kuyruklu yıldızın üzerinde geçecekleri gün bir grup arkadaş evde toplanıp yemek yemeye karar verir. Evde önce elektrikler gider ve garip olaylar başlar. 



    Dizi Önerisi - Midnight Mass



    Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 01: Gizem temalı yapımlar



    Tepedeki Ev'in yaratıcısı Mike Flanagan'ın imzasını taşıyan Midnight Mass ya da Gece yarısı Ayini, dış dünyadan soyutlanmış olarak yaşayan bir grup ada sakininin öyküsünü anlatıyor. Bu küçük topluluğun üyeleri arasındaki farklılıklar, gözden düşmüş genç bir adamın (Zach Gilford) geri dönüşü ve karizmatik bir rahibin (Hamish Linklater) gelişiyle iyice belirgin hâle gelir. Peder Paul'un Crockett Adası'na ayak basmasının hemen ardından gerçekleşen açıklanamayan olaylar ve sözde mucizelerin körüklediği yeni dinî coşku ise topluluğu etkisi altına almaya başlar. Peki ama bu mucizelerin bedeli nedir?



    Flanagan tarafından yaratılan ve yönetilen 7 bölümlük mini dizide Kate Siegel, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas ve Michael Trucco da rol alıyor. Dizinin baş yapımcıları ise Intrepid Pictures adına Flanagan ve Trevor Macy.



    Oyun Önerisi - The Forgotten City



    Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 01: Gizem temalı yapımlar



    Eleştirmenlerce beğenilerek ulusal Writers' Guild ödülünü kazanan ve 3 milyondan fazla indirilen modun yeniden tasarımı olan The Forgotten City, keşfetmeye ve tahmin yürütmeye dayalı bir gizem ve macera oyunu.



    Çatışma da bir seçenek ama şiddet bir yere kadar işini görür. Bu destansı gizemi çözmek istiyorsan birbirinden renkli karakterlerden oluşan iç içe geçmiş bir topluluğu sorgulamalı, zaman döngüsünden akıllıca faydalanmalı ve zorlayıcı ahlaki seçimler yapmalısın. Burada vereceğin kararlar çok önemli. Şehrin kaderi senin ellerinde.



    Oyuna dair detaylı bilgi almak için incelememizi okuyabilirsiniz.









  • Coherence, Bilim Kurgu sevenlere göre bir film değil daha çok gerilim sevenlere hitap ediyor. İçerisinde cinsel içerik barındırmadığı için ailesi ile birlikte seyretmek isteyenlere de hitap ediyor. Fazlaca bir küfürde bulunmuyor, 8 yıllık bir film olmasına rağmen görüntü kalitesi tatmin edici. Fazla beklenti içinde olmadan boş vakti değerlendirme amaçlı izlenebilir.

  • Outer Wilds

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.