Southampton-Tranmere saat 17:00 1. takım ligde 15. Tranmere 20. sırada Southampton'un ligde yaptığı son 5 maç ALT bitti burada oranlar dikkat çekici üst oranı 1,60 iddaa da... aralarında o kadar fark yok ve son 5 maçı ALT biten bir evsahibi var nasıl olur da üST oranı bu kadar az olur diye düşünüyor insan..demek ki onlar da ÜST biteceğinin farkında bu maça ben çok güveniyorum ve ÜST diyorum ayrıca SOUTHAPMTON yener muhtemel skor tahminlerim 3-1 ya da 3-2
İSRAİL -HIRVATİSTAN 22:05 zorlu bir maç olur favori Hırvatlar kontrollü oynarlar İsrail ise Hırvatistan beraberliğe şükredebilecek kapasitede bir takım tahmini ALT Hırvatistan 1-0 ya da 2-0 alır diyorum..BU MAÇ KESİNLİKLE BERABERE BİTMEZ 0-2Ç OYNAMAYIN
ve fransa romanya ALT üst mü bilmiyorum ama Fransa galibiyete yakın taraf patayacağını zannetmiyorum ama zor maç olur ilk yarı 0 da denenebilir
Martinist hocam israil - hırvatistan ve frans - romanya maçları 1.5 üst olur mu var mı bir yorumunuz ?
hocam şu kuponlara bi bakabılırmsınız
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Martinist hocam israil - hırvatistan ve frans - romanya maçları 1.5 üst olur mu var mı bir yorumunuz ?
valla hiç bilemiyorum çok zor bir tahmin çünkü maçlar çok zorlu geçecek hırvatistan'ın galibiyetine ver derim Fransa 1,5 üstü olabilir daha yakın ama hırvatistan 1,5 üstü olmayabilir çok riskli kafanı karıştırmak istemem ama Fransa 1,5 üstüne daha yakın..
Ben de öyle düşünüyorum fransa atar gibi de israilde kararsız kalmama rağmen oynadım.
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07
hocam şu kuponlara bi bakabılırmsınız
valla gözüme direk çarpan sao paolo maçı üst zor gibi duruyo sanki alt beraberlik maçı zaten üstün oranının o kadar düşün tutulması çok saçma geldi bana onu çıkar derim diğerlerini pek bilemiyorum o liglere oynamadıgım için diğer kuponda ise iy sonuçlarına oynamışsın ben ilk yarıları hiç kestiremiyorum o yüzden kafanı karıştırmak istemem ama biraz baktım colchester maçını sen de incelersen görürsün genelde ilk yarılarda genelde gol bulmuş özellikle altındaki takımlarla oynadıgı zamanlarda...Rochdale de çok sakat gibi duruyor valla ilk yarı 1 ms 1 bile bitebilir hatta handikap bile olur... o yüzden çok zor kuponların biraz incele istersen ligleri falan sen de farkına varacaksın..
tercihler güzel
ufak bi haber İngiltere 2. Ligi'nde deplasmanda oynadığı 5 maçta 6 gol atabilen Southend'de, yine toplamda 6 gol kaydeden forvetler Blair Sturrock Barry Corr'un, Chesterfield karşılaşması öncesi durumları belirsiz.
İsrail Hırvatistan maçı üst biter zira daha once oynanan israil hırvatistan maçları israilde 3-3 ve 3-4 bitmiş. hırvatistandaki maclar ise alt bnitmiş
fransa romanya maçı ise toplam gol skoru 2-3 gol oynanır
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy. İsrail Hırvatistan maçı üst biter zira daha once oynanan israil hırvatistan maçları israilde 3-3 ve 3-4 bitmiş. hırvatistandaki maclar ise alt bnitmiş
fransa romanya maçı ise toplam gol skoru 2-3 gol oynanır
yorumlar iyi ama bir de kazansak :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme