Şimdi Ara

Güvercin göğsü ameliyatı oldum [SS'li] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
6
Favori
49.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:geçmiş olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 15 Temmuz 2014; 14:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, sağlığına kavuşmana sevindim.
  • Geçmiş olsun dostum,

Bende de sanıyorum duruş bozukluğu var lise dönemlerin de sürekli dikkat etmemek ver bilgisayar başında geçirmek kambur oturmaktan oldu sanıyorum ve bunun bir tedavisi var mı ? Doktora gittim iki kere biri korse önermedi biri ise sorun yok dedi. ama omuzlarım biraz içeri doğru bakıyor 90 derecelik bir diklik söz konusu değil.
  • Çok geçmiş olsun iyileşmene sevindim ben burun eti ameliyatı olmuştum o narkozu verir vermez dünya ile bağlantın kesiliyor ölmek böyle bir şey herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: Woney

Gecmis olsun memitolarini emebilirmiyim

Kardeş Allah aşkına yazdığın şu mesajın ne anlamı var.
    Adam ameliyatından ve sonraki süreçten bahsetmiş böyle bir sıkıntısı olan varsa fikir alsın diye konu açmış sende kalkmış yorum olarak oranı buranı emebilirmiyim diyorsun.

Yav sen insan yobazısın arkadaş ciddi anlamda birine görün yazıktır lan adam şaka yaptıgımı anladı bak bakayım yazdıgım mesajı nasıl alıntılamış bu kadar cahil olmayın yav vallahi şaka şaka ş a k a

• Woney kullanıcısına yanıt
    Yobazlık ne alaka. Ben sana homosun mu dedim. Tanımadığım ameliyat olmuş birine yaptığın yoruma bak bir de kalkmış yok şaka yaptım falan diyorsun. Sen benim yorumumdan homoca bir anlam çıkardıysan bu senin ruh halini gösterir.

• Geçmiş olsun dostum .
  • Hayatımda kafamın en iyi olduğu anlardan birisi narkoz yediğim anlardı. Beynim resmen çalışmıyordu. Sedyeye bağlanmışlar lan yoksa deyip.. neşter arıyor insan, saate bakıyorsun ama saat terse dönüyor gibi. Sonra hayal edilen ama hüsrana uğradığınız hemşire kontrole geliyor.
    Edit: Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 15 Temmuz 2014; 15:18:33 >
  • bende de kunduracı göğsü var, mühim bir şey oldugunu daha yeni mülakatlarda ögrendim. İlerde kalp sorunları yaratabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

Bu jinekomastiyle benzer mi aynı mı

Edit:geçmiş olsun bu arada

Alakası yok

Geçmiş olsun kardeşim ben de 10-11 gun önce jinekomasti ameliyatı oldum bunun yanında benimki devede kulak ama ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası durumlar çok benzer resmen bazı yerlerde beni anlatmissin dışarıya çıkmak istememek bol şeyler giymek, sorulan sorular doktorun gelip üstüne çizim yapması, ameliyat sonrası açlık, düz yatmak zorunda olma vesaire hep yaşadığım şeyler tabi bu ameliyat zor olduğu icin ayilman zor olmuş benim ameliyatim 3 saat sürdü -normalde bu kadar sürmez ama fazla ilerlemisti benim sorun- ardından ameliyattan sonra doktorun sedyeye alın demesi asansörde olan konuşmalar filan hep kesik kesik ardından odada geldi tamamı kafanın. Genelde herkes mal oluyormuş narkozdan sonra ben sadece üşüdüm ve acıktım o akşam 2 serum alıp ertesi gün çıktım. Sormak istediğim bir şey var dikisler kaç gün içinde düşüyor?

• Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
  • aga bu doktorlar hiç acımıyormu ya.Tedavi olsada nasıl bastırıyolar videoda.Birde o kestiği yeri büyütürken içime birşey oldu.Belkide bu yüzden doktor olma imkanım varken bile doktor olmam.
    Bu arada Geçmiş Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samado159 -- 15 Temmuz 2014; 15:30:24 >
  • büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
  • Aklınızda bulunsun uzun süreli ameliyatlara giricekseniz saçlarınızı 3 numaraya vurun en azından yağlanıcak diye rahatsız olmazsınız
  • quote:

Yobazlık ne alaka. Ben sana homosun mu dedim. Tanımadığım ameliyat olmuş birine yaptığın yoruma bak bir de kalkmış yok şaka yaptım falan diyorsun. Sen benim yorumumdan homoca bir anlam çıkardıysan bu senin ruh halini gösterir.

Seninle tartisacak degilim cahil herif adam bile gulumsemis saka yaptigimi anlamis senin neren aciyor onu anlamadim ;) hadi eyv

• kardeşim 10 numara olmuş düzelmişsin. Allah şifa versin.

narkoz olayı çok güzel dimi benim hoşuma gitmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemik iliği aspirasyonu geçirdim

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woney

quote:

Seninle tartisacak degilim cahil herif adam bile gulumsemis saka yaptigimi anlamis senin neren aciyor onu anlamadim ;) hadi eyv

Yeni üye olmuş 9 saçma mesajı olan basit ne olduğu belirsiz biriyle zaten bende tartışacak değilim. Asıl cahilin önde gideni sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BENİM DE KENDİ BAŞKA 1 AMELİYATIM AKLIMA GELDİ; DAMAR YOLU AÇMALAR, SOĞUK NARKOZU YEMELER, UYANIRKEN YAŞANAN O FİLM EFEKTİ GİBİ ETRAFIN KARANLIK OLMASI, KOLUNDAN MUSLUKTAN İÇERİ AKAR GİBİ AKAN ANTİBİYOTİKLER AĞRI KESİCİLER... ALLAH KİMSEYİ AMELİYAT MASASINA YATIRMASIN İNŞALLAH.

Hocam ameliyati İzmir de olduysaniz normaldir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.