Şimdi Ara

Hafta sonu için eğlenceli 3 yeni bulmaca oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafta sonu için eğlenceli 3 yeni bulmaca oyunu



    Sürekli farklı yapımların eklendiği uygulama mağazalarında zaman zaman ilgi çekici oyunlar da yer alıyor. Bu hafta bulmaca tarzında hazırlanmış ve hoş görsellere sahip 3 farklı mobil oyunu sizlerin beğenisine sunuyoruz. 



    Falls - 3D Slide Puzzle 



    Oyunlardan ilki Falls - 3D Slide Puzzle adını taşıyor. 3 boyutlu grafikler barındıran oyun en tepeden suyu aşağıya indirmenizi istiyor. Bunun için blokları yol olacak şekilde taşımanız gerekiyor. Sadece şeffaf blok ile yer değiştiği için bunu bulmak zaman alıyor. 



    Ayrıca Bkz.Bilyeleriniz yarışsın siz seyredin



    5 farklı dünyada 250 bölüm yer alırken her dünyanın mekanikleri değişiyor. Lav gibi farklı mekanikler devreye girerek işinizi zorlaştırıyor. İlerledikçe parçalar topluyor ve bunlardan araçlar işliyorsunuz. Bu araçlar zorlandığınız anlarda işinize yarıyor. Ayrıca bitkilerin olduğu bloklardan suyu geçirerek onları yetiştirmeniz ve ödüller kazanmanız mümkün. Oyuna belirli bir süreye kadar girerseniz mail ikonuna bir hediye paketi de geliyor. 









    Hafta sonu için eğlenceli 3 yeni bulmaca oyunu



    Cubi Code - Logic Puzzles



    Cubi Code - Logic Puzzles kuş bakışı tarzda oynanan bir bulmaca oyunu. Doğrudan blokları oynatmak yerine yardımcı bir blok kullanarak asıl blokları yerine ittirmeniz gerekiyor. Yardımcı bloklar ittirme, ışınlama veya çekme gibi farklı fonksiyonlara sahip. 



    120 farklı bölümde yardımcı blok gittikçe daha fazla fonksiyon kazanıyor. Yıldız alabilmek için belirli hamle sayısını tutturmanız lazım. İsterseniz tekrar edebiliyorsunuz. Ayrıca oyuncuların hazırladıkları bölümleri de oynayabiliyorsunuz. 









    Hafta sonu için eğlenceli 3 yeni bulmaca oyunu



    Where's Samantha?



    Where's Samantha? el yapımı oldukça hoş grafiklere sahip. Bez kahramanımız eşini bulmak zorunda ve yardımınız gerekiyor. 45 farklı seviyede fizik tabanlı bulmaca yer alıyor. Bez kahraman yerine göre ikiye veya üçe bölünerek bulmacaları çözebiliyor. Oyunu ödüllü komedyen Rufus Hound seslendirmiş. 









     









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.