Şimdi Ara

Günlük bet Analizi yapma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla ss'ler daha da çok olurduda almamışım zamanında ve siteden de silinmişler :) 100 de 100 kesin şikeli maç olaylarına inanan var mı hala sene olmuş 2017 :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tothegraveyard

    O kadar ss attın ki dedim %100 şikeli maç satıyorum diyeceksin sandım valla ha :) Güzel oynamışsın tebrik ederim güzel turnuva olunca analiz yaparız bu konu üzerinden falan

    umarım bet analizleri yaparken yardımcı olabilirim :)
  • Fanobetten kazancınızı skin olarak alabiliyormusunuz? bu sistemin kalktığını hatırlıyorum. Şu an withdraw yapmak istendiğinde kimlik fotoğrafı istiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanobetten en son 130 dolarlık withdraw yaptım yaklaşık 3 hafta önce, kimlik vs istemediler. Ayrı bir skin sitesine yönlendiriyor oradan çekip alıyorum. Şu an bilmiyorum belki de değişmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frontside misty ft için 6.8 euro diyolar normal fiyatları bu mu sitenin bi sorun mu var ? çekerken o 10 euroluk item derlerse saçmalık olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurzwahL

    Fanobetten kazancınızı skin olarak alabiliyormusunuz? bu sistemin kalktığını hatırlıyorum. Şu an withdraw yapmak istendiğinde kimlik fotoğrafı istiyorlar.

    evet fanobet withdraw için kimlik bilgisi istiyor. bunun sebebi de +18 olduğunuzu doğrulamak. bu kimlik vs isteyen siteler, her ne kadar malta altyapılı siteler olup oranın kanunlarıyla yasal olsalarda, +18 yaşındaki insanların oynayabileceği, 18 yaşından küçüklerin oynamasının yasak olduğu yasal siteler. o yüzden yapmanız gereken kimliğinizde arkalı önlü fotograflarını siteye göndermek. 1-3 gün arasında withdrawınız acılıyor.

    dediğiniz gibi 1-2 kere withdraw yapanlara bu sorunu getirmeyebilirler ama siteden baya kazanıp baya withdraw yapmaya baslayanlar için +18 doğrulamasını yaptırmaya başladılar.

    ben en başlarda bu sorunla karşılaşmamıştım. 1200 euro kazandığım bi kuponumdan sonra withdrawa girememiştim. daha sonra support la konuştuğumda yukarıda anlattıklarımı yapmam gerektiğini söylediler ve yaptıktan sonra sorunsuzca item çekmeye devam ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gomango

    frontside misty ft için 6.8 euro diyolar normal fiyatları bu mu sitenin bi sorun mu var ? çekerken o 10 euroluk item derlerse saçmalık olur

    siteye deposit yaparken normal itemi normal fiyatının euro cinsinden yada para biriminiz dolar ise dolar cinsinden yaptırıyolar. çok az oynamalar vardır onların steam analizine göre ama hepsi normal piyasasında TL olarak karşılığını hemen hemen buluyor.

    Ama withdraw yaparken yüzde 3 daha pahalıya yaptırıyorlar. bunun sebebi de siteye item atıp floatı daha iyi olanı çekmeyi engellemek. eğer deposit-withdraw değerleri eşit olsaydı sitenin asıl kullancıları zarar eder ve trade bot'ları sıkıntıya girer :) şuan ise tek trade bot la koca siteyi idare edebiliyorlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.