Arkadaşlar Artvin veya Ardahan üzerinden sadece TC kimlik kartımızı göstererek Gürcistan'a girilebildiğini biliyorum. Oraya günübirlik leptop almak için gitmek mantıklı mı? Bizde ki kadar fiyatlar astronomik olur mu yoksa gerçekten çok uygunada var mıdır? Belki daha önce alan veya alma girişiminde birisi olmuştur diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkürler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gürcistan'a leptop almak için gitmek

-
-
bilgisayarlarda kdv hariç bir vergi yok. dolayısıyla bilgisayar için gitmek mantıklı değil, fiyatlar çok değişmez. şuanki fiyat pahalılığının sebebi kur oynaklığı ve arz yetersizliği. gürcistanda da çok model çeşidi olacağını sanmıyorum. ancak ırak ya da avrupadan alırsanız %18 ucuza almış olursunuz. bu seferde taksit, garanti avantajlarını kaybedersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest Accountbilgisayarlarda kdv hariç bir vergi yok. dolayısıyla bilgisayar için gitmek mantıklı değil, fiyatlar çok değişmez. şuanki fiyat pahalılığının sebebi kur oynaklığı ve arz yetersizliği. gürcistanda da çok model çeşidi olacağını sanmıyorum. ancak ırak ya da avrupadan alırsanız %18 ucuza almış olursunuz. bu seferde taksit, garanti avantajlarını kaybedersiniz.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavye dilini ne yapacaksınız ? -
hocam klavye internette 60-70 liraya satılıyor. tırnaktan söküp yenisini koyabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X