Bildirim
GÜNLÜK İŞ ARANIYOR.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cinsiyet nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ulan 7 ay oldu iş arıyorum böyle ülkeye yazıklar olsun hayatım kaydı _____________________________ Més que un club. -
Kipa internette yayınladığı iş ilanları ile bünyesine personel alımları yapıyor. Kipa başvurusu için tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkanweb -- 30 Eylül 2016; 23:18:29 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan19o5
İstanbul anadolu yakasında günlük yada haftalık iş arıyorum yardımcı olabilcek varsa pmden ulaşabilir..
gel bizim eczanede çalış ama bizim eczane istambul da deyil.
doğu da
ilk başlangıç 650 tl aylık
daha sonra aylık 1300 tl...7 gün 12 saat çalışacaksın_____________________________ 2007 Renault Clio 1.4 Authentique Benzinli/Lpg'li -
quote:
Orijinalden alıntı: ririii
ulan 7 ay oldu iş arıyorum böyle ülkeye yazıklar olsun hayatım kaydı
3000 tl maaş veriyorum eczacı bulamıyorum
buna ne diyceksin?_____________________________ 2007 Renault Clio 1.4 Authentique Benzinli/Lpg'li -
tm _____________________________ -
Banada iş lazım param var işim yok ..en iyisi çalışmayım kiraları yemeye devam edeyim ..vaz geçtim ..
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
buna ne diyceksin?
Eczacılıkla ilgili bi fikrim yok.
Normalde kaç para alıyolar bilmem etmem
Şu ülkede tek bildiğim işçi haklarının çiğnendiği
Haftalık 45 saat çalışma süresi var derler ama işe girerken fazla çalıştırabilsinler diye kağıt imzalatırlar ekstra para almadan haftada 60 saat çalışırsın böylede güzel ülke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Més que un club. -
Jigololuk yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
quote:
quote:
İstanbul anadolu yakasında günlük yada haftalık iş arıyorum yardımcı olabilcek varsa pmden ulaşabilir..
doğu da
daha sonra aylık 1300 tl...7 gün 12 saat çalışacaksın

7 gün 12 saat 1300 değil 3 bin versen bile kimse çalışmaz git köleni başka yerde ara dalga geçtiğini biliyorum ama iyice rahatsızlık vermeye başladı şu yaptığın ayıp
quote:
quote:
doğu da

7 gün 12 saat 1300 değil 3 bin versen bile kimse çalışmaz git köleni başka yerde ara dalga geçtiğini biliyorum ama iyice rahatsızlık vermeye başladı şu yaptığın ayıp
böylelerinin mantığı :
iş yeri sahibi çalışmaz, işçiler çalışır ama iş yeri sahibinin maaşları üzerinde büyük hakları vardır
sonra "işim kendi yürüyor". sen mi çalışıyorsun kepaze herif_____________________________ Hayat Devam Ediyor...
-
bimden su al sat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
quote:
doğu da
Tolga boş yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak. -
quote:
quote:
buna ne diyceksin?
diplomayı minimum 3000 liraya kiraladıkları için olabilir mi?_____________________________ -
Gardaşımmm gel sarılalım ben 1 yıldır bulamıyorum. Bi çağrı merkezi buldum sonunda oda kesin değil dönüş bekliyorum
quote:
quote:
doğu da
Turbo ciddi olarak sana bir şey soracagim. Eczaneden cok adliyede vakit gecirdigin icin bilirsin.
Senin eczanene gelip 1 ay boyunca sabah 7 aksam 12 calişsam 650 tl verdigin için (650 verdigine gore ya sigorta yapmayacaksin ya da part time gostereceksin) sgk ya yanlis bilgi verdigin icin mesai ucretimi vermedigin icin sikayet etsem nasil bir ceza alirsin? Iyi bir ceza alacaksan calisabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ KırmızıElma
-
Balye sarın köy köy gezin balye atın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler