Şimdi Ara

Güzergah Bilgisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,ufukta uzun yol görününce danışayım dedim sizlere.Güzergah Denizli-Eskişehir,Eskişehir-Kocaeli(Değirmendere),Değirmendere-İzmir(Aliağa),Aliağa-Denizli şeklinde olacak.Yol planları şu şekilde;

Güzergah Bilgisi...

Güzergah Bilgisi...

Güzergah Bilgisi...

Güzergah Bilgisi...

Güzergah Bilgisi...

Şimdi öncelikli amacım olabildiğince az yakıtla bu yolculuğu tamamlamak.Bu yüzden 100'ü geçmem,otobanda da yoğunluğa göre 100 gibi hızlarla ilerlemeyi düşünüyorum.Uzun süredir bu güzergahları kullanmıyorum.Denizli-Afyon-Eskişehir-Sakarya-Kocaeli güzergahını daha önceden birçok kez kullandım fakat şu an bu güzergah üzerinde yol çalışması olup olmadığını bilmiyorum.Öncelikle bu kondua yardımcı olursnaız sevinirim.En son Başiskele-Gölcük arası yol çalışması vardı,köprülü kavşak çalışması o tamamlandı.Sonra galiba Karamürsel taraflarında bir daha yol çalışması varmış onun hakkında bilgi alabilirsem iyi olur.

Eskişehirden sonra hep Sakarya üzerinden gittim,Karamürsel tarafına geçecek olsam Osmaneli'nden o tarafta yol durumu nedir o taraflar duble mi hiç bilmiyorum.Duble olmayan ve inişli-çıkışlı-virajlı yollar yakıt tüketimi açısından dezavantaj olacaktır.O tarafları bilen biri yardımcı olursa sevinirim.Değirmendere'den sonra Aliağa'ya geçeceğim,bu güzergahta yol çalışması ve radar gibi bilgileri verirseniz sevinirim.Bunların haricinde tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.Aliağa'dan Denizli'ye Manisa üzerinden geçersem Buldan taraflarından önce çok dar gidiş-geliş bir yol var.O sebeple o güzergahı tercih etmeyeceğim.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 21 Ağustos 2011; 0:44:46 >

• Bu kadar araştırma yapmaya gerek yok arkadaşım.Arabanın yağına suyuna bile bakmadan çıkabilirsin.
    Yakıta bir sürü para vereceğin de kesin. Hiç kaçarın yok.:)

Balıkesir-Aliağa arasında trafiği etkileyecek yol çalışması yok. Ancak Balıkesir soma arasında ki yolu biliyor musunuz? Gidiş-geliş virajlı, rampalı,inişli çıkışlı ve saatine göre kamyonun bol olduğu bir yol. Ama sizin güzergah için en mantıklı yol. O yolu aşıp düzlüğe indikten sonra dinlenmek için misafirim ol,bi çayımı iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bu kadar araştırma yapmaya gerek yok arkadaşım.Arabanın yağına suyuna bile bakmadan çıkabilirsin.
    Yakıta bir sürü para vereceğin de kesin. Hiç kaçarın yok.:)

Balıkesir-Aliağa arasında trafiği etkileyecek yol çalışması yok. Ancak Balıkesir soma arasında ki yolu biliyor musunuz? Gidiş-geliş virajlı, rampalı,inişli çıkışlı ve saatine göre kamyonun bol olduğu bir yol. Ama sizin güzergah için en mantıklı yol. O yolu aşıp düzlüğe indikten sonra dinlenmek için misafirim ol,bi çayımı iç.

Plansız iş yapamıyorum,can çıkar huy çıkmaz hesabı

Yakıta vereceğim parayı da planladım,araç FocusII TDCI.120-140'lı otoban ve 110'lu duble yol kullanımında 5lt yakıyor aşşağı yukarı.Bu sefer pintilik edip 80-90 gideceğim,ortalamayı yine 5lt hesapladım her ihtimale karşı.Yol toplam 1.300km kadar.13*5=65lt yakıt yakacağım bu durumda.65*3.65(Geçen indirimdeyken aldıydım)=237,25TL(Girecek).Ortalama 4lt yakarsam,190TL(Girecek);aradaki 50TL kayda değer bir rakam.Balıkesir-Soma arasından ilk defa gideceğim,oradan genelde Denizli'ye geçtiğim için merkezden akhisar tarafına ayrılırdım.Demekki atraksyona gireceğiz o yoldaKamyoncu-Tırcı kardeşlere İzmit'ten bolca alışkınız zaten.Kardeş kardeş gideriz inşallah.Ziyaret etmek isterdim ama malesef çok ofsayt bir durumda olacağım dönüşte.Davetiniz için teşekkürler..

İzmir'de bazı yerlerde radarlardan bahsediliyordu,Aliağa tarafına ilk defa gideceğim o sebeple zaten kıt olan parayı iyice yemeyeyim diye de sormuştum aslında.

• Hade bea nedir bu durgunluk forumun yarısı biliyordur bu güzergahları.İzmit'ten o kadar arkadaş var,okumaya veya yazmaya üşeniyorsunuz heralde
  • Denizli çıkışı mermerlerden sonra(Bir tepe vardır mermer doludur)tepeyi aşınca radar olur genellikle.Onun dışında Sandıklı'ya kadar radar olmaz.Sandıklı sonrası da pek rastlamadım ama yine dikkatli olmak gerek.Değirmendere'ye Sakarya üzerinden git diğer yol kötü.Manisa yolu da Soma'dan sonra kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.