Şimdi Ara

Hades [ANA KONU] | Türkçe Rehber (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
16
Favori
16.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Birebir aynı düşünüyorum. Supergiant Games'in diğer oyunlarını da hiç sevmemiştim. Bu türde ise Dead Cells vs. deneyip yine rafa kaldırmışlığım vardı. Ancak bu oyun öyle bir yükseltildi ki insan ister istemez "yav acaba" diyor. Üç saatte ilk bossu kestim ve devam etmek için en ufak bir motivasyon yok. Yüz saat boyunca android gibi aynı şeyleri yapacak sabır yok bende. Sevene bir şey demiyorum.

  • Oyunu 10 kere bitirmek gerekiyor, sürekli dört bölüm alanın içinde gidip geliyoruz.


    Hile yapmama rağmen bazı silahların dördüncü yeteneğini açamadım, koşulları 100 kat fazlasıyla yerine getirmeme rağmen beyin kanseri olucam resmen.


    Oyun bitti, bu sefer yine yukarı varınca sadece bir resim ve kısa bir narration çıkıyor, daha kaç kere bitirmem gerek bilmiyorum artık silicem cidden.


    Oyunda farkettiğim şeylerden biri, belli başlı silahları seçince bazı tanrılar boon vermeye gelmiyor. Kalkan aspect açıcam chaos göremedim


    ok atıcam yıldırım sekmesi ekliycem zeus göremedim, mırzrak aldım hermes göremedim artık resmen cinnet ile silmenin eşiğindeyim..


    En zor ayarları açtım, tüm cezaları doldurdum beşer dakikada en zorda oyun bile bitirdim ama net anladım ki bu oyunu alıp aylarca oynayanların zamanına yazık.


    Oyunda ödüllendirme sistemi bok gibi. Hani bir dükkanda 20 yıl çalışırsın da maaşın bir türlü enflasyonun üstüne çıkamaz, işte aynı öyle yılların asgari ücretlisi gibi


    bu oyunu aylarca oynasaydım kendimi asardım.


    Çekilen sıkıntının kesinlikle karşılığı yüzde on falandır! Resmen kullanıcıyla dassak gecen bir sistem var, başka bir şey değil





  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Çok salak bir oyun. Ben de 5. saatte sildim. Aldığı ödüller, bunca olumlu yorum gerçekten akıl alır gibi değil. Yazdığınız her şeye katılıyorum. Bu oyuna onlarca saat harcamak akıl karı değil. Verdiğim 28 liraya acıyorum.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bir de şu var, ben istediğim şeyleri almışım, bir tanrının simgesini açıyorsun ve o tanrıdan gelecek 3 boon'dan birini almak zorunda kalıyorsun.


    Ben kendi düzenimi niye bozuyim ya? yıl olmuş 2021 bir cancel tuşu falan yok mu ya? tam bir şizofreni yeminle.


    Sınırsız item yaptım ve odadan odaya geçerken bütün küreleri değiştirmeme rağmen yer yer istediğim tanrılarla temasa geçip boon alamadım, oyun bazı silahları


    seçtiğinde bazı boon'ların yolunu kapıyor. Böyle şey mi olur?


    Her tanrıya hediye vermeme rağmen bazılarının kalp seviyesi düştü, geri kalan kimsenin kalbini full unlock edemedim vereceği bazı şeyleri alamadım.


    Bazı yan karakterlerin kalp seviyelerini doğru düzgün yükseltemedim, adamlarla nadiren rastlaşıyorum.


    Bunları yapabilmek için aylarca bunu mu oynayacağım yani? Böyle şey olmaz ya, bu tam bir tecavüz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Ağustos 2021; 11:5:8 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Valla bu oyunu sildikten sonra 3 oyun bitirdim peş peşe. Dragon Age Inquisition, Dark Souls 1 ve 2. Toplam 125 saat harcadım üçüne. Mis gibi zaman geçirdim. 125 saati şu oyuna gömeceğim ve elde var sıfır? Vallahi bende sabır yok bunu yapacak.  Hani oyunu yapısı rogue like onu anlıyorum da, abi aynı mekanlar aynı düşmanlar tekrar tekrar tekrar nasıl sıkılmazsın ya? Gerçi 2000 saat Binding of Isaac oynayan insanlar var bu dünyada, hiçbir şeye şaşırmıyorum o yüzden.

  • Hades'in olayı zaten kısıtlı bir mekan ve oynanış ile bu kadar büyük bir çeşitlilik ve özellikle sürükleyici de bir hikaye anlatması. Yok onu yapamadım yok şunu yapamadım yok checkpoint felan denmiş ama yeterli güce sahipseniz zaten tek bir run'ı 15-20 dk da bitirmek mümkün. Boon'ların kısıtlanması ise oyunun sizi bir şekilde engellemesi ve yine başka bir run'a başlama sebebi vermesi. Esasında amaç bitirmek değil yani. Sürekli tekrar tekrar oynayarak hikayede yeni kısımları açmak ve her defasında esasında boon'lar sayesinde "loot" yaparak oynanışın taze tutulması zaten sizi oyunda tutuyor o yüzden 100-150 saat gömenleri ben çok iyi anlıyorum hani boş veya sıkıcı bir şekilde bu kadar saat oynamıyorsunuz. Ha sizi çekmemiştir, zor gelmiştir vs bunları gayet anlıyorum ama oyuna da b*k atılmasın lütfen  





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunu zaten paramparça ettiğimi söylemeliyim.


    11 kere bitirdim, 18 kere de öldüm.


    Sürekli 40 küsür ceza puanı ile oynadım. İlk başlarda maksimum yapmıştım ama sonra gerekli olmadığını anladım ve birkaç şeyden taviz vermemek için 40 civarı ağırlık ile oynadım.


    Bu seviyede oyunu 15 dakikada hilesiz bitirmek eminim aşırı zordur ve ben sürekli çıkması gereken şeyleri almak için bunda oynadım ama bir türlü tamamlayamadım.


    Silahların üçü tam açıldı gerisi açılmadı. Gereksinimleri karşılamama rağmen Avcı tanrıça ile 20 kere boon yapmaya çalıştım fakat silahı tanıyıp sözleri söylemedi.


    Keza kalkan için de, yumuruklar içinde böyle bir şey oldu.



    Sıkıntı oyunun zorluğu değil, aşırı angarya yaratan şekilde çalışması. Almam gereken şeylerin bu kadar uzamaması lazım, silahlarda açılmayan kilitler var ve anneyi getirip oyunu bitirince


    sonraki finişlerden güzel bir son göremedim. Bana oyun bitmedi, hala devam ediyor hissiyatını veremedi, artık karşımda yavan bir tavan vardı ve ben ona çarpıp duruyordum. Tanrıların son kilitleri de açılmadı.


    Bunları görmek için de oynamaya katlanamadım çünkü o kadar uğraştım ki her şeyi olabildiğince hesaplı yapmama rağmen oyunda bir domuzluk var.


    Oyun işkenceye dönüşürse benim için iş orada biter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Ağustos 2021; 21:15:28 >




  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Hocam siz zaten hileyle oynamışsınız üstteki mesajlarınızdan da anladığım kadarıyla o yüzden daha en baştan sizin için işkence olan bir oyuna neden bu kadar kasmışsınız anlamadım. Keyif aldıysanız neden hile yapmışsınız onu da anlamadım, keyif almıyorsanız niye bu kadar uğraşmışsınız onu da anlamadım. Beni yanlış anlamayın ama siz daha en başından oyunu kırarak zaten tabiri caizse o keyifsizlik ortamını yaratmış, domuzluğu kendi elinizle koymuşsunuz oyun içine yoksa bende oynadım ama öyle aman aman dediğiniz bir sıkıntıya/işkence olayına rastlamadım. Ha zamanım yok öyle sürekli sürekli uğraşamam bundan dolayı hile yaptım derseniz o da bir garip hani çünkü bunu yapacağınıza oynamamanız daha iyi olabilirdi. Tabi yine sizin bileceğiniz iş ama bahsettiğiniz domuzluk sizin oynayışınıza ve oyunu garip bir şekilde ele alış biçiminizle bir alakası var gibime geldi bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 8 Ağustos 2021; 21:33:42 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ben sadece oynayıp unlockable şeyleri açmak ve kendim denemek istedim. Bunun için de oyunu kusursuz şekilde bitirmek üzere hile yaptım.


    Silahların açılması için gereken şartlar belli.


    Aegis - Aspect of Beowulf


    • Eternal Spear Aspect of Guan Yu revealed
    • Speak to Chaos while wielding the Shield in any aspect.
    • 5
    •  invested into Shield aspects


    Coronacht - Aspect of Rama


    • Eternal Spear Aspect of Guan Yu revealed
    • Speak to Artemis while wielding the Bow in any aspect.
    • 5
    •  invested into Bow aspects


    Bunları açmak istiyorum ama açılmıyor dediğim gibi bir gameplay seansı içinde baştan sona 20 kere küreleri değiştire değiştire artemis ile konuştum ama olmuyor.


    Oyun bitmiş hala açılmıyor, bitirince bir artı katmıyor!



    Kalkan için oynuyorum chaos geçidi gelmiyor tam bir şizofreni! Domuzluk burada, benim hile yapmamda değil. Resmen kullanıcıya işkence çektiriyor, ben bu oyunu


    150 - 200 saat oynayarak açmak zorunda değilim. Oyun bir noktada benim için işkence değildi, epey emek verilmiş güzel oyundu fakat kullanıcıyla taşak geçiyorlarsa iş orada kopar.


    Uninstall basıp geçtim buraya da mallıklarını yazdım. Kimi silahta zeus yok, kimi silahta hermes yok!!


    Hile var sonuçta, küreleri değiştirip duruyorum bir türlü silahı açan sözler söylenmiyor, bütün tanrılara hediye verip duruyorum kalpler dolmuyor.


    Thanatos ile denk gelemiyorum iki kalpte kalıyor, 1 tuşu ile çağırılan karakterleri açamadım dolayısı ile. En son Maghere romance açıldı ama orada bıraktım uğraşmayı çünkü sonu


    artık gelmiyordu. 10 seans sonunda bu iş bitmeliydi, oyun sonu yok ama hala oynamak çok saçma.





  • Gamepass e geldikten sonra ara ara oynuyorum. Günde 1 saat, 3. patrona geldim. Neden bu kadar popüler olduğunu anlamıyorum. Belki ileri de anlarım.

  • Arkadaşlar oyunu Xbox ta oynuyorum. 80 denemede 4 kez kaçabildim. Oyunu çok beğendim fakat şöyle bir sıkıntım var. Oyundaki ışık efektlerinin yüzünden bossu ve haliyle hareketlerini göremiyorum. Oyunu sevmeme rağmen ciddi ciddi bu olay yüzünden oyundan soğudum. Bu efektleri kapatmanın bir yolu varmı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika olmus ellerime saglik gandalf

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Sorununun cevabı, cevabının içinde saklı. 600 saat Isaac oynama sürem var evet sürekli ama sürekli aynı şeyleri yapıyorsun lakin elde ettiğin kombolar her zaman aynı olmayabiliyor. Isaac'de en azından öyle. Hades'i erken erişimde çok oynamıştım şuan durumu nasıl bilmiyorum. Lakin zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz de vardır. Hades köküne kadar GotY ödülünü hak ediyor.

  • Oyunu az önce gamepass e indirdim joystick im yok diye oynamıyordum ama baktım xbox gamepadleri pahalı evdeki f310 numla oynayayım dedim.Oyunun dinamikleri vs. bi harika bu boyuta bu oyun efsane olmuş.Özellikle souls oyunlarındaki gibi ölünce baştan başlamak oyunu dahada sürükleyici kılıyo benim gözümde fakat save edebileceğim checkpoint yerlerini bulamadım yada buldum ben geçtim bilmediğim için.Can yükseltmekte bir tık zor olmuş en son skill aldımda canımı götüren olursa %50 ihtimal öldüğünde spell çıkıyodu alınca giden canı geri alıyorsun.


    Son olarak bu options kısmındaki god mode tam olarak ne oluyor?

  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    Açıldığında oyunu sürekli daha kolay hale getiren bir mod, bu açıkken her ne kadar hikaye ve görevler ilerlese de bitirdiğiniz denemeleri oyun saymaz. Kayıt olayı ise bir odayı temizlediğinizde olur, yani bir odadaki tüm düşmanları öldürdüyseniz veya Charon'un marketi, boss sonrası geçiş odaları gibi düşmansız odalardaysanız olur. Tabii oyuna geri dönüp öldüğünüzde bu kayıt silinir, bir daha o noktadan başlamazsınız ve kaçma denemesine tekrardan başlarsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Açıldığında oyunu sürekli daha kolay hale getiren bir mod, bu açıkken her ne kadar hikaye ve görevler ilerlese de bitirdiğiniz denemeleri oyun saymaz. Kayıt olayı ise bir odayı temizlediğinizde olur, yani bir odadaki tüm düşmanları öldürdüyseniz veya Charon'un marketi, boss sonrası geçiş odaları gibi düşmansız odalardaysanız olur. Tabii oyuna geri dönüp öldüğünüzde bu kayıt silinir, bir daha o noktadan başlamazsınız ve kaçma denemesine tekrardan başlarsınız.

    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, 2 gündür oynuyorum akşamları işten gelince god mode u açsamda pek bi işe yaramıyo gibi bazen gene ölüyorum:))


    Dün ilk boss u anca geçebildim oda mızrağı aldım hiç kaçmadan patır kütür vurdum öldü bu sefer maeg miydi neydi hatta , bazı sorucaklarım var bilgilendirirseniz sevinirim


    -Oyunda ölünce geri geldiğim için aslında ne kadar ilerlediğimi vs. göremiyorum bunu görebileceğimiz bi yer varmı?

    -Ekranın solunda birşeyler var fakat kullanamıyorum birsürü tuşa basıp denedim mesela canım çok azalıyo boss a gelmiş oluyorum haliyle düşük canla kaybedebiliyorum bu can basma olayını nasıl çözebiliriz?





  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    Oyunda ölseniz de bir ilerleyiş oluyor, diyaloglar ilerliyor ve karakterlerle aranızdaki ilişki gelişiyor. Hikayenin ilk sonuna nasıl ulaşırım derseniz, onun için de 10 kere kaçma denemesini tamamlamanız gerek. Oyunu 10 kere bitirdiğinizde ilk sonu alıyorsunuz, kapanış sonu için ise defalarca bitirmeniz gerekiyor ve şartları daha kapsamlı. İki sonun da nasıl alındığı ilk sayfadaki rehberde Ana Hikaye başlığında mevcut. Karakter gelişimi olarak ilerleyişten bahsediyorsanız da oyunda her kaçma denemesinde Darkness, Gem Stone, Titan Blood, vb. şeyler topluyorsunuz. Bunlarla karakteri geliştirebilir, silahları geliştirebilir, silahların farklı hallerini açabilir ya da açmadıysanız yeni silahlar açabilirsiniz. Karakter gelişimi için Mirror of Night başlığına bakabilirsiniz, silahların ise her birinin ayrı başlığı mevcut, bu başlıklardan haklarında bilgi alabilirsiniz.


    Sol tarafta dizilen şeyler ise kaçma denemesi boyunca topladığınız boonlar, daedalus geliştirmeleri, geçici avantajlar, vb. şeyler. Oyunu durdurup o kaçma denemesinde hangi boonları aldığınızı, bu boonların sağladıkları avantajları, daedalus geliştirmesi aldıysanız silahın üzerindeki etkisini görüntüleyebilirsiniz.


    Kaçma denemesi esnasında istediğiniz zaman can yenileyici şeyler kullanamıyorsunuz. Canınızı ancak ara ara çıkan çeşmelerde, Charon'un marketinde satılan yiyecekleri yiyerek, boss sonrası çıkan odadaki çeşmeyi kullanarak ya da Well of Charon'dan aldığınız geçici avantajlarla yenileyebilirsiniz. Canınızı kalıcı olarak arttırmak için Mirror of Night'dan geliştirmeler yapmanız lazım, Cerberus'dan aldığınız Old Spiked Collar keepsake'i de canınızı bir miktar arttırır. Kaçma denemesi esnasında can barını arttırmak için ise Centaur Heart kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak oyunda öldüğünüzde geri gelmenizi sağlayan Death Defiance isimli bir Mirror of Night özelliği mevcut, bunu açarsanız 3 defaya kadar ölümden geri dönebilirsiniz veya diğer hali Stubborn Defiance'ı açarak her odada 1 kere geri dönüş hakkı kazanırsınız ek olarak Skelly'den aldığınız Lucky Tooth da 1 seferlik geri dönüşe olanak sağlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 7 Eylül 2021; 13:37:15 >




  • Muhteşem bir rehber olmuş ellerine kollarına sağlık ahmet hocam 

  • eline sağlık rehber icin👏👏

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Oyunda ölseniz de bir ilerleyiş oluyor, diyaloglar ilerliyor ve karakterlerle aranızdaki ilişki gelişiyor. Hikayenin ilk sonuna nasıl ulaşırım derseniz, onun için de 10 kere kaçma denemesini tamamlamanız gerek. Oyunu 10 kere bitirdiğinizde ilk sonu alıyorsunuz, kapanış sonu için ise defalarca bitirmeniz gerekiyor ve şartları daha kapsamlı. İki sonun da nasıl alındığı ilk sayfadaki rehberde Ana Hikaye başlığında mevcut. Karakter gelişimi olarak ilerleyişten bahsediyorsanız da oyunda her kaçma denemesinde Darkness, Gem Stone, Titan Blood, vb. şeyler topluyorsunuz. Bunlarla karakteri geliştirebilir, silahları geliştirebilir, silahların farklı hallerini açabilir ya da açmadıysanız yeni silahlar açabilirsiniz. Karakter gelişimi için Mirror of Night başlığına bakabilirsiniz, silahların ise her birinin ayrı başlığı mevcut, bu başlıklardan haklarında bilgi alabilirsiniz.


    Sol tarafta dizilen şeyler ise kaçma denemesi boyunca topladığınız boonlar, daedalus geliştirmeleri, geçici avantajlar, vb. şeyler. Oyunu durdurup o kaçma denemesinde hangi boonları aldığınızı, bu boonların sağladıkları avantajları, daedalus geliştirmesi aldıysanız silahın üzerindeki etkisini görüntüleyebilirsiniz.


    Kaçma denemesi esnasında istediğiniz zaman can yenileyici şeyler kullanamıyorsunuz. Canınızı ancak ara ara çıkan çeşmelerde, Charon'un marketinde satılan yiyecekleri yiyerek, boss sonrası çıkan odadaki çeşmeyi kullanarak ya da Well of Charon'dan aldığınız geçici avantajlarla yenileyebilirsiniz. Canınızı kalıcı olarak arttırmak için Mirror of Night'dan geliştirmeler yapmanız lazım, Cerberus'dan aldığınız Old Spiked Collar keepsake'i de canınızı bir miktar arttırır. Kaçma denemesi esnasında can barını arttırmak için ise Centaur Heart kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak oyunda öldüğünüzde geri gelmenizi sağlayan Death Defiance isimli bir Mirror of Night özelliği mevcut, bunu açarsanız 3 defaya kadar ölümden geri dönebilirsiniz veya diğer hali Stubborn Defiance'ı açarak her odada 1 kere geri dönüş hakkı kazanırsınız ek olarak Skelly'den aldığınız Lucky Tooth da 1 seferlik geri dönüşe olanak sağlar.

    Hocam gerçekten konu başlığını vs. bayaa bir inceledim ve harika şekilde öğretici konu çıkarmışsınız tebrik ederim elinize sağlık.


    Dün sizin konunuzu inceledikten sonra bayaa bir hakim oldum ve geçemediğim yerleri geçtim.Maegramıdır nedir bi kadını kestim ardından 4 5 başlı iskelet kafalı bi boss vardı onuda kestim.Elinde yumruk olan silah çok güzel iyikide açmışım.Fakat şöyle bir merak ettiğim konu var ben boon kasamıyorum yani bu boonları nasıl kasıyoruz şu ana kadar 3 tane almışım hepsi 1 yıldızlı boonlar.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.