Merhaba arkadaşlar pazar günü sınavım var yarın gidip bakmak istiyorum ; Nasıl giderim ? Metro , dolmuş , ego ?
quote:Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum Ego 230 gidiyor. Sıhhiye köprüsü üzerinde durağı var. eyvallah kardeş . Ne okuduğunu bilmiyorum ama .Sormak isterim yinede. Dgs gircem bu yıl heralde kazanamıycam .Seneye inşallah. Gazi bilg. müh . yoksa hacettepe . bilg. muh. hangisini önerirsin ?
quote:Orijinalden alıntı: invertal quote:Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum Ego 230 gidiyor. Sıhhiye köprüsü üzerinde durağı var. eyvallah kardeş . Ne okuduğunu bilmiyorum ama .Sormak isterim yinede. Dgs gircem bu yıl heralde kazanamıycam .Seneye inşallah. Gazi bilg. müh . yoksa hacettepe . bilg. muh. hangisini önerirsin ? Açıkcası kalite yönünden tam bir bilgim yok fakat kampüs arıyorum dersen Hacettepe
quote:Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum quote:Orijinalden alıntı: invertal quote:Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum Ego 230 gidiyor. Sıhhiye köprüsü üzerinde durağı var. eyvallah kardeş . Ne okuduğunu bilmiyorum ama .Sormak isterim yinede. Dgs gircem bu yıl heralde kazanamıycam .Seneye inşallah. Gazi bilg. müh . yoksa hacettepe . bilg. muh. hangisini önerirsin ? Açıkcası kalite yönünden tam bir bilgim yok fakat kampüs arıyorum dersen Hacettepe tamam kardeşim çok teşekkür ederim