Şimdi Ara

Habertürk’e RTÜK’den büyük ceza (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Ben onu bunu savunduğum için değil ama sonuçta bu ülkenin şerefli bir ordusu var. Zamanında birileri tarafından darbelerde araç olarak kullanılsa da ülkemizin geleceği güvenliğine bağlıdır. Satılmış ifadesi ağır ithamdır. Yani bugün muhalefet adam gibi yapılabilse ülkemiz çok daha farklı bir noktada olurdu. Muhalefetin tek derdi koltuk ve makamıdır. Hizmet falan değil. Ha ak partide koltuk derdi yok mu tabiki var. Ama ak partinin öyle ya da böyle hizmet anlayışı var. Ve bunu icra ediyor. İşte bu muhalefette yok.
  • MFL20Bi M kullanıcısına yanıt

    Şerefli ordusu var derken ?


    Eski Genel kurmay başkanını içeri alanlar bu davanın savcısıyım diyenler ortada dolaşırken muazzaf askerler hiçbir suçları günahları yokken içeri atılırken şerefsizmiydi ?


    Üç kuruşa Katar a tank palet satılırken, bir tabur asker katara gönderilirken mi aklınıza geldi ?

  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Siz ordumuzu şerefli olarak görmüyorum iseniz bu sizin ayıbınız. Sonuçta bu ordunun geçmişi Çanakkale de şehit olan 500.000 vatan evladıdır. Ordunun içinde yuvarlanmış vesayet gruplarının uşakları ordunun tamamını bağlamaz. Bu gruplara koşulsuz şartsız destek veren erden generale kadar herkes suçludur. İşte darbelerde araç olarak kullanılmada kastım buydu. Askerin görevi bu vatanı korumaktır. Demeç verip her gün hükümeti tehdit etmek değil. Ne yazık ki son 70 yılda hep böyle oldu. Tank ve palet diyorsunuz bence dediğinize kendiniz de inanmıyorsunuz ama sırf muhalefet defaatle bu söylemi kullandığı için telaffuz ediyorsunuz. İyi araştırın bence. Sadece palet üreten bir fabrikayı yabancı ortaklar ile hem tank hem palet üretme üzerine anlaşma yapıldı. Ve anlaşma gereği üretilen 100 tankın 80 i devletimize ait olacak. 20 si üretim bandı desteğinden dolayı yabancı ortağa ait olacak. Yani iyi araştırın. Bazı parti destekçilerine hakaret babında koyun diyorsunuz. Ama önce aynaya bakmak lazım.
  • MFL20Bi M kullanıcısına yanıt

    sen soruma cevap ver laf kalabalığı yapma bana.


    ayrıca oraya 100 tane altay tankı demişsin de 1 tanesi yok ortada ? kendi zırvalarınıza kendiniz inanın


    9 Kasım 2018 tarihinde Savunma Sanayi Başkanlığı ve BMC arasında anlaşma imzalanmış 2020 12 ci ayında ortada tank falan yok.





    "Altay Tankı seri üretim ihalesi, sizin Başkanlığınızda yapıldı. İhale sözleşmesinde bizzat sizin imzanız var. Sözleşmenin imzalandığı gün, sosyal medya hesabınız üzerinden, "Proje, 250 adet ALTAY ana muharebe tankının seri üretimi ile birlikte ömür devri lojistik desteği ile TSTM kurulumu ve işletilmesini kapsıyor. İlk ALTAY tankı, 18 ay sonra KKK'ya teslim edilecek. Hayırlı olsun" açıklamasını yaptınız.

    Sizin açıklamanız uyarınca, ilk tankın Mayıs 2020’de Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edilmesi gerekiyordu."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 3 Aralık 2020; 10:20:44 >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Doğrular laf kalabalığı değildir merak etmeyin. Suçlu kim ise cezasını er geç çeker. genel kurmay başkanını hapse atan hakim terör üyeliğinden cezaevinde. Ve o genel kurmay başkanı serbest bırakıldı. Hangi devirde kaldınız bilmiyorum. Ama sözlerimizden anladığım kadarıyla adaleti önceliyorsunuz. Ama beşeri sistemlerin hiçbirinde adalet olmaz beyefendi. Olsaydı dünya bu halde olmazdı. Hepimiz birilerinin cebini doldurmakla meşgulüz. O yüzden asla adalet aramayın.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten size doğruları öğrenmenizi tavsiye ederim. Yani zırva dediğiniz yerde 281 fırtına obüsü üretildi. Ve Almanya'dan alınan tankın 3 te 1 maliyetinde. Altay tankı için Sakaryada üretimi kararlaştırıldı. Yani koskoca fabrika sadece Altay tankı için çalışmıyor. Belli ki bu noktada zırvalayan siz oldunuz. Hep aynı zihniyetteki Avrupa hayranı medyayı takip etmekten vazgeçin. Doğruları okuyun. Çünkü o medyanın kaynağı Türkiye düşmanlarının.
  • MFL20Bi M kullanıcısına yanıt

    Osman Öcalan gibi mi mesela?

  • MFL20Bi M kullanıcısına yanıt

    Altay tankında hükümete yakın firma ucuz üretim sözü verdi fakat o günden beri herşey çıkmaza düştü. Çünkü firma verdiği sözü tutamiyor. Altay tankını Koç Grubu gelistirdi fakat ihale aşamasında daha yüksek fiyat istediler. İhaleyi kaybettiler şimdiki grup ise ihaleyi aldı fakat tankı yapamıyor dediği fiyattan.


    Proje tıkandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Aralık 2020; 11:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kimse habertürk ün içten içe akp ye yanık olduğunu ve muhalif partilerle ilgili haberlere karşı ambargo uyguladığını

    , akp ye geçtiği kıyakların hiçbirini muhalif partilere geçmediğini bilmez.


    Bu ceza belki akıllarını başlarına getirir de, akp ye güvenmekle çok büyük bir hata yaptıklarını anlamış olurlar ve çizgilerini değiştirirler

  • Light Suriye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MFL20Bi

    Ben onu bunu savunduğum için değil ama sonuçta bu ülkenin şerefli bir ordusu var. Zamanında birileri tarafından darbelerde araç olarak kullanılsa da ülkemizin geleceği güvenliğine bağlıdır. Satılmış ifadesi ağır ithamdır. Yani bugün muhalefet adam gibi yapılabilse ülkemiz çok daha farklı bir noktada olurdu. Muhalefetin tek derdi koltuk ve makamıdır. Hizmet falan değil. Ha ak partide koltuk derdi yok mu tabiki var. Ama ak partinin öyle ya da böyle hizmet anlayışı var. Ve bunu icra ediyor. İşte bu muhalefette yok.

    Hizmet anlayışı var demişsin ne var mesela :D yol falan deme lütfen

  • Ak partinin bu ülkeye getirdiği hizmetleri görmemek için kör olmak lazım. Bakın bu ülke deprem parasıyla memurun maaşının ödendiği sırf namaz kıldığı için deniz kuvvetlerinden subayın atıldığı günleri de gördü. Halk Rezillik içinde yaşarken zengin beyaz türküler uçaklarda eğlenirdi. Milletin arpa ekmeği yemekten gırtlağı delindiği günlerde Hiltonda şampanya açarlardı. Ülke bu haldeydi. OECD 1.si idik. İMF den %64 faizle borç alır onu da ödeyemezdik. ABD ye borç için yalvarırdık. Onlar da bizim çocuklar darbe yaptı derlerdi. Siz böyle bir Türkiye Cumhuriyeti mi tercih edersiniz. İşte Ak Parti öncesi TC böyle idi. O zamanları gördünüz mü bilemem ama hastanelerin vahim durumu içler acısıydı. Doktor var tahlil yok. Hastane var teçhizat yok. Çok zor günlerdi. Hizmetten kastımız çok şükür o günleri atlattık zor da olsa. Bir şekilde zalimin karşısında olan mazlumun dostu olan bir ülke olabildik. Avrupa hayranlığı ve ABD uydusu konumundan büyük ölçüde kurtulduk. İşte hizmet budur.
  • MFL20Bi M kullanıcısına yanıt

    %64 faiz nereden çıktı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi bilmem ama hangi tarafta olursa olsun ben TV kanallarına güvenmiyorum, hepsi iş adamı neticede, patron yani, bazı dönemlerde zıt düşseler de sonuçta hepsi menfaat güdüyor.
  • Nasıl dikkat etmeleri lazım. Sizin kriterleriniz neler?


    Kaldı ki çıkardılarsa bile Habertürk'ün suçu ne? Habertürk adamın eline yazılı belge mi verdi şunu oku diye. Hayır oraya çıkan herkes kendi görüşünü belirtecek şekilde çıktı. Adamın dediğine dava açılmasını geçtim,habertürk'e yapılan bu davranış Türkiye için son derece utanç vericidir ve batının Türkiye için medya bağımsızlığı konusundaki verdiği raporların şüphesiz kanıtıdır.


    Gün gelince ağlayan muhafazakar takım şimdi hiç affetmiyor. Daha 20 yıl öncesine kadar liberallere ağlayıp duruyordunuz bize hak vermiyorsunuz istediğimizi söyleyemiyoruz giyemiyoruz diye. Şimdi devran döndü öbür tarafı susturmaya çalışıyorsunuz. Oğlum siz iki yüzlü olduğunuzu kabul etmediğiniz gibi bir de haklıymış gibi dimdik yürüyorsunuz. Bu yapılanı size yapsalar ne diyecektiniz faşist dinsiz komünist diktatör demeyecek miydiniz? Basını böyle susturup korkutup bir de demokrasiden bahsediyorsunuz. Hani hukuk reformu yapacaktınız o da yalan çıktı. İnsanları gittikçe susturmaya başlattınız. Hani beklentimiz zaten düşüktü ama oha yani.


    Son yorumunuza yönelikte şunu diyeceğim. Evet sırf namaz kıldığı için atıldığına dair bir şey varsa eyvallah ona bir şey diyemem herkes inancını uygulayabilir fakat siz ergenekon'da balyoz'da bir sürü subayı içeri attınız yeri geldi ateist diye Celal Şengör'le uğraştınız. Eee liberalizm diyordunuz hak hürriyet özerklik bunları kendi muhafazakar tayfanız için isterken neden başka insanlar için istemiyorsunuz. Bu grupların suçu ne?


    Şimdi şerefli ordu dediğiniz insanlar önceden şerefsizmiş gibi kafa tutuyordunuz. Ne yaptınız yumuşattınız mı. O zaman ordu satılmış mıydı?


    Millet rezillik içinde değil mi şuan,özellikle Avrupa şartlarına göre kıyaslarsak durumumuz çok vahim. Cumhur'un yani halkın başkanı lüks uçaklarda ,lüks binalarda lüks saraylarda oturuyor lüks içecekler içiyorlar lüks araçlara biniyorlar ama bunun hesabını halka vermiyor. Ecevit'in ne gibi bir mal varlığı varmış çok merak ediyorum . Erdoğan'a bakınca özellikle de tek varlığım şu yüzüktür dedikten veya fakir çalamadığı için fakirdir dedikten sonra bir de Kadir Çöpdemir'in Erdoğan'a yönlendirdiği gemi sorusuna Erdoğan'ın verdiği cevabı düşündükten sonra üzgünüm ama Erdoğan demek ki bir olaylara karışmış derim muhtemelen siz de bunu öyle düşünüyorsunuzdur. Demek ki önceki muhafazakar(Ecevit muhafazakar değildi) liderlerden hiç bir farkı yok.


    ABD'ye kafa tutuyor diyorsunuz fakat ABD'nin seçimlerinden gece gündüz bahsediyordunuz biz ABD'ye o kadar bağımlıyız ki Trump gelirse ne olur Biden gelirse ne olur diye konuşuyorlardı. Hani ABD bağımlısı değildik neden böyle şeyler konuşuluyor sonuçta ABD'ye bağımlı değilsek bunun bir önemi yoktur değil mi? Yani ben burada biraz tezat görüyorum demek ki hala ABD'nin bir nevi uydusu ülkeyiz. Eğer gerçekten kafa tutuyor olsaydık şuan incirliğin kapalı olması lazımdı. Nitekim İncirlik hala açık bir şekilde görevlerini sürdürüyor.


    Neyse efendim siz muhafazakar uykularınıza devam edin çok şükür sizin geri kalmış devlette muhafaza etmemiz gerek gelenek bilmem nelerimiz var diyerek insanları kandırdığınız günler sona erecek eninde sonunda bu ülkede liberaller gelecekler sizde o zaman yine ağlayacak birisini bulursunuz. Sonuçta sizde liberallerin güven oylarıyla geldiniz buraya ama liberallere attığınız kazığın haddi hesabı yok. Sizin ağlamak dışında bir işiniz yok zaten. Muhafazakarlar hep mağdur oluyor. Önceden gerçekten mağdur oluyorlardı fakat şimdi mağdurluk meslekleri haline gelmiş. Bakanlar bile kandırıyor Erdoğan'ı.

  • vulpius1905 kullanıcısına yanıt

    Zaten sorun habertürkün bile rtükden ceza yemesi saray gazetecileri ve yandaşları sürekli konuk alan kanalda bile azıcık muhalif sese tahammül yok irandan beter olmuşuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habertürk kanal olarak bir suçu yok. RTÜK saçma bir karar vermiş. Kanal a çıkan insanların ne söyleyeceği gaipten bildirilmiyor .

    Dengesiz chpli hakkında zaten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın resen soruşturması var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt
    CHP den bir isim çıkaracaksa bile saygılı ve nerede ne konuşması gerektiğini bilen birisini çıkarsalar iyi olurdu. Yani CHP nin zaten kendisi yalan o ayrı bir mesela. Grup toplantısında Erdoğana her türlü hakareti meşru gören bir partiden de ne beklenebilir. Balyoz davasına gelince her türlü darbeye karşıyız ve 2007 krizinin baş aktörleri yargılanınca neden canınız sıkılıyor onu da anlamak zor. Ülkeyi mahveden ecevitle Tayyip Erdoğanı aynı kefede değerlendirip eceviti masum gösterme söyleminizi sığ görüş kabul ederim. 28 şubatta bu millete zulüm edenleri savunma görüşüne çocukça bakarım. Avrupa standardından bahsediyorsunuz hiç Avrupaya gittiniz mi bilemem ama ben Batı Avrupa ülkelerinin neredeyse hepsinde bulundum ve şunu söyleyeyim zenginlikleri sömürdükleri topraklardan gelir. Yandaş medya diyorsunuz bugün isim vermeyeyim bazı kanallarda şahit oldum açık açık ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına ağır hakaretler eden isimler konuşmacı olarak çıkıyor. Çağdaşlık adı altında açık açık İslam düşmanlığı yapılıyor. Ve bu kanallar Batıdan fonlanıyor. Hepsi önce din sonra kültür sonra kimliği yok etme girişimidir. Bunlara kanmayalım, beynimizi kiralamayalım, nereden geldik neredeyiz nereye gidiyoruz bunlara bakalım. Haktan ayrılmayalım. Emin olun dışarıda düşman çok ama daha tehlikelisi içeridekilerdir. Yoksa asla bu ülke düze çıkamaz ve emir alan konumdan kurtulamaz.
  • AKP'li Facebook gruplarından birinde çıkmıştır. Orada yazan herşey yüzde yüz doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 3 Aralık 2020; 13:30:14 >
  • Pek matematikle alakanız yok belli ki açıklayayım IMF uluslararası para fonu borç ve faiz sistemi ile çalışır. Aldığınız borcu stand by anlaşmaları ile zamanında öder iseniz en düşük oran olan 2. 74 den hesaplarlar. Ama biz 90 lı yıllarda o kadar çok borç aldık ki bırakın borcu ödemeyi faizini ödeyemedik. Bu durumda FED ABD merkez bankası size bir skala çıkarır ve geliriniz üzerinden el koyar. Bir nevi icra gibi. Türkiye o zamanlar geliri de çok düşük olan bir ülkeydi. Bu durumda bu borç katlanarak gitti. Ve bahsettiğim miktarlara kadar ulaştı. Ve zaten bugün bile dünyada IMF ye %200 baz bandında borç ödeyen ülkeler vardır. Yani merak etmeyin yok Facebook grubu falan bu tarz basit kulaktan dolma platformlar ile birileri gibi boş iddialarda bulunmayız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.