Şimdi Ara

Güray Aydın ( 4 Günlük Antrenman )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar programı inceleyen var mı nasıl buldunuz denenebilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Güray Aydın'ın 4 Günlük Hipertrofi Antrenman Programı

Dr. Güray Aydın, kas kütleni en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış 4 günlük bir hipertrofi antrenman programı geliştirmiştir. Bu program, tüm büyük kas gruplarını hedef alarak hızlı ve etkili sonuçlar sağlar.

Bu program, haftada 4 gün, her biri farklı bir kas grubuna odaklanan antrenmanlardan oluşur. Antrenmanlar, kas liflerini yırtmak ve büyümeyi tetiklemek için yüksek yoğunluklu ve düşük tekrar aralıklarına sahiptir.

Antrenman Programı:

• Pazartesi: Göğüs ve Triseps
    • Salı: Sırt ve Biseps
    • Çarşamba: Dinlenme
    • Perşembe: Bacaklar
    • Cuma: Omuzlar ve Trapezler
    • Cumartesi: Dinlenme
    • Pazar: Dinlenme

Antrenman Prensipleri:

• Ağır ağırlıklar kullanın ve kasları tam olarak yırttığınızdan emin olun.
    • Her sette 8-12 tekrar hedefleyin.
    • 1-2 dakikalık dinlenme sürelerine sadık kalın.
    • Her egzersizde 3-4 set tamamlayın.

Önemli Notlar:

• Bu program yeni başlayanlar için uygun değildir. Daha önce antrenman deneyimi olan kişiler için tasarlanmıştır.
    • Antrenman sırasında her zaman doğru formu koruyun.
    • Yeterince uyuyun ve sağlıklı beslenin.

Güray Aydın'ın 4 Günlük Hipertrofi Antrenman Programı, kas kütleni artıracak ve genel fiziğini iyileştirecek etkili bir araçtır. Programı sabır ve tutarlılıkla takip ederek, hedeflerine ulaşabilir ve hayalindeki fiziğe sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 2 gündür yapıyorum daha önceden 5x5 yaptım 3 ay boyunca.Daha bir şey söylemek için erken ama itiş çekiş değil tam olarak o yüzden 2 gün üst üste aynı kaslar çalışıyo gibi nasıl bir zararı olur bilemedim ben de başka arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• kingfbolu K kullanıcısına yanıt

aslında güzel dagıtmış hareketleri benımde kafama yattı benım programım bitsin bir sonraki olarak deneyebilirim hissiyat nasıl ?

• unalercan17 U kullanıcısına yanıt

Ben 5x5 yapıyodum ona göre daha çok hareket var ve 2 gün üst üste olunca yorucu oldu baya.Drop setler falan da zorluyo daha 2 gün yaptım çok bişey diyemem şuan.

• Ben yapıyorum paylaştığı günden beri biraz yorucu fakat overtraining yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış ayt mat vs eyüp b
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.