Şimdi Ara

Gw2 Gandara'ya girebilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 haftadır ne zaman baksam full, nasıl giriyosunuz siz bu server'a? Oyunu indirdim, biraz girip oynayabilsem, bi görsem oyunu hot'uda alıcam ama 1 haftadır server'a bile giremedim. Varmı bunun bi yolu falan? Yada premium gibi bişey falan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,



    Pve için server farketmez megaserver sistemi olduğu için, herhangi bir serverdaki arkadaşınızla istediğiniz haritada beraber oynayabilir, dungeon/fractal/raid/spvp yapabilirsiniz.



    Serverın önemli olduğu tek yer WvWdir. Gandara genel olarak popülasyonun çok yüksek olduğu bir serverdir, aynı zamanda türk popülasyonu da yüksek, dolayısıyla full olması gayet normal. Her 2 ayda bir server linkleri değişir, yeni linkler gelmeden birkaç gün önce full serverlar açılır. O zaman transfer olabilirsiniz. Fakat gandarada oynamak için illaki de gandarada olmanıza gerek yok, şu an mesela gandara underworld serverıyla linkli, underworlda transfer olursanız 2 aylık link bitene kadar gandarada oynayabilirsiniz. Link bitmeden gandara fullden düştüğünde gandarada transfer olabilir ya da gandarayla linklenecek yeni servera gidip 2 ay boyunca tekrar gandarada olabilirsiniz. Bir çok insan bu şekilde oynuyor, ana serverlere değil 2 ayda bir 500gem vererek, yaklaşık 120-150g ki 2 ayda için hiç yüksek olmayan bir miktar, link servera gidiyor, yeni link geldiğinde yeni link servera gidiliyor. Ben her 2 ayda bir değişmek istemiyorum derseniz bekleyin, haziran sonuna doğru serverlar açılır linkler yenilenmeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 24 Mayıs 2017; 9:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ettim hocam uzun uzun cevaplamissiniz cok sagolun, ben o zaman o underworldde acıp bi bakmak istiyorum oyuna, haziran sonuna kadar bu şekilde takılsam, haziran sonundada full serverlar boşalınca direkt gandaraya transfer olup orda oynasam bir sıkıntı olmaz değilmi? Oyunu ilk kez oyniyacagim begenirsem hot'u falanda alırım zaten hemen. Suan underworld bi karakter acıp, haziranın sonuna kadar o serverda oynayıp linkler degismeden birkac gün öncede 125gem verip gandaraya transfer olucam yani degil mi? Dogrumu anlamisim hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt
    Eğer yanılmıyorsam linkler 23 Haziranda yenilenecek, o tarihe kadar underworldde olup gandarada oynayabilirsiniz. Full server açıldığı zaman very high durumuna geçer ki bu da oraya transfer olmak 1500 gem demektir. Yaklaşık olarak 500g yani. O kadar veremem derseniz 23 Haziran günü gandaranın linklendiği yeni servera gidebilirsiniz, o servera transfer olmak yine 500 gem olacaktır büyük ihtimalle medium server olacağı için.
  • Anladim hocam ben simdi underworldde actim hesabi, underworld'e giris yaptigim zaman gandarayada giris yapmis oluyorum demi? 27 haziranda linkler yenilendigi zaman hesabimi gandaranin yeni linklendigi servera tasiycam. Sanirim 1 kere ücretsiz transfer hakkim var onun disindada gemle transfer olucam degil mi? Suan wvw de ben underworld'demiyim yoksa gandaradamiyim suan peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.