Şimdi Ara

Hâlâ XP , Vista ve 7 kullanan kaldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten bu eski sürümleri kullanıyor musunuz ?

    Kullanıyorsanız neden kullanıyorsunuz ?


    Performans için mi ?

    Driver desteği için mi ?


    Sebepleri nedir yazarsanız sevinirim.



  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Elimdeki lanet olası sözlük programı xp sonrası surumlerde çalışmadığı için sanal olarak xp kullanıyorum. Onun haricinde 7 ve 8.1 var, diğer işlerimi onlrla yapıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne! Windows 7 eski mi? Nerde yaşıyorsun sen? Sen hiç orijinal bir yazılım kullanmadın sanırım, yoksa böyle bir soru sormazdın. XP Vista neyse de, Windows 7 ye eski demek!

    Windows 7. ile 8 arasında ne fak var. bir ev kullanıcısı için süperötesi bilgisayarın yoksa Windows 7 yerine 8 kullanmak kadar mantısız bir şey olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoundSurf adlı oyun Windows 8 de çalışmamıştı, keşke Windows Xp olsaydı dedim
  • Xp vista tamam da windows 7 nin nesi var ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 7 eskidi artık kabul edin. Hele o başlat menüsü yok mu Milattan önce kalma gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Xp'nin pazar payı yeniden yükseliyor ==>http://forum.donanimhaber.com/m_103475004/tm.htm

    sorunun cevabı yukarıdaki linkte...
  • Windows Xp, Vista neyse diyenlere soruyorum, vista ile 7 arasında kaç asır(!) varmış da vista eskimiş, windows 7 eskimemiş ? Başlığı açan arkadaşa da sen niye 8.1, 10 kullanıyorsan bizde o yüzden Vista kullanıyoruz
  • Bilgi Teknolojileri çalışanı olduğumdan işyerindeki evdeki ve notebook olmak üzere Win 7, 8 ve 10 sürümlerinin hepsini kullanıyorum, bana kalırsa Win 7 hala en sağlam işletim sistemi özellikle SSD teknolojisi ile birlikte artık performansı hala stabil,
  • Hala desteği süren bir os kullanmak niye bu kadar garipseniyor ki.windows 7 ... MS win7'nin fişini çekti mi.hayır... Güncelleme alıyor mu.evet...Microsoft'un bile kendisi Windows 10 reklamı yaparkene biraz win7 biraz win 8 tamamen win10 diyor mu.evet.... Windows desteğini kesse bile antivirüs yazılımları ve broşürler vs desteklediği sürece Windows 7 kullanılır kullandırtılır.

    Soru da öyle sorulmuş ki windows7ye daktilo muamelesi yapılmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde yazılımların güncel olmasından yanayım. Bu nedenle Windows 10. Eski Windows sürümleri güncelleme alır ancak bunların birçoğu güvenlikle ilgilidir ya da ufak düzeltmelerdir. Çekirdek vs. daima eskidir. Bir nevi arabanın kaputunu yenilemek gibi. Windows 7 kullanılabilir, kimin ne kullandığı beni ilgilendirmiyor ama eski olduğu inkar edilemez. Dile kolay, 7 yıllık sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Haziran 2016; 23:33:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben windows 10 kullaniyorum en hizlisi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    W.A.A.S. diye bir şey uydurup, kullanıcıları kobay yerine koydukları için Windows 8.1 derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şundan 1 ay öncesine kadar win8 ve win 10 a dair hiç birşey bilmezdim. Şimdi iş yerinde win 8.1 kullanıyorum. Win 10 hala hazır değil. Biraz daha zaman vermek lazım. Win 7 ev kullanıcısı için hala vaz geçilmez. Vista? O Vistayı çıkardıkları güne lanet olsun
  • windows7 kullanıyorum bence diğer kasamda xp var
  • Windows XP kullanıyorum. Performans için ayrıca arayüzü de kullanıcı dostu. Windows 7 ye bile hiç alışamadım kadırdım direk.
  • windows 10 illuminati izliyor ama olsun kaçış yok
  • Windows 7: Performans

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla Windows 7 gerçekten eskidi artık. 2009 dan bu yana sayın. 7 yıllık bir işletim sistemi oldu. Windows 7 ilk 2007 nin sonlarına doğru ortaya çıkmaya başladı. hakkında 100 lerce bilgi,konsept çıkmaya başladı. 2008 gibi ilk yapıları ortaya çıkmaya başladı. ilk yapısı 6469 da fazla bi yenilik yoktu vistanın aynısıydı.yapı 6519 ile ufak tema değişiklikleri oldu. yapı 6608 ile yine ufak tefek değişiklilikler oldu aero temasında değişiklikler yapıldı ve alt taraf varya hani başlat menüsü nün olduğu çubuk yada kısaca alt çubuk onu büyütünce Windows 7 gibi oluyordu. 6801 yapısı ile vistadan biraz daha bağımsız oldu. ve 6956 ile tamamen bağımsızlaştı sonrasında biraz daha deişti Windows 7. yapı 7062 ile oturum açma ekranı teması deişti. yapı 7137 ile windıws 7 kontrol panelinde herhangi biryere girdiğimizde yanda çıkan yerin teması deişti. yapı 7232 den sonra tema deişim süreci bitti sıra açık kapatmalara geldi bundan sonrasında bişi yok zaten rtm çıktı ve büyük ilgi gördü. Bu bahsettiğim yapıları kullandım o dönem belki şansımız vardı buluyorduk. şahsen o dönem vistadan sıkıldığım için Windows 7 nin yapılarını görünce hemen kurdum. artık 7 eskidi. 95,98,xp,vista,7,8 bunlar artık eskidi. en çok geliştirilen Windows Vista oldu. 2002-2006 geliştirme süreciydi vistanın. xp kullananların sayısı gittikçe düşüyor. xp artık gerçekten tarih oldu eskidi. neyse iyi akşamlar. artık 10 a geçin bence.




  • Mikato89 M kullanıcısına yanıt
    yine Windows 7 gibi bir başarılı sürüme yol açmış hak ettiği saygıyı gösterelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.