Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (ESKİ OTOMOTİV MÜH.) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
11
Favori
16.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene burayı yazmıştım öndekiler gelmese burası gelecekti bi kere daha sevindim gelmedğine bölümü sırf Almanyada Mercedeste çalışmak için istiyordum ancak oradan uzaklaşması benim gibi çoğu kişiyi bu programı geriye atmayı seçtirmiş.
  • Hocam bana endüstri geldi burası da bir alt tercihimdi ama cidden şunu söylemem lazım ki bu sene tanıtım günlerinde gidip konuştuğum standlar arasında en keyifsizi en iticisi buraya aitti. Soru soruyoruz keyfi cevap veriyorlar. Soru soruyoruz ben bilmiyorum diyor öbürüne bakıyor öbürü hocasına bakıyor hoca düşünüyor onu bilmiyorum diyor. Yorgunlar desek ilk gün sabah saatleriydi bir de. Uyuşuk uyuşuk bakıyorlar. Ne bi heyecan ne bi heves. Bilgilendirme yerlerde. Yazarım diye gitmiştim ama standdan kalkarken lan acaba yazmasam mı bu ne böyle demiştim. Eminim yazacak bir sürü kişiyi vazgeçirmiştir o üçlü Sizin gibi insanlar lazım o standlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ingilizce hazırlık muafiyet sınavına girmesek olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ashotinthedark

    Hocam bana endüstri geldi burası da bir alt tercihimdi ama cidden şunu söylemem lazım ki bu sene tanıtım günlerinde gidip konuştuğum standlar arasında en keyifsizi en iticisi buraya aitti. Soru soruyoruz keyfi cevap veriyorlar. Soru soruyoruz ben bilmiyorum diyor öbürüne bakıyor öbürü hocasına bakıyor hoca düşünüyor onu bilmiyorum diyor. Yorgunlar desek ilk gün sabah saatleriydi bir de. Uyuşuk uyuşuk bakıyorlar. Ne bi heyecan ne bi heves. Bilgilendirme yerlerde. Yazarım diye gitmiştim ama standdan kalkarken lan acaba yazmasam mı bu ne böyle demiştim. Eminim yazacak bir sürü kişiyi vazgeçirmiştir o üçlü Sizin gibi insanlar lazım o standlara.

    Arkadaşın dediği çok doğru.Ben bu kadar isteksiz, keyifsiz tanıtım yapan stant gormedim.Hoca desen zaten hiç aktif değil.Ögrenciler desen bilgileri yok denecek kadar az. Ben normalde burayi yazicaktim 2. siraya 19 500 du siralamam da ama bunlari gorunce vazgectim.Tercih listeme dahi almadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nick dick

    abi hazırlık sınavı 9 eylüldeymiş .ben en düşük aşamadan başlıcam sanırım. ve sanırım en düşük seviyeden başlayanlar haftada 60 saat ders ,1 üstü aşama 40 saat ders falan alıyomuş.sence şimdiden biraz çalışmalımıyım ingilizceye?bide okul ne zaman açılır ekimde falan mı eylül sonumu?

    sınava girmek zorunlu değil fakat girmezseniz en düşük seviyede başlatır. benim size tavsiyem ingilizceniz çok kötü olsa bile biraz çalışın en azından bir tık üstte başlarsınız. en alt seviye de çok acayip insanlar var diyordu okuyan arkadaşlar. onlarla beraber okumamak adına bir tık yukarıda başlayın. ben ingilizce okumadım fakat haftada 60 saat ders mi olur fantastik olmayın. günde 5 saat oluyor dersler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    Geçen sene burayı yazmıştım öndekiler gelmese burası gelecekti bi kere daha sevindim gelmedğine bölümü sırf Almanyada Mercedeste çalışmak için istiyordum ancak oradan uzaklaşması benim gibi çoğu kişiyi bu programı geriye atmayı seçtirmiş.

    hocam şimdi şöyle düşünelim. diğer bölümlerin mercedes ile olan ilişkisini nötr olarak alalım. bizim okul ilk açıldığı zaman 100/100 diyelim aradaki ilişkiye. şuan öğrencilerin ve mezunların mercedes te istediklerini bulamamasından dolayı şikayetleri üzerine bazı anlaşmalar iptal edildi. mercedes şirkete giren 30-40 yıl çalışır diye düşünüyordu fakat oraya giden mezunlar 2-3 yıl çalışıp farklı şirketlere geçiyorlardı. ilişki 50/100 e düştü. fakat hala diğer bölümlere göre ilişkilerimiz çok daha yüksek. yılda 2 kere mercedes okula gelmeye devam ediyor. mercedeste staj yapmak için yüksek bir ortalamaya sahip olmanıza da gerek yok. yüksek ortalamaya sahip olanlar savunma sanayi veya koşulları daha iyi olan şirketlere gidiyor zaten. şimdi sen bu civarda sıralama yaptın ve mercedes te çalışmak istiyorsun. bu bölümden başka hangi bölüme girersen mercedes te işe girme ihtimalin daha fazla sence? öyle bir bölüm yok daha malesef çünkü şuan mercedes tarafından en çok stajyer alınan bölüm konumundayız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umburkes1271

    Standda öğrenci mi oluyor

    stand da öğrenci oluyor. fakat geçen yıllarda bölüm temsilcisi olan arkadaş stand da duruyordu ve bölümün sıralamasındaki düşüş miktarı çok fazla değildi. bu yıl o arkadaş mezun oldu ve başkaları durmaya başladı stand da. ne kadar kötü tanıttılarsa artık bu konuya rağmen 5 bin geriye atmış. seneye orada olmazlar muhtemelen.
  • ashotinthedark kullanıcısına yanıt
    dostum standdakiler sana ne diyebilirki her bolumun standı aynı şeyleri söylüyo,sonuçta 25 30 k lık bölüm cok övselerde inandırıcı olmazdı.herkesinde dediği gibi otomotiv ifadesinden dolayı daha cok düşer bu bölüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nick dick

    dostum standdakiler sana ne diyebilirki her bolumun standı aynı şeyleri söylüyo,sonuçta 25 30 k lık bölüm cok övselerde inandırıcı olmazdı.herkesinde dediği gibi otomotiv ifadesinden dolayı daha cok düşer bu bölüm.

    bölüme başladığınızda buranın bir makine mühendisliği olduğunu anlayacaksınız. isim çok etkiliyor evet.
  • İyi akşamlar.4sene önce 3 kere telefon numaramı yanlış girdim o yüzden pm gönderemiyorum.pm göndermek için yeni hesaap açtım ama yinede 2 kere denememe rağmen mesaj atamadım.Forumdada sorun vardı herhalde baya yavaş çalışıyodu.
    Soruya gelcek olursak evet atatepe yurduna yazıldım.
  • nick dick kullanıcısına yanıt
    ya hacı bana pm atar mısın sanırım mesajım gelmiyor
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    aynen 32 k olmuş xD
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katusha_

    aynen 32 k olmuş xD

    herkes yazacam deyip yazmadı, benim gibi :D
  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa burası gelmiş sevindim 22kyla girdim 2018 girişli kızlar eklesin xdd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bölüm kapandı. Mevcut öğrenciler makine mühendisliği altında eğitimine devam ediyor. Fakat yeni öğrenci alımı artık yok. Geçmise dönüp baktığımızda konu sahibi arkadaş yalan dolan bilgilerle milleti kandırdıgıyla kaldı. Bir insanın bölümünün sıralamasını iyilestirmek için yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı. Ve okuduğu bölümle birlikte tarihin tozlu sayfalarına karıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 24 Ağustos 2021; 9:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asıl siz yalan dolan konuşmayın bölüm öğrenci almaya devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknight36 D kullanıcısına yanıt

    Şaka mısın? Bitti bitti artık yok. Söyle hadi bakalım gecen sene sıralaması kaçtan kapanmış?  hacettepe otomotiv balonu tüm sisirmelere rağmen patladı. Mercedes ile ortaklık da hayal oldu

    Bölümümüz lisans programına, 2018-2019 eğitim-öğretim yılından başlayarak yalnızca Makina Mühendisliği İngilizce Lisans Programı için öğrenci kabul edilecektir. 2018-2019 eğitim-öğretim yılından önce bölümümüzü tercih ederek üniversitemize kayıt yaptırmış mevcut öğrencilerimizin tüm hakları korunacak ve öğrenimlerine Otomotiv Mühendisliği İngilizce Lisans Programı'nda devam edeceklerdir. (alıntı)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bölümün adı makine olduğundan beri sıralaması yükseliyor

    2018: 29k

    2019: 28k

    2020: 27k


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknight36 D kullanıcısına yanıt

    Bölümün adı makine olmadı. Makine muh fakültesi zaten vardı. Bu öğrenciler dışarda kalmasın diye buraya aldilar yine öğrenimlerine devam ediyorlar. Fakat son mezunlarını birkaç sene içinde verip tarihe karışıyor olacak. Çünkü yeni öğrenci alımı yok bölüm kapandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.