Şimdi Ara

Güzergah Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul - Erzincan yolculuğu yapmayı planlıyoruz. Navigasyondan baktığım zaman 3 farklı rota gösteriyor.

Güzergah Tavsiyesi

Güzergah Tavsiyesi

Bu yolculuğa daha önce çıkmadım hiç, dolayısıyla güzergah hakkında çok bir bilgim yok. Bir kaç sorum var.

1- öncelikle hangi yolu tercih etmeliyim, ücretli yollar çok önemli değil. Eşim ile yola çıkacağız dolayısıyla rahat olması önemli.

2- rotada "mutlaka dur" diyeceğiniz şehirler ve "mutlaka ye" diyeceğiniz yemekler nelerdir? Zaman sıkıntımız yok ve "aga durmadan 15 saat araba kullandım." tribinde bir adam değilim, yaya yaya dinlene dinlene kullanırım. Buna bağlı olarak güzel yemek nerede bulunur?

3- araç fiesta 1.5 tdci, yol bilgisayarı 4.3 gösteriyor ortalama hız 30km/h iken, ortalama ne kadar yakıt yakarız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. birinci yol yani navigasyonun önerdiği yol en mantıklısı sivas ankara yoluna göre daha kısa ve tamamen bölünmüş yol
    2. Mutlaka duracağım yer gündüze getirin Amasya merkez, merkezde yeşilırmak kenarı yürüyüş yapın tarihi ve turistik bir şehirdir kral kaya mezarları ve selçuklu osmanlı eserlerini gezin, yoldan 10 km sapın Danişmend devleti başkenti Niksara uğrayın kalesini tarihi şehri gezin ve Tokat kebabı yemeden tokat il (reşadiye niksar erbaa)sınırlarından çıkmayın ve hatta hayatta kebab yedim de demeyin.
    3. en fazla verdiğiniz değerlere göre gidiş için 40 litre yakıt yakarsınız.
    kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.

• aslantürk60 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Tokat kebabı bankolar bankosu o zaman.

Amasyada gezecek vaktim kalmaz muhtemelen söylediğiniz kadar uzun ama istediğim cevaplardan birini aldım, öğle yemeği belli oldu (:

• güzergah üzerindeki Tokatın ilçeleri Erbaa Niksar ve Reşadiyede Tokat kebabı nerde yenir bilmiyorum Merkez olsa tavsiye verebilirdim merkezde yolunuza 45 km uzak bu ilçelerde bir ön araştırma yapın bulamazsanız haber verin bu ilçelerdeki arkadaşlara sorarım ve mekana girmeden arayın sipariş verin çünkü pişmesi bir yarım saat alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aslantürk60

güzergah üzerindeki Tokatın ilçeleri Erbaa Niksar ve Reşadiyede Tokat kebabı nerde yenir bilmiyorum Merkez olsa tavsiye verebilirdim merkezde yolunuza 45 km uzak bu ilçelerde bir ön araştırma yapın bulamazsanız haber verin bu ilçelerdeki arkadaşlara sorarım ve mekana girmeden arayın sipariş verin çünkü pişmesi bir yarım saat alıyor
    Hocam yardımlarınız için çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.