Şimdi Ara

Hafif Bir Depresyon Geçiriyorum Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 ay içerisinde kendimi yetersiz hissediyorum, hiçbirşey yapasım gelmiyor. hani olur ya böyle kabz hali derler, onun gibi. ne ders çalışasım var ne kitap okuyasım yahut pc oynayasım. hiçbişey yapmak istemiyorum. internetten araştırma yaptım biraz, bu tip duygular 1 haftadan 2-3 aya kadar sürebiliyor ise depresyondur deniliyor.

işin garibi arkadaş ortamında veya sosyal bir alanda gayet mutlu ve aktif olabilirken geceyd doğru üzerime depresiflik çöküyor.

sebep olarak ise daha yeni yeni liseye geçmemi ve sınavların sarpa sarmasını ve 8. sınıfta 90-100 alırken lisede 50 alıp şükretmemi ön görüyorum.

bu süreçte yapmam gereken bişey var mı yoksa akışına mı bırakmalı? daha önce bu tip bir durum yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir misiniz? cidden garip hissediyorum şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı dönemlerde olur ve geçer bu haller. Rahat ol, yapman gerekenleri yap. Bir süre sonra geçecektir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok hocam arada olur öyle vakalar.

Mutluluklarin gibi depresyonuda dolu dolu yaşa

• İyi hissetmek kitabını okumanı tavsiye ederim. Depresyonun ilaçsız tedavisi ve hayatında işine yarayacak bolca şey var kitapta

• quote:

Orijinalden alıntı: brohakkındırxd

Sorun yok hocam arada olur öyle vakalar.

Mutluluklarin gibi depresyonuda dolu dolu yaşa

Korkum eğer uzun süreki olursa diye hocam. sosyal bir hayatım vardı ama şu an git gide asosyalliğe kayıyor. 15 tatilde sadece bir kere dışarı çıktım mesela. arkadaşlarım kendini salmışsın diyor. eğer bir iki aya biter de eski halime dönersem sıkıntı yok. ama ya dönemezsem.

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bakacağım hocam

• Abe dostum sigara yak kütür kütür dumanını öttür havamız olsun beaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.