Beyler şu 2,3 gündür gerçekten çok sinirliyim , nedeni belli Guti.
Size kısa bir hikaye anlatcam orta okuldayız böyle Plesteşın Kafelere takılıyoruz yeni yeni böyle 2003,2004 lü yıllar gittik haftalığımın kalan son parası ozamanlar 1 liraydı saati 1 milyonum vardı oturduk reali aldım ben arkadaş başka bir takımı oynamaya başladım normalde en kötü oynayan kişilerden bir tanesiyim hatta en kötüsüyüm o günde son param zorluyacam demiştim paraya ihtiyacım vardı çünkü oturdum ve oynayama başladım orta sahada hiç görmediğim bir adam vardı Guti ozamanlar yıldız felan böyle hep kalıp isimler bende bu kim felan diyorum böyle neyse başladım ara pası giden bir adamım kanat felan yapamıyom ara pası arapası adam atıyor yalan değil böyle O orta sahada sarı kafalı bir adam beni o gün öyle bir etkilediki sürekli ona pas veriyor ara pası attırıyordum gerçekte ara pası attığını kim olduğunu bile bilmiyorum ama iyi ara pası attığı aşikar :) (ŞANSTA OLABİLİR ) neyse o gün 3 arkadaşın 10 küsür lirasını aldım çıkışta bunlara kola ısmarladım oda 250 kuruşluk kolalardan :) Para değerli o gün akşam sürekli guti vardı aklımda (bundan cinsel bir olay çıkaranların allah belasını versin) merak ettim 1 hafta geçti hala aklımda adam kim bu oyuncu etkiledi adam yalan değil (kızlardan hoşlanıyom) neyse sonra okuldan geliyom cebimde 250 lira bozuk var kafenin önü hemen yarım saatlik açtırdım başladım araştırmaya işte acemi acemi sitelere girdim video felan arıyom fazla bilmiyom bilgisayarı yarım saatte baya bir videosunu izledim acayip etkilendim .. o günden sonra tüm yabancı formam genelde real madrid olur üstünde guti vardı çarşı forzaya guti yazan ilk adamlardan bir tanesiyim gelmesini istediğiniz yabancı oyuncular kimler diye o günden bugüne halı saha da okulda guti diye çağrılmaya başladım hem orta sahada attığıım şık paslar sarışın olmam gutiyide biraz andırırım ayrıca guti formam vardı 14 numara ondanda kaldı ismim şuan bilgisayarımın üstünde kocaman bir guti posteri vardı sporxde guti gidicek haberini okurken o düştü yeminederim okurken anlamadım ıne yaptı düştü böyle uhu patafixin ömrünede daha vardı diğer posterleri duruyor tabi 3 formasıyla hala gardırobumda tüm spor haber sitelerinde guti haberlerini kaydediyorum umarım gitmez. Sinirden abuk subuk , anlatım bozukluğu b** gibi bir yazı yazdım umarım anlayış gösterirsiniz.
Özetle : Hepimizin sevdiği bir şarkıcı , müzik grubu , futbolcusu var benimde Guti umarım gitmez.
Sağlıcakla
Abi noktalama işareti falan kullansaydın bari.Sadece sinirli olduğunu bir de Guti sayesinde PS oynadığını çözebildim.(Bundan da emin değilim.)Bir de kola ısmarlamışsın tabi.
Guti, Beşiktaş'ta mutlu ve kalmak istiyor. (Radyospor/Özgür Sancar) Umarım kalır o bir marka.
2003 - 2004 de Guti'yi oynatman şanssızlık olmuş
Dostum iyi guzel de, zamaninda winning elewen da, davids vardi nereye koyarsan koy gol manyagi ediyordu, simdi adam yok ortada, napalim getirip koyalim mi takima?
Demek istedigim, yasadigin gutiye olan sevgin ayri saygi duyarim ben de cok seviyorum, hala fifa da falan ilk 11 imde forvetin arkasinda oynatirken buyuk zevk alyorum. Ama hayat pes degil ne yazikki, sadece ozelliklerinde yazan rakamla olmuyor. Guti artik eski guti degil ve daha fazla futbol oynamak istedigini zannetmiyorum. Hayirlisi gitmesi ise gitisin (ben de kalmasini istiyorum)
@PR0_BJK
Söveceğinizi biliyordum ama özenmedim yani direk yazdım :)
@Garnispos
İnşallah kalır, yemin ederim çok mutlu olurum.
@serhanuygur
Hocam zaten ordaki futbolu vurgulamadım ki noktalamadan olduğunu varsayıyorum. Yani demek istediğim ilk orada tanıştım etkilendim sende bak davids'den etkilenmişsin sorun oynamaması değil böyle çabuk harcanması yani 3 maç markajda kaldı ve adamı göndermek istiyorlar çok üzücü.. (AYRICA sakatlıktan çıkmış bir oyuncu biraz çaba , üstüne düşüldüğünde oynar.)
Senin hissettiklerinin aynisini ben Gerrard'a karsi hissetmistim(kizlardan hoslaniyom)
quaresmanın bilekleri çok iyi (eşekleri severim)
quote:
Orijinalden alıntı: Garnispos
Guti, Beşiktaş'ta mutlu ve kalmak istiyor. (Radyospor/Özgür Sancar) Umarım kalır o bir marka.
ben bugün guti'ye taktım ama bir insanın her açıklaması fail olur mu yahu..
"beşiktaşta mutluyum" demiş..gel de çıldırma.. allaşkına biri bana açıklasın beşiktaşta ilk 18 e bile giremeyen bir kişi neden ve nasıl mutlu olabilir? soru açık.. lütfen gutisever biri cevaplasın
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
"beşiktaşta mutluyum" demiş..gel de çıldırma.. allaşkına biri bana açıklasın beşiktaşta ilk 18 e bile giremeyen bir kişi neden ve nasıl mutlu olabilir? soru açık.. lütfen gutisever biri cevaplasın
Guti, burada gayet mutlu hayatında görmediği taraftar ilgisini gördü. Armayı öptü, Türk bayrağını öptü. Ha işin Guti'nin çakallık yaptığı taraflara gelirsek: Burda futbolculardan diğer avrupa ülkelerinin yarısı kadar vergi alınıyor İspanya'da oynamaya kalksa vergiden 2.7milyon alamaz. Ortamda iyi ohh.
quote:
quote:
quote:
Guti, burada gayet mutlu hayatında görmediği taraftar ilgisini gördü. Armayı öptü, Türk bayrağını öptü. Ha işin Guti'nin çakallık yaptığı taraflara gelirsek: Burda futbolculardan diğer avrupa ülkelerinin yarısı kadar vergi alınıyor İspanya'da oynamaya kalksa vergiden 2.7milyon alamaz. Ortamda iyi ohh.
benim sabahtan beri anlatmaya çalıştığımı guti kendi twitinde söylemiş zaten; "beşiktaşta çok mutluyum".. sözde futbolu seven ve futbol oynamak isteyen biri ilk 18e bile giremezken "beşiktaşta çok mutlu olmasının" sebebi istanbul çok güzel rakı kebap çok güzel mantığıdır.. guti kendi ağzından beinm anlatmak istediklerimi özetlemiş zaten; "ben ilk 18 e giremezsem de burada çok mutluyum"..
mutluluklar dilerim guticim, bize böyle yönetim böle taraftar olduktan sonra bize herşey müstehak..
quote:
Orijinalden alıntı: VogAumTaR
quaresmanın bilekleri çok iyi (eşekleri severim)
Ayak
Kısacası demiş ki PS kafede Guti sayesinde para kazandım o günden beri gutiyi çok severim umarım gitmez.
Hocam hikayeni masum bir şekilde anlatmışsın çok iyi olmuş. Güldüm bazı yerlerde.
quote:
quote:
quote:
quote:
benim sabahtan beri anlatmaya çalıştığımı guti kendi twitinde söylemiş zaten; "beşiktaşta çok mutluyum".. sözde futbolu seven ve futbol oynamak isteyen biri ilk 18e bile giremezken "beşiktaşta çok mutlu olmasının" sebebi istanbul çok güzel rakı kebap çok güzel mantığıdır.. guti kendi ağzından beinm anlatmak istediklerimi özetlemiş zaten; "ben ilk 18 e giremezsem de burada çok mutluyum"..
mutluluklar dilerim guticim, bize böyle yönetim böle taraftar olduktan sonra bize herşey müstehak..
Ama şöyle bir şey var bu adam futbol oynamak istiyor en rahat ettiği klüp (oyuncu vs) Beşiktaş. Zaten emekli olmak isteseydi hemen bırakırdı Realden sonra .
kızlardan hoşlanıyorum kısmı koparttı beni
ama ben böyle samimi bir mesaj daha görmedim. ben de guti'nin uzun yıllardır hayranıyım ve giderse gözlerim dolar o derece yalan söylemiyorum (ben de kızlardan hoşlanıyorum )
Benimde Guti hayranlığımın yeri başkadır. Madrid forması var arkasında Guti yazan, orjinal Okul takımında falan hepp Guti olarak anılırım. Sadece dış görünüş benzerliği değil, futbol stili ile de alakası var. Ben 8 yaşımdayken Beşiktaş alt yapısı tarafından izlenmiş, aileme teklif götürülmüş, astım teşhisi yüzünden girememiş bir hayal kırıklığıyım Lanet olsun nefret ediyorum şu hastalıktan. İşte halı sahada devam edebiliyoruz ancak. Pres yapmayı pek sevmeyen ama sahanın her tarafına pas atmaktan mastürbasyon yapar gibi zevk alan bi yapım var ah guti ah...
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Benimde Guti hayranlığımın yeri başkadır. Madrid forması var arkasında Guti yazan, orjinal Okul takımında falan hepp Guti olarak anılırım. Sadece dış görünüş benzerliği değil, futbol stili ile de alakası var. Ben 8 yaşımdayken Beşiktaş alt yapısı tarafından izlenmiş, aileme teklif götürülmüş, astım teşhisi yüzünden girememiş bir hayal kırıklığıyım Lanet olsun nefret ediyorum şu hastalıktan. İşte halı sahada devam edebiliyoruz ancak. Pres yapmayı pek sevmeyen ama sahanın her tarafına pas atmaktan mastürbasyon yapar gibi zevk alan bi yapım var ah guti ah...
Hocam futbol konusunda bukadarmı benzeriz.
Benimde durum sana yakın fıtık başlangıcı çıktı ben pert Mavi spor okullarımı ne öyle bir yer teklif sundu eğer gitseydim kesin Beşiktaş alt yapısında oynardım . Çünkü eli ayağı uzun bir okul yani seni istediğin yerlere getirebilir.
Olsun twitlere baktım Beşiktaşta mutluyum diyor . Gitmez bence oyuncu istiyor. Beşiktaşta mali bir kriz var göndermezler böyle bir zamanda para kaybı kötü olur.
Okurken baya güldüm.
Boyle ayrılmasnı istemem takmdan. Nasl geldyse oyle gtmeli. Bu da kendısne baglı
İbretlik olmuş denilebilir, bende güldüm okurken.
Ne yalan söyliyeyim bende Ps1 ve Ps2'de fifa-we serilerinde hep Guti'yi 11 çıkarırdım.Menajerlikte ilk onu alırdım.Ama serhanuygur'un dediği gibi maalesef oyunlardaki gibi olmuyor her şey.Takımda kalmasını bende istiyorum ama çok zor görünüyor.En azından teknik ekipte yer alsa olabilir.Ama şu bir iki yıl olacağını sanmıyorum.İleride belki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme