Şimdi Ara

hafta içi için hangi dersane?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sene hafta içi dersaneye gideceğim. hangi dersaneyi önerirsiniz. sayısal öğrencisiyim. hedefim büyük ona göre bir dersane lazım. istanbul avrupa yakasında oturuyorum. aklımda fem var(halkalı şubesi)



  • ben beşiktaş finale gittim ama sayısalcıysan fen bilimlerini öneriyorum.
  • Fİnal iyi bir seçim olacaktır.
  • Aksaray Uğur Dershanesini tek geçerim. Son sınıfta yarım dönemde fem'i bırakıp oraya geçtim. Fem'de 1.5 senede öğrendiklerimin çok daha fazlasını orada çok daha kaliteli ve hiçbir önyargıya maruz bırakılmadan yarım dönemde öğrendim. Sana garanti veriyorum orada sadece 2 gün ders gör sen de anlayacaksın neden övdüğümü
    Oraya gitmek de pek sorun olmaz. Halkalı'dan yenibosnaya git, metroyla 30dk'da aksarayda in bu kadar veya Halkalı meydandan inip ATV'den geçen 89G'ye bin, zeytinburnu'nda in, oradan da tramvaya bin
  • FEM HARİÇ HERYER!
  • 290-295 ham puan filan almak istiyorum. hangi dersane buna daha yardımcı olur.
  • Uğur Dershaneleri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: captain_turkiye

    290-295 ham puan filan almak istiyorum. hangi dersane buna daha yardımcı olur.


    kimse olamaz ona yardımcı:D
  • FEM i neden bu kadar kötülediniz ki anlamıyorum. Çalışan adam her zaman kazanır dersane sadece bunu biraz daha kolay kılar.
  • ilk 1000 e en çok hangi dersane sokuyor. FEM galiba. bi de her şubesi kalite olarak aynı seviyede midir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ArkandayIM

    FEM i neden bu kadar kötülediniz ki anlamıyorum. Çalışan adam her zaman kazanır dersane sadece bunu biraz daha kolay kılar.


    3 sene gittim çünkü o yere biliyorm
  • arkadaşım 295 puan yapmak istiyorsan, şimdi gerçekleri konuşalım. Sen şu an denemelerde 270ve üzeri yapabiliyorsan, fem'e gidersen seni yurda alırlar. zamanının büyük bölümünü yurtta geçirirsin veya abilere gidersin. Bu sayede 290-295 alabilirsin. sanmayın ki fem'den çıkan öss birincileri sadece ev-dershane hayatı yaşıyor. onların hayatı yurt olmuştur ...
  • ayrıca hiç de öyle ilk 1000 falan düşünme. her fem dershanesinin yakınında bir yurt bulunur tüm türkiyede bu böyle. oranlarsak %60 falan denilebilir. her yurtta da 1-2 tane derslerle haşir meşir insan görünümlü beyin bulmak mümkündür. çıkan ilk 1000 bunlardan çıkıyor. ben gittiğimden biliyorum. dershanede bi F1 sınıfı vardı 8 kişilik. M1 sınıfı vardı 30 kişilik bir de diğer sınıflar vardı. bunlar da h.sonu ve h.içi olarak ikiye ayrılıyo. ( h.içi f1, h.sonu f1 gibi )
    sen bu iki sınıftan birine mensup değilsen seni afedersn sklemezler. giden arkadaşlar da bilir zaten.. kötülemek amacıyla söylemiyorum ama gerçekler bunlar. ayrıca ben en büyük merkezdeki şubesinde bunları yaşadım kimbilir diğer semtlerde daha varoşlarda bu durum nasıldır..
  • yurtlara filan gitmek için illa namaz filan mı kılman gerekiyor?
  • Uğur Dershaneleri her zaman ayrı bir dershane olmuştur üniversite dershanesi olduğu için...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: progman


    quote:

    Orjinalden alıntı: ArkandayIM

    FEM i neden bu kadar kötülediniz ki anlamıyorum. Çalışan adam her zaman kazanır dersane sadece bunu biraz daha kolay kılar.


    3 sene gittim çünkü o yere biliyorm



    Bende 3 sene gittim. Bende tam tersini biliyorum. Ya birimiz yanlış öğrenmiş ya da ikimiz.




    Kişisel yargılar genellendirilemez.

    Eğer benim dershanelerde dönen yok o kız kimle yok o adamın sevgilisi buymuş muhabbetlerinden sıyrılıp sadece hedefe kitlenmek istiyosan Feme git derim. Nasıl sınıfa düşersen düş, sen bir adım at çalışmak adına onlar sana 10 adım atarlar. yeterki derste iddia kupanu yapıp kimse benimle ilgilenmiyo deme ama yok ben hemcinsim birçok erkekle aynı sınıfta okumaktan rahatsız olurum filan diceksen bence final yada fen bilimlerine git. Sonuçta piyasadaki dershaneler belli. onlardan şaşma.

    Yurtlara filan gidipte namaz kılmak zorunda değilsin. her halta katıl ama kılmak istemiyosan hiç namaz kılma. kimse seni zorlayamaz ve zorlamazda zaten. sonuçta bizi koyunlardan ayıran özelliğimiz düşünebiliyor olmamız ise bunu uygulamamzı gerekmezmi? sen istemediğin sürece bu devirde zorla kim sana bişey yaptırabilir. Ama bak eğer feme gidersen kaçırma o kampları yurtları. Oralarda derselere asılırsan iyi fark atarsın rakiplerine. Bazen hedefe kitenmek ders çlaışmaktan daha faydalıdır, seni motive eder gücüne güç katar bundan emin ol. Hiçbir zorunluluğa tabi değislin bunu aklından çıkarma





  • Ayrıca FEM'deki rehberlik hiç bir dersanede yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stigmata_


    -Kişisel yargılar genellendirilemez.
    -Eğer benim dershanelerde dönen yok o kız kimle yok o adamın sevgilisi buymuş muhabbetlerinden sıyrılıp sadece hedefe kitlenmek istiyosan Feme git derim.
    -Nasıl sınıfa düşersen düş, sen bir adım at çalışmak adına onlar sana 10 adım atarlar. yeterki derste iddia kupanu yapıp kimse benimle ilgilenmiyo deme
    -Yurtlara filan gidipte namaz kılmak zorunda değilsin.
    -Ama bak eğer feme gidersen kaçırma o kampları yurtları.
    -Hiçbir zorunluluğa tabi değislin bunu aklından çıkarma



    yurtlarda namaz kılmak zorunda değil ama orada hafif bir baskıyı insan hissediyor. çünkü oraya gidenler zaten namazını kılanlardır. Kılmayanlar veya o an kılmak istemeyenler çok azdır veya yoktur. dediğim gibi oda arkadaşlarının sana bakış açıları değişebilir bu durumda ( tabi bu da genellendirilemez )
    ayrıca fem ile yurt bir bütündür ayrılamaz. fem dershane eğitimiyle yurtlarını paralel götürdüğü için yurda gitmezsen belki farketmezsin ilk başlarda ama birden diğer giden arkadaşlar sana fark atabilir bu da hafiften yurda gitme baskısı oluşturur insanda.
    -Hiçbir zorunluluğa tabi değislin bunu aklından çıkarma




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ArkandayIM

    Ayrıca FEM'deki rehberlik hiç bir dersanede yok.

    Evet puanı gelen öğrencilere sırf ne olursa olsun bir bölüm yazdırmaları ile ünlüdürler,böylelikle öğrencilerimizin %90 üniversiteye yerleştirdik diye reklamlarını da güzelce yaparlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ArkandayIM

    Ayrıca FEM'deki rehberlik hiç bir dersanede yok.


    abi yapma allah aşkına nasıl yok ya benle başka dersaneye giden diğer arkadaşlarım çok daha iyi rehberlik aldı.

    tercihler için gittiğimde başladılar fatihi yazdırmaya çalışmaya 8824. adama fatih yazdırıcaklar:d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.