Şimdi Ara

Hafızam aşırı zayıf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B12 kullanıyorum birkaç yıldır, Omega 3 de. Bu sayede biraz toparladı ama eskiler halen silik. Mesela liseye dair hiçbir şey hatırlamıyorum 3-4 şey dışında. Öğretmenlerimin ve sınıf arkadaşlarımın ismini unutmuşum. Mezun olalı 14.5 yıl oldu, 70 yaşında değilim. Üniversiteden de kimseyi hatırlamıyorum gerçi 4-5 kişi dışında.🤦

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nispeten uzun zaman geçmiş, bilhassa senin için fazla bir anlam ifade etmedilerse ve ilgisizdiysen bu kadar süre içerisinde hepsini bile unutabilirsin. Uzun süreli hafıza farklı bir olay. Kalıcılaşması için gerçekten yaşadıklarının çarpıcı etkiler yapması veya o an beyninde gerçekten ilginç bir şeylerin yaşanıyor olması gerekir. Misal ben de artık anaokul, ilkokul ve ortaokulu gayet zor hatırlıyor; liseyi de ancak kısmen hatırlıyorum. Ama hepsinden böyle zihnimde belirli anlar var. Bir boşluk veya herkesin beklediği tam bir tenefüs sonu anı bile olabilir. Beyin için alelade bir boşluk veya anlamsızlık değilmiş ama ki öyle ilk bakışta çok manasız duran anları da kaydetmiş. Kişilere gelirsek adlarını hatırlamasam bile hatırladıklarımın simalarını, mizaçlarını, ders başarılarını ve davranış kalıplarını hatırlıyorum. Hatta anaokulundakilerin bile. Ki çok çok uzak bir zaman, şu ana ve bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ne yediğimi hatırlamıyorum 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B12 methilcobalamin formu önemli fakat tamamlanmıyorsa bağırsak florasına odaklan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Yavaş, Ağır, Hatalı
    7 yıl önce açıldı
    Aşırı Derecede Unutkanlık
    15 yıl önce açıldı
    Konuşma yeteneğim çok zayıf
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.