Şimdi Ara

h10 da system hatası verıyor bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • system files missing (to restore the system files, connect H10 to recovery toolwww.iriveramerica.com ) iriver h10 da böyle bir hata veriyor. ne yapmam gerekiyor pc ye usb ile bagladıgımda pc ye baglandı olarak gösteriyor ama pc den giriş yapmaya calıstıgımda pc donuyor usb kablosunu cekınce pc eskı duzene gelıyor yardım lutfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

H10 Güvenli Alan İletişim Hatası Çözümü

H10 güvenli alan iletişim hatası, Android cihazlar arasında mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan H10 uygulamasında kullanıcıların karşılaştığı bir sorundur. Bu hata, mesajların gönderilmesini veya alınmasını engelleyerek iletişimi aksatabilir.

Güvenli Alan İletişim Hatası H10'un Nedenleri:

• Uygulama Sorunu: H10 uygulamasındaki bir aksaklık veya güncelleme hatası hataya neden olabilir.
    • Ağ Sorunu: Zayıf veya kararsız internet bağlantısı, mesajların gönderilmesini veya alınmasını engelleyebilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı: Bazı güvenlik duvarları veya antivirüs yazılımları, H10 uygulamasının internet erişimini engelleyebilir.
    • Cihaz Ayarları: Cihazınızın tarih, saat veya bölge ayarlarındaki hatalar da bu hataya neden olabilir.

H10 Güvenli Alan İletişim Hatası Çözümü:

1. Uygulamayı Güncelle: H10 uygulamasının en son sürümünü Google Play Store'dan yükleyerek herhangi bir aksaklığı giderin.
    2. İnternet Bağlantısını Kontrol Et: Kararlı bir internet bağlantısının olduğundan emin ol. Wi-Fi'yi kapatıp açmayı veya mobil veri kullanımını etkinleştirmeyi dene.
    3. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırak: Geçici olarak güvenlik duvarını ve antivirüs yazılımını devre dışı bırakarak bunların H10'a müdahale edip etmediğini test et.
    4. Cihaz Ayarlarını Kontrol Et: Cihazınızın tarih, saat ve bölge ayarlarının doğru olduğundan emin ol.
    5. Uygulamayı Yeniden Yükle: H10 uygulamasını cihazınızdan kaldırıp yeniden yüklemek sorunları çözebilir.
    6. Yardım İste: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, H10 destek ekibiyle iletişime geçerek daha fazla yardım iste.

Önemli Not:

Bu adımların tamamı sorunu çözmeyebilir. Nadir durumlarda, hata cihazınızdaki bir donanım sorunundan kaynaklanabilir. Bu durumda, cihazınızı tamir için yetkili bir servise götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı olay bende de var, tıpkısının aynısı, bende de bilgisayar kilitleniyor. Birisi yardım edebilir mi?
  • galiba IRiverFirmwareUpdater yapmam gerekecek ama bu program başlangıcında usb den görülmesi gerekiyor cihazda bağlandıgını belirtiyor ama donanımı guvenle kaldır adlı bır pencere cıkıyor arkadaslar bılgınız varsa lutfen cevab verın
  • kervansaray, tamamen aynı sorunları ben de yaşıyorum. Kendi çözebileceğim bir problem değil sanırım. Kont Bilişimin Ankara'daki yetkili servislerinden birisi yapabileceğini söyledi. Driverı gerekli olabilir dedi, sende driver varsa, bana gönderebilir misin? Olumlu sonuç alırsam seni de yönlendirebilirim, gelişmeleri yazacağım.
  • arkadaşlar öncelikle alet kapalıyken reset düğmesine basın eğer h10 5 gb kullanıyorsanız pilini çıkarıp takın... ve sonra h10u pc e takın... h 10 da sağ tusa basılı tutarak yani üzeinde o işareti olan tuş... sonra power düğmesine basıp h 10 u açın... pc bunu usb olarak algılayacak.. sonra bilgisayarıma gir.. ordan usb şeklinde h 10 un üzerine gel. sağ tıkla ve özellikler kısmından bu aleti biçimlendir... ama bundan önce eger pc de antivirüs programı varsa onu devre dışı bırakarak kapayın... h 10 biçimlendirildikten sonra iriverin kendi adresinden h 10 un updatesini indirin ve format işlemini gerçekleştirin.. h 10 biçimlendirildikten sonra zipli olan updateyi görüyor... inşallah olur...
  • arkadaşlar sorum arızayla ilgili değil ama burası şu anda güncel olduğu için bir soru sormak istiyorum
    h10lara firmware upgrade yapınca video oynatabiliyor mu? böyle birşey sözkonusu mu?
    teşekkür ederim. saygılar..
  • ALPER kardeşim bilgin için teşekkür ederim ama bu reset düğmesini bir türlü anlamadım benim makine h10 6 gb pilini çıkarıp takıyorum sağdaki o isaretine sürekli basıyorum pc takıyorum ama halen pc nin sağ alt köşesinde donanımı güvenle kaldır diye bir şey cıkıyor ne yapmam gerekiyor pc nın usb olarak tanıması için.....

ve Exterminador kardeşim ne driveri tam olarak anlamadım cihazın yanında sadece media player 10 cd si cıkmıstı okadar.. ve bende ayrıca ankaradayım eğer bir şey öğrenirsen bana ulaş lütfen o.f.altin@hotmail.com ... vehttp://www.misticriver.net/forums/forumdisplay.php?f=110 bu adreste bütün herşeyi anlatıyor ingilizcem zayıf olduğu için bir şey anlamıyorum

• kervansaray, servisteki adam bana driver cd sini sormuştu, neyse, servise götürmüştüm, servis istanbula gönderdi. İstanbuldan geldi alet, anakartı bozulmuş, stokta yokmuş, yapacak bir şey yok. Bir arkadaşıma vereceğim o bakacak. Sen de baktırmak istersen, Kızılay Atatürk Bulvarı Tiryaki İş Merkezinde alt katta Aslanlar elektronik var. İstanbula gönderir, sana bilgi verirler, belki seninki yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.