Şimdi Ara

GUNZ BİLENLER ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşLar iiji üyelik yerinde mail yerine geldim Please check the E-mail availability. MaiL dio Bu ne demek ??? the kinq ???

• e-mail kullanılıyor sanırım yada kontrol et dio. vede bu forum'da sana yardım edebilicek bilgiye sahip olan sadece thqkinq yok...bu forumdaki herkes herkes kadar akıllı bu yüzden yardım istersen genel olarak söz et ...tek kişiden yardım alıcaksan pm yoluyola al lütfen
  • 2 mail yazdıysan 2sinden birisi yanlıs yazmıssındır büyük ihtimalle dikkatli ve dogru doldur derim..

2.si eskiden benim nickimle soru soranlara tepki vermiyodun... hatta selim bey diye yazanlar bile vardı da kızmıyodun ne diyim mami... uzatmaya gerek yok inanmazsan eski konuları kontrol edebilirsin... bu arada adam o akıllı o versin dememiş.. konulara bakarsan genelde acıklayıcı cvp verenlerden birisiyim.. o nedenle yazmış olabilir... yok o AKILLI dememiş.. hiç bi zamanda sadece ben biliyorum diye bişey demedim.. ayrıca oyun bu AKILLA ne alakası var ki?? ijji sitesinde 4k1lsızlar oynuyamaz mı yazıyor
    ayrıca PM yoluyla olanları görmek istemezsin ve herkesin sorabilcegi bi sorun üstüne açtıgı topic bence yararlı olabilir.. daha gereksiz post/cümle/kelimeler var
    dikkat et hiç bi zaman ii yapmıs demedim.. bence yapmaması gerekti dogrudur ama yazdı diyede azarlayamazsın kimseyi...

ki o hata e mail kullanılıyor hatası da değil.. e mailin dogrulugunu kontrol et diyor o kadar...

• yukarıdaki msj'ıma bakarsan orada ztn kontrol et demişim.
    bide ben arkadaşa kızmadımki.Sadece bu forumda sadece TheKinq yok onu belirtmek istedim.orada akıllı kelimesini eşit mânasında kullandım kardeş.ama anlamadıysan özür dilerim daha açık anlatmalıydım.

vede açıkca düşüncelerimi sölemem gerekirse,seni bu forumda bi yarış yapıyormuşsun gibi görüyorum?kiminle yarışın var onuda çok mrk ediyorum.Benimlemi?veya bir başkası ilemi?.Eğer benimle ise ben kimseyle yarışamam ve yarışmam.Alt tarafı bir oyun Gunz ve alt tarafı bu ortam sanal.
    Ben heryerde diyorum herkes beni kesebilir.Yada herkes benden daha çok şey bilebilir.Buna pek kafamı yormam.Vede sana özel soru sormak için açılan bir topic gösterirmisin bana rica etsem?vede benim adım Muhammed(Mami özel kişilerin bana söyledigi lakabımdır)bunada dikkat edersen sevinirim.Yok ben mami takılıcam dersen sen bilirsin onada bişey diyemem ya

• doğrudur başında da e-mail kullanılıyor demişsin..
    önceden adımla atılmış bi dolu post var.. her nese bunu geçtik sen bilirsin yazmamalıydı dedim zaten... tek ben varım kralım diyede bişey demedim hiç bir zaman bunuda bilen bilir, bilmeyen/inanmayan kendisi bilir.

"HERKES HERKES KADAR AKILLI" derken ki Akıllı eşit gibi duruyosa ne mutlu yanlış anlamışım daha açık konusursan anlamayabiliyorz herkes süper zeki olmak zorunda değil.

Alt tarafı sanal sa niye 1-2 hafta önceki hemen her konuda KAVGAN var. alt tarafı oyun kavgaya tartısmaya gerek yok.

yarış mı... tamam o zaman buyur al kendin bak foruma gelmiyorum 2 hafta 27sinde burdayım nede olsa senin 2 haftalık tatilinde ben polemiklerimle 750 post kasmıştım dimi sende kas eline ne geçicekse...

bencede herkes benden cok sey bilebilir.. ama bilmiyosada kabul etmek ve kendini geliştirmek düşer bişey diyemez, çamur atamaz, kıskançlık yapamaz..

ararsan var.. clan kurmak için selim bey vs vs bişeyler diyor...
    hiç umrumda da değil adını sölememi istemiyosan da meraklın değilim bunu da bil... zaten internet arkadaşlığı ne yaparsın...

adında seni dertler... istemiyosan zorla adını kullanıp insan yerine koymam seni sorun değil.. dediğim gibi al işte 2 hafta sana.... ben yapmışım ya öle diyosun ramoya... kas 750 post su anki postunda 736 bi tane buraya atıcan 737 al kas işte cok önemli bişeymiş gibi...

her nese madem bana soru için özel mesaj atmanız lazım arkadaşlar.. bana sorucak olduklarınızı özel mesaj olarak atarsanız cevaplayabilirim elimden geldiğince...

• ztn çamur atan ve kıskanan sensin sende daha iyi kim varsa kötülüyorsun.çekemiyorsun.sana yaklaşabilenleri bile kötülüyorsun.

hemde bi insana adı dışındada hiab edersen insan yerine koymuş olursun.sen yarın öbrgün bi kişiye beyfendi diyiceksin yada siz diye hitab ediceksin onudamı insna yerine koymıyıcaksın?eger bu anlayış içindeysen yazık sana...üstelik sen beni insan yerine koymazsan bnm kaybedicegim bişi olmaz sadece iki yüzlü birini kaybederim.maskeli biri gider hayatımdan.o maskenin altını ben gördüm millet'de görücekdir.YALAKALARIN hariç

Hadi güle güle git güle güle gel...
  • bey derken XXX bey dersin bu bir hop bey baksana demiycem heralde? veya siz diye kendimden üst kademede veya büyüklere sölerim ksıacası hakedene, burda sana adınla hitap etmiştende nickle hitap etmek neyin ne oldugunu anlamak için az daha düşün derim. belki gelir aklına olmadı burdayım sorabilirsin...
    neyimi gördün ki sana hiç bi ters davranısım oldugunu düşünmüyorum ? belki arada ufak tefek seyler olduysa olmustur onları da a bartıcaksan abart.. ne olmus sölersen sevinirim.. eminim polemiklerime destek için linki atmamısımdır sana.
    yalakada yalaka tutturmuş gidiyosun görende bişey sanıcak... kimmiş yalakam merak ettim?
  • sen gitmiyomuydun yha?
    neyse madem buradasın post kasıcaksın yine bnm üstümden.
    cvp vermiyorum snn le polemige girmiyicem sonra millet'in gözünde beni kötü gösteriyorsun.yalakalarının kim oldugunu sen iyi biliyorsun bi sor bakalım kendine...
    üstelik orada bey dedigim mesela sen bir adres sorucaksın adını bilmedigin adama bakarmısınız diyiceksin yada beyfendi birşey sorabilirmiyim.onlarıda adam yerine koymıyıcaksın snn anlayışına göre.
    neyse haksızım özür dilerim kapat konuyu millet sıkıldı snnle polemiklerimizden.
    özür dilerim kapatalım konuyu lütfen.oldumu polemik bitsin kimseden snn yüzündne laf yemek istemem.
    tekrar özr konu kapandı sayıyorum inş. öylede olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.