< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 30 Nisan 2023; 23:10:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
güzel hayatı olan insanların umarım leş gibi hayatı olur
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
evet mesela senin
_____________________________ -
hahahha güzel bi hayatı doğduğumdan beri hic tatmadım dostum daha da leş bi hal alıyor git gide böyle giderse hic iyi şeyler olmayacak
_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
adaletin hicbir boyutu gerçek değil cok tuhaf
_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
highest in the room un executioneri olun hocam hem sevaba girersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Nisan 2023; 23:57:58 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Parası torpili yalaka olan yaşıyor bu hayatı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
mirtalyöz nick deismissin tanıyamadım
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
500 bin tl nakit paran var
fanfinfon var
ne istiyon?
çikolata temperleme makinesi alırsa hiçbişiyi kalmicak
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İlahi ali rıza bey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
para benim degil iş kurmak istesem bulurum sadece ama ticari zeka olmadıgı icin bunda da falsomuz var
amcan olcak adamdan intikamını al
kaba kuvvet yerine entrikalarla dolu bir intikam daha seksi olur
Forumun en dengesizi bu arkadaş olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
piskoloji masteri yapio hepimizin piskolojisini düzelticek
ama böyle dediniz diye size yardım etmiyecektir üzgünüm
Dengesiz denmez boşu denir.Bende Luzümsuz, gereksiz,bedua edenin kiskanan kin ve nefretle beslenen insanlarin nefes almasini asla istemem hatta yorum yapip başlik acanlarin dahi.!!! AMİN.!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 1 Mayıs 2023; 3:43:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En Beğenilen Yanıtlar
|
Forumun en dengesizi bu arkadaş olabilir
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt