Şimdi Ara

Hadi beyler korkunç olayları anlatalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cinli perili yokmu böyle anısı olan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • En korkunç olay benim için 2002'de başladı.

  • Yıllar yıllar öncesinde bir ülkede bir adamcık varmış o adamcık çok yalan söylermiş ama çokta güzel iki yeteneği varmış demagoji sanatını ve insanların inançlarını kullanarak arkasından sürüklemekte çok ustaymış. Bu yeteneklerini kullanarak öyle yerlere gelmiş ki söylediğini dakikalar sonra inkar etse dahi ona inanan bir grup oluşmuş. Belki ilk günlerinde iyi hedefleri amaçları olsa dahi zamanla kendisiyle ters düşmüş ve eleştirdiği her şey arkasından yürüyen bu gruba reva olmuş. Bu adamcık öyle ki yanlış hamleler yapmış ki koskoca bir ülkenin , o ülkenin vatandaşlarının bilhassa gençlerinin hayatını karartmış hayallerini yaşama heveslerini ellerinden almış. Bu adamcık bir süre hüküm sürmüş ama hüküm sürdüğü ülkenin gençleri ve birazda olsa orta yaş grubu durumun farkına varmış ancak yaşlı olanlar hala farkına varmamış o adamcığın yalanlarına inanmaya devam etmiş. Adamcık 20 yıl bu ülkenin başında hüküm sürmüş ve hüküm sürmeye devam ediyormuş.


    Bu adamcığın hükmü biraz daha devam ederse diye gençlerin gece uykuları kaçmış yanıp giden hayalleri hep üzüntüye sebep olmuş.



    SON


    Noktalama ve yazım hataları için özür dilerim. Hikayeyi yazarken biraz güldüm biraz psikolojim bozuldu 4 5 duyguyu bir anda yaşayınca kötü oldum.





  • Arkadaşımın baldır kasından codka şişesi çıkardım ve neredeyse 20 cm idi bölgeyi ilk soğuttum kan kaybını azalttım sonra turnike yapıp sinirler yarı açıkken yavaş yavaş çıkarttım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Neden hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini bütün yaşlı bir hoca evimize gelirken kapıda durup "bu evde fal bakanlar var ben bu eve girmem" demişti. Biz şaşırmıştık haliyle fal ne alaka falan demiştik, meğerse arka odalarda 2 tanıdık kahve falı bakıyormuş 

  • Zindan72 kullanıcısına yanıt

    Bence arkadaşın nedeni benim anlattığım hikayede gizli diye düşünüyorum bi düşün derim.

  • Bir defasında evin içinde salondayken, her nasılsa, son zamanlarda kahverengi montumu kapının arkasında asılı olarak görmediğim şeklinde bir düşünce oluştu aklımda. Ben de zaten ayaktaydım ve odama gidip baktım. Sahiden de siyah mont vardı ve üzerinde ayrı askıda asılı olması gereken kahverengi mont yoktu. Ben de gardropu açıp baktım, orada mı diye. Göremedim. Tekrar kapının arkasına baktım ve kahverengi mont kapının arkasında asılı duruyordu.



    Aklıma şu anlatım gelmişti:


    "Belkıs'ın tahtının getirilmesi olayında iddia vardır. Önce cinlerden bir ifrit, Hz. Süleyman (a.s.)'a makamından kalmadan getiririm demiştir. Ayrıca Kitaptan bir bilgiye sahip olan Salih bir kişi de ben tahtı göz açıp kapayıncaya kadarki bir sürede getiririm demiş ve getirmiştir."

  • kemal2020 kullanıcısına yanıt

    Hikayenin linki var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zindan72 kullanıcısına yanıt

    Link direk benim dostum istersen anlatmaya devam ederim yaklaşık 20 yıl yetecek malzeme var hikayede

  • kemal2020 kullanıcısına yanıt

    Ne var anlat bakalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zindan72 kullanıcısına yanıt

    Yıllar yıllar önce bir ülkede uluslar arası bir anlaşma yapılmış ve anlaşmanın ismi JOZAN antlaşması olmuş. Aradan yıllar geçmiş ve o ülkeyi yöneten adamcık arkasından koşulsuz şartsız her yalanan inanarak yürüyen insancıklar yılar önce imzalanan JOZAN antlaşmasının 100 yıl süreli olduğuna inandırmış. Bu yalana inanan insancıklar 100 olan süre sona erince ülkelerinin tam bağımsız olacağına inanıp desteklemeye devam etmişler. Bu insancıklar ülkenin aydın gençlerin hayallerinin katili olmuş.


    SON

  • Kadinsizlik. Bundan daha kötü birseymi var libidosu çok yüksek biri için?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler size korkunç cinli olayları anlatın diyorum saçma saçma cevaplar geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zindan72 kullanıcısına yanıt

    Dostum ne cini ne perisi ülkenin %70 i intiharın eşiğine gelmiş psikoloji alt üst olmuş. Kaç yaşındasın ne işle uğraşırsın bilmem ama sana şunu söyleyeyim insanımızın yaşama hevesi kalmadı. Birine bak şu ev perili diyorlar şu mağara cinliymiş desen normalde nasıl ya ne varmış diye cevap alman gerekirken şuan alacağın cevap şu olacak çek git başımdan seninlemi uğraşacağım diyecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.