Şimdi Ara

Habertürkü açın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açın işte :)



  • Hiç bişey değişmez bence bu saatten sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyetisyen1

    Açın işte :)

    nediyolar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM bir cümle ile geçiştirdi dedi kadın. Geçen sene bir düzeyde başarılı olan aday sayısı 130.000 iken bu sene 4000 e düşmüş. Bu kadar düşüş olamaz dedi
  • Unutma yok hata yok sadece değişen sistem var ve bu yüzden 200 bin kişi mağdur olacak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya mokunu çıkarmasınlar artık o çıkan kişiler hep özel üniversiteler neden çünkü barajı aşan nereye gidecek özele o yüzden özel ünv zarar edicek bu yüzden çırpınıyolar geçen sene 0.15 değilmiydi bildiğim kadarı ile bu sene 0.12 oldu ayrıca kendi okulumdan ben geçen sene mezunuyum müdürler bizden sonra gelen 9uncu sınıflara çok başarısız dediler ki istatistiklerde bunu gösteriyor son 3 senenin en başarısız öğrencileri ayrıca 0.12 geldi ki ygs zordu lysde matematik zor sayılabilir gerisini siz hesap edin..
  • ulan ne bu osym dıyokı bundan once verdıgımız fazladan puanı taban puan nıyetıne olan puanı alan sınavlarına gırmıyenlere vermıyecek vermezın ne olacak buradakı amac ozel unıversıtelerın paralı kontejyanları dolmayacak ya acıları ondan bu yola gırdıysen bunuda degerlendırecen tmde olup fen sınavınada gırenlerde bır sorun yok aynı olay mf de olup edebıyat sınavına gırenlerde bı sorun yok bu ne boyle adam tercıhlemeı ugrassın bu sarlatanlarlarlamı bundan sonra yle beles puan yok sınava gır al
  • Özel üniversitelerin çıkarından bahseden arkadaşlara sesleniyorum: Baraj zaten 165'e düşürülecek burdaki konu tamamen farklı yüzbinlerce kişinin mağdur olması söz konusu!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakashi hatake

    ulan ne bu osym dıyokı bundan once verdıgımız fazladan puanı taban puan nıyetıne olan puanı alan sınavlarına gırmıyenlere vermıyecek vermezın ne olacak buradakı amac ozel unıversıtelerın paralı kontejyanları dolmayacak ya acıları ondan bu yola gırdıysen bunuda degerlendırecen tmde olup fen sınavınada gırenlerde bır sorun yok aynı olay mf de olup edebıyat sınavına gırenlerde bı sorun yok bu ne boyle adam tercıhlemeı ugrassın bu sarlatanlarlarlamı bundan sonra yle beles puan yok sınava gır al


    Tamam da adamım bundan dolayı sıkıntısı olan yok bu durum zaten vakıf üniversitelerini de en ufak etkilemiyecek.Zaten alan dışında barajı geçemeyen adam alan içinde de barajı geçemez durum bu da.Buradaki mesele tercih meselesi.Şimdi geçen sene puan böyle hesaplanmadı,sıralama da böyle hesaplanmadı.O yüzden geçen senenin 100ksıyla bu yılki 100k aynı değil.Kimse demiyor ki bu sistem kötü olmuş.Sen tartışmayı anlayamamışsın.




  • baraj 165 e düşürülünce sesleri kesilecek onlar bu sefer ne bahanesi üreteceksiniz
  • Koskoca ÖSYM böyle bir hata yapmaz diye düşünüyorum ayrıca puanı hesaplanmayan adamlarda ortaya çıkardı şimdiye dek.
  • her sene çıkıyo bi tane felaket tellalları bu sene de çıktı bi adam ismini unuttum istanbulda özel ünv de ondan sonra herkes konuşmaya başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacktox55

    Koskoca ÖSYM böyle bir hata yapmaz diye düşünüyorum ayrıca puanı hesaplanmayan adamlarda ortaya çıkardı şimdiye dek.

    Hocam nasıl takip ediyorsunuz haberleri bilmiyorum ortada bir hata olmadığı belli zaten ÖSYM açıkladı.Puan hesaplama sistemi değişmiş bu sene.O yüzden geçen seneki sıralamayla bu seneki sıralama bir değil.Şu an elinizde bulunan sıralamlar geçen seneyle karşılaştırılamaz.
  • Her şey tercih sonuçlarından sonra ortaya çıkacak.. 2011'de 150 bin taban sıralaması olan bin bölüm 2012'de sınavın zor olmasına rağmen ve 170 bine düşmesi gerekirken 100 bin ile kapatınca anlarsınız anyayı gonyayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baraj 165e düşmez.
  • Her sene çıkan bu tür herifleri toplayıp hapise atacaksın yemin ederim. Ki akıllansın artık 19-20 yaşında insanların her sene sırf "ticari-siyasi" çıkarları için ağzına etmesinler herkesin. Her sene , her sınavda yapıyorlar bunu. İstisnasız. Neyse ki sevindirici olan durum herkes başlamış tercihlerine , aklı başna gelmiş herkesin.
  • ÖSYM Açıkladı hala neyin peşindesiniz ?



    http://inciswf.com/bitmednz.swf
  • Türkiyede eğitim ve hukuk sistemi değişmediği sürece Türkiye'de gözle görülen bir gelişme görüleceğini sanmıyorum.ÖSYM gittikçe batıyor.Şifre olayı,Beyaz Kalem olayı,Deneme kitapçığının onun bunun elinde olup fotoğrafla sanal aleme paylaşılması gibi felaket sonuçlarla karşı karşıya kaldık.Şimdide baraj 165'e düşecekmiş :)) Neden? Evet bu sene baktılar ki başarı sıralaması önceki senelere göre felaket düşük.Ne yapalım dediler eğitim sistemini değiştirmek yerine barajı değiştirdiler yazık...Baraj düşse ne olacak zenginin ve vakıf üniversitelerinin işine gelecek ama fakir ? Yorum yapmaya bile gerek yok.Aynı şey Hukuk içinde geçerli.2 poğaça ve 2 meyvesuyu çaldığı için 12.5 yıl hapis istenen bir hukuk sistemi olduğu sürece o ülkenin gelişmişliği ile ilgili kesinlikle birşey söylenemez.Bu ülke kültürlü insanlarla kalkınır diyeceğim ama fakir kalkınamayacak.Ders çalışacak ama dershaneye gidecek kitap alacak parası yok dolayısıyla zengin züppeler kalkındıracak bu ülkeyi.Okuyalım gençler bu ülkenin okumuş insana çok ihtiyacı var !




  • Burak Kılanç haklı, haklı olduğunu 1 ay sonra ağlarken anlayacağız maalesef.
    Düşük sıralarda şoklar yaşanacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.