Anlattıklarına göre Berlinde Otobüs şöförü 2000-1800 euro net maaş alıp 1200 euro kira veriyormuş Berlinde doktor yokmuş otobüs şöförü yokmuş öğretmen açığı bolca varmış inanılmaz eleman eksikliği varmış oturduğu sokaklarda madde çeken tipler çöp kutularıyla boks falan yapıyormuş sokaklar ukrayna savaşı tassarufu nedeniyle yeteri kadar aydınlatılmıyormuş son 2-3 senede Berlin cok bozmuş ![]() Berlin’in yıllardır çözülememiş problemlerini ve realitesini konuşacağız. berlinde ev yok ,doktor yok ,hastanede çalışacak personel yok ,öğretmen yok. Kocaman şehirde yıllardır personel eksikliği yaşanıyor. bundan dolayı günlük hayatta yapılması gereken halledilmesi gereken hiçbir iş halledemiyor. Bunun üstüne son dönemde ekonomiden kaynaklı grevlerde yaşanmaya başladı. ve genel olarak şehirde herkesin hissettiği özellikle akşamları belli bir güvensizlik duygusu var. Berlin değişiyor https://www.youtube.com/watch?v=xbW08qCAabQ< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 13:13:21 > |
Gurbetci genc Berlin yasanmaz bir sehir !

-
-
Ne güzel hayat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görmemişin çükü olmuş, tutmuş koparmış hesabı.
Pandemide adamlar dünyayı şekillendirdiler ve tüm dünyada ekonomik ve sosyal sıkıntılar yaşandı/yaşanıyor. Bugüne kadar rahat battı yaşayan uluslar şimdi ağlamaya başladılar bu arkadaş gibi.
Biz ise bunu milenyum boyunca yaşıyoruz, hatta bazılarını doğuştan beri.
Hapçılar direğe sarılmışta millet tırsmış. Hey Allah’ım ya , birde bizdekileri görseler sıçarlar altlarına demekki. Bizdeki hapçılar direk bıçağı takıyorlar adama.
Bu videodaki adı geçen kitleler istanbulda 3 ay bizler gibi şartlarda yaşasa, berlin havalimanının betonunu öperler kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bıçaklı saldırı almanyadada bolca oluyor özellikle son senelerde gecen sene 1 adam 6 kişiyi trende bıçaklayarak öldürmüştü hiç bir sebep olmadan ondan 2 ay önce sokakta bir adam bıçakla rastgele seçtiği 3 kisiyi bıçaklayarak öldürmüştü
Ben Berrlinde 2 hafta kaldım hiç bir bölgede kendimi sokakta yürürken böyle güvensiz hissetmemiştim istanbulda merkezde senelerce yaşadım
Görüntü yolcu treninden almanyada 6 kişinin öldüğü bıçaklı saldırıdan 2022 senesinden
Bu adamda almanyada würzburg kentinde 2021 de sokakta şehir merkezinde gündüz vakti rastgele seçtigi 3 kişiyi bıçaklayıp öldürmüştü
Buda 2020 senesinde Almanyada Dresden kentinde saldırgan tarafından rastgele seçilen 2 turistin bıçaklanarak öldürüldüğü saldırıdan görüntü polisler olay yerini incelerken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 13:47:55 >
-
yalanlar dolanlar
tüm tryi toplasan 1 berlin etmez
-
Beğenmiolarsa gelsinler tr ye, tr cennet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X