Şimdi Ara

HACAMAT NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şurada adamın sırtından çıkan kanın içindeki katı maddeler ne?
    Ve bu şey nasıl ve neden yapılıyor?
    Ufak kesikler mi atıyorlar sırtına?
    Ha bir de yaptıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 27 Nisan 2014; 23:56:25 >

• sırt ağrılarına iyi geliyor

Not denenmiştir gerçekten çok iyi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

sırt ağrılarına iyi geliyor

Videoyu izle ilk sorularıma cevap ver bir de hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

sırt ağrılarına iyi geliyor

Videoyu izle ilk sorularıma cevap ver bir de hocam.

4 5 tane bardak alıyorsun gazete yakıp bardağın içine atıyorsun(yanan gazeteyi söndürmeden) ve sırtına yapıştırıyorsun 2 3 dakika öyle kalıyor sonra gene yeniliyorsun cidden iyi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken23 -- 27 Nisan 2014; 23:59:44 >

• Yuzyillardir hapiliyor bu uygulama peygamber efendimizde yaptirmistir
    Bildigim kadariyla jilet ile kucuk kesiklet açılıyor kafasına yaptiran bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini olarak algilamayin almanyadaki alman arkadaşlarımda yaptırıyor kupa terapisi derler

• İzlemesi pis ama adam ne rahatlamıştır allah bilir 300 gram toksin çıktı heriften.
  • Sen Hacamat abiyi bilmiyirmisen

• Ben hiç bilmiyordum. Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • Küçükken bana da yapmışlar galiba annem derdi sırtımı jiletlemişler kirli kanı filan alıyormuş
  • Gece gece midem bulandı allah kahretmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Gece gece midem bulandı allah kahretmesin

O çıkan kanı içerun.

Ekmek banar yerun.
  • Gerçekten iyi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Gece gece midem bulandı allah kahretmesin

O çıkan kanı içerun.

Ekmek banar yerun.

Ay hoşt ulan

• Kan çıkıyor tamam ama kirli kan olduğunu nerden biliyorsunuz? Jiletle bir yerinizi kestiğinizide veya bardakla kan çektiğinizde temiz kanlar ben damardan akmaya devam edeyim, kirli kanlar da ben bi dışarı çıkayım mı diyor? Dışarı çıkanın kirli kan olduğunu nerden biliyorsunuz? Bunu yapacağınıza gidin kan bağışı yapın. Kan verdiğinizde vücuttaki kan tazelenir ayrıyetten verdiğiniz kanla birilerine yardım da etmiş olursunuz hem sevaba girersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 28 Nisan 2014; 0:21:46 >
  • Haberlerde bunun Artik modern tipta da kullanildigini görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kan çıkıyor tamam ama kirli kan olduğunu nerden biliyorsunuz? Jiletle bir yerinizi kestiğinizide veya bardakla kan çektiğinizde temiz kanlar ben damardan akmaya devam edeyim, kirli kanlar da ben bi dışarı çıkayım mı diyor? Dışarı çıkanın kirli kan olduğunu nerden biliyorsunuz? Bunu yapacağınıza gidin kan bağışı yapın. Kan verdiğinizde vücuttaki kan tazelenir ayrıyetten verdiğiniz kanla birilerine yardım da etmiş olursunuz hem sevaba girersiniz.

+∞

• Benim yüzümde önceden "acne konglobata" denen çok kötü bir tür sivilce türü çıkardı.Kocaman şişerdi yüzümde o sivilce.Kaç doktora gittim,türlü türlü ilaçlar kullandım geçmedi.Roaccutane yi 6 ay kullandım sonra bir 6 ay ara verdim ardından bir 6 ay daha kullandım. 1.5 senenin 1 yılı roaccutane kullandım ama yine iyileşmedi. Bana daha önce sülük ve hacamat tedavisi yaptır iyi gelir derlerdi,ama hiç inanmazdım. En sonunda baktım çare kalmadı,kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı bir de onu deneyelim bari dedim.

İlk seansta yüzüme sülük koydular ve başımın arkasından kanlı hacamat yaptılar. Resmen başımdan kan değilde löp löp pıhtı çıktı,sanki böyle tavuk ciğeri gibi. 2 hafta sonra bir seans daha yaptılar , ama bu sefer sadece sülük koydular. 2.seanstan sonra daha seans yaptırmadım çünkü gerek kalmadı.Yüzümde bir daha hiç akne çıkmadı.Sonra keşke inansaydım da daha önce gitseydim dedim, çünkü o zamana kadar aknelerden dolayı yüzümde izler ve çukurluklar oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güdümlü tencere -- 28 Nisan 2014; 0:29:52 >

• Super lan. Bir suru pislik cikti :)
    Bende mi yaptirsam acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.