Şimdi Ara

Hafıza kartı Laptopta KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptop un hafıza kartı yuvasına memory stick duo taktım içinde kaldı çıkartamıyorum nasıl çıkartıcam yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 9 Ağustos 2009; 16:50:09 >

Orijinalden alıntı: visceroid

Cımbız ile deneyin çıkarmayı...

cımbız girmiyor. ince tornavidayla denedim çıkmıyor sıkışmış
  • çok basit ms pro duo nun uzatmalı çevirici adaptörü var....çevirici adaptörü karta denk gelicek şekilde arkasından sok ve oturduğunu hissedince yavaşça geri çek..hepsi bu...Benimki sıkıştığında böyle çıkartım...cımbızlaq iğneyle filan uğraşma..içindeki pinleri kırabilirsin

Orijinalden alıntı: uludagnet

çok basit ms pro duo nun uzatmalı çevirici adaptörü var....çevirici adaptörü karta denk gelicek şekilde arkasından sok ve oturduğunu hissedince yavaşça geri çek..hepsi bu...Benimki sıkıştığında böyle çıkartım...cımbızlaq iğneyle filan uğraşma..içindeki pinleri kırabilirsin

o adaptörden bende yok

2 kişi olursanız daha kolay olur.Laptop kapalıyken hafıza kartı girişi aşağıya bakacak şekilde tutunuz.
    Alttan ışık gelirse daha iyi olur.

2 adet Rotring Kalem,gömlek aparatını kalemin arkasından sert-düz zemine bastırarak çıkartınız.

Bu 2 adet arkalık ile hafıza kartını kavrayın ve yavaşça çekiniz.

Ben böyle çıkartmıştım.

Bazı arkadaşlarda ince cımbızı düz zemine koyup,üzerine çekiç ile vurarak maşa haline getirip öyle çıkartmıştı.
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 43" Odyssey Neo G7 – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı takılı değil
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMEVONES

Aynı sorun ile bende karşılaşmıştım.

2 kişi olursanız daha kolay olur.Laptop kapalıyken hafıza kartı girişi aşağıya bakacak şekilde tutunuz.
    Alttan ışık gelirse daha iyi olur.

2 adet Rotring Kalem,gömlek aparatını kalemin arkasından sert-düz zemine bastırarak çıkartınız.

Bu 2 adet arkalık ile hafıza kartını kavrayın ve yavaşça çekiniz.

Ben böyle çıkartmıştım.

Bazı arkadaşlarda ince cımbızı düz zemine koyup,üzerine çekiç ile vurarak maşa haline getirip öyle çıkartmıştı.

çıkartamadım ben de servise götürdüm 20 tl bayıldık çıkarttırdık

allahtan pim leri falan bozmamışım ugraşırken..

yardımlarınız için teşekkürler

• Benim de aynı sorun başıma geldi. 2 farklı Toshiba Yetkili Servisi'ni aradım, birisi 25 TL, birisi 30 TL fiyat verdi.
    Mecbur gideceğiz ama ben yine de söyleyeceğim 20 TL'ye yaptırmışlar diye...
    boşuna vermişsiniz 20 lirayı
    • Msn : isyankar@hotmail.corn Gelen Kutusu(Yeni)
  • bendede oldu. cımbızla çektim aldım
  • Hp mi , bende de kaldı bikere, SD / MS kart diyor okuyucuda ama okuyucu çok içerde, SD yi iteledim sonuna kadar okudu fakat çıkartması baya zor oldu iğne ile çektirerek çıkarttım. Niye bukadar içerde yapmışlar okuyucuyu anlamadım doğrusu. Neyseki telefonun kartı M2 de sony nin kutusundan uzun bir kart adaptörü çıkıyor onunla kullanıyorum kart okuyucuyu yoksa kullanamıcaz

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• vallaha ben saç tokasıyla çıkarabilmiştim ama baya uğraşmıştım.
  • yaw alın birtane usb kart adaptörü, bu sorunla karşılaşmayın bakınsana leş yiyicilerine bir kartı çıkarmak için 25 lira istiyormuşlar. Ulan....................lar O çıkardığınız SD kartın kendisi 25 lira etmez. Olmaz bu kadar,olmaz. Milleti enayi yerine koyup zordurumda bırakmak. Yok yaw esnaflık felam kalmamış. 2000 liralık cihaz sat, bir dandik sorun için 25 lira talep et.
  • kibritin arkasına cok azcık japon yapıstırıcı sur sonra karta yapıstır 10 sn sonra cek cıkar bu kadar basıt az surdugun ıcın kibrit ufan bı hareketle hemen ayrılır. bende boyle yapmıstım...

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hp mi , bende de kaldı bikere, SD / MS kart diyor okuyucuda ama okuyucu çok içerde, SD yi iteledim sonuna kadar okudu fakat çıkartması baya zor oldu iğne ile çektirerek çıkarttım. Niye bukadar içerde yapmışlar okuyucuyu anlamadım doğrusu. Neyseki telefonun kartı M2 de sony nin kutusundan uzun bir kart adaptörü çıkıyor onunla kullanıyorum kart okuyucuyu yoksa kullanamıcaz

Kart yuvası telefonlardaki gibi yaylıdır. Biraz bastırıp bırakırsanız cihaz kartı dışarı iter tutup çekersiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.