Şimdi Ara

Günlük beslenmem yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kahvaltıda 300-350 ml light süt 50gram yulaf 3 yumurta 100 gram light beyaz peynir 12 zeytin yiyorum diğer iki öğün ise fotoğrafını attığım tavuk pilav yoğurt şeklinde geçiyor. Sizce makrolar açısından yeterli mi? Ara öğünlerde altın çörek fıstık fındık ceviz ve kuru erik tüketiyorum. Antrenman günleri 1 ölçek protein tozu diğer günler almıyorum. Kilo 80 boy 1.78 vg geçmişi 1 yıl

Günlük beslenmem yeterli mi
     Günlük beslenmem yeterli mi Günlük beslenmem yeterli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmea06 -- 26 Mart 2016; 20:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.

• yetersiz yulafv 100 gr toz günde 2 kapak al.mikrolar çok eksik multivitamin kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmea06 -- 26 Mart 2016; 18:08:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

yetersiz yulafv 100 gr toz günde 2 kapak al.mikrolar çok eksik multivitamin kullanabilirsin...

kime göre ?

Orijinalden alıntı: cmea06

Günde 2 ölçek kreatin ve gnc multivitamin kullanıyorum 2 hap. Antrenman önceleri de 50calibre alıyorum. Onları yazmadım makroları öğrenmek için..

Her gün bu şekilde beslenebiliyorsan programın iyi.. Kilon/boyun da iyi. kreatini 5-10gr'dan fazla alma faydası olmaz vücut fazlasını atar.

Hafif antreman sonrası 1.5 ölçek, ağır antreman sonrası 2 ölçek protein tozu tavsiye ediyorum.. Bol şans...
  • Yorumun için çok teşekkür ederim bazı günler balık makarna vs yapıyorum genelde bu öğüne denk düşürmeye çalışıyorum. Kreatin 7 gram alıyorum günlük, dediğiniz gibi protein tozunu artırıcam antrenman sonraları genel olarak bu öneri veriliyor..

• Kardeşim senin çalıştığın salonda hocan yok mu? Buradaki no-name insanların söylediklerine göre takviye alırsan yandın. Hayır burada 2 ölçek toz alanlar falan neye göre söylüyor bunları Allahaşkına? Arnold'un off günlerde protein tozu miktarını adam geliyor burda gelişigüzel tavsiye olarak bırakıyor. Buradakilere uyup da iki ölçek protein tozu falan alma tek öğünde.

Yemeğe gelirsek, yoğurdu ayrı bir tabağa koy böyle kötü gözüküyor. Lor peyniri ye, ton balığı ye(suyunu süzdür ve çok yeme Civa birikimi dolayısıyla), et-balık ve kompleks karboları tüket fakat iyi kombinle. Sürekli tavuk pilav bayar bi noktadan sonra. Ayrıca hangi sezondasın, 1 Yıldır vg yapıyorsan nasıl çalıştığını vg'nin hangi sezonunda olduğunu da yazman lazım. Zaten verdiğin bilgilere anca böyle tavsiye yazılır. Kolay gelsin, mevzunun sağlık olduğu konularda da ne olduğu belirsiz kişilerin tavsiyesine uyma. Özellikle supplement konusunda, sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnnRose -- 26 Mart 2016; 20:20:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Çalıştığım salonda hoca yok, üniversitenin spor salonu. Ben iyice araştırdıktan sonra birkaç kaynaktan teyit ettiğim bilgileri kullanıyorum, buradaki insanların görüşlerini de göz önünde bulunduruyorum sonuçta herkes tecrübelerini paylaşıyor. Her insanın dediğini olduğu gibi uygulamıyorum tabii ki, süzüp tartıp biçtikten sonra uyguluyorum.

Bazı günler haşlanmış nohut + ton balığı vs yapıyorum konusunu açmıştım forumda daha önce, genel olarak bu seviyede karbonhidrat ve protein içeren öğünler tükettiğimi belirtmek için örnek attım bir iki adet. Yaklaşık 2 hafta önce bulkı kestim fakat definasyona tam olarak başlamadım şu an artırdığım kaloriler yerine günlük ihtiyacımı karşılamak amaçlı besleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Kardeşim senin çalıştığın salonda hocan yok mu? Buradaki no-name insanların söylediklerine göre takviye alırsan yandın. Hayır burada 2 ölçek toz alanlar falan neye göre söylüyor bunları Allahaşkına? Arnold'un off günlerde protein tozu miktarını adam geliyor burda gelişigüzel tavsiye olarak bırakıyor. Buradakilere uyup da iki ölçek protein tozu falan alma tek öğünde.

Yemeğe gelirsek, yoğurdu ayrı bir tabağa koy böyle kötü gözüküyor. Lor peyniri ye, ton balığı ye(suyunu süzdür ve çok yeme Civa birikimi dolayısıyla), et-balık ve kompleks karboları tüket fakat iyi kombinle. Sürekli tavuk pilav bayar bi noktadan sonra. Ayrıca hangi sezondasın, 1 Yıldır vg yapıyorsan nasıl çalıştığını vg'nin hangi sezonunda olduğunu da yazman lazım. Zaten verdiğin bilgilere anca böyle tavsiye yazılır. Kolay gelsin, mevzunun sağlık olduğu konularda da ne olduğu belirsiz kişilerin tavsiyesine uyma. Özellikle supplement konusunda, sakın.

Ben iyice araştırdıktan sonra birkaç kaynaktan teyit ettiğim bilgileri kullanıyorum, buradaki insanların görüşlerini de göz önünde bulunduruyorum sonuçta herkes tecrübelerini paylaşıyor.

protein tozunu artırıcam antrenman sonraları genel olarak bu öneri veriliyor..

• Bu arada kaju ve badem de çok yüksek kaloriye sahip, bir kavanoza, fındık, badem, kaju koy (zengin işi biraz ) gece yatmadan önce süt ile birlkte ye

• quote:

Yani hocam?
    Sadece burada değil salonda danıştığım kişiler de spordan sonra 1,5 2 ölçek almamı önerdi. Ne kanıtlamaya çalıştınız anlayamadım açıkçası..

Yanlış bir bilgi vermiyorum onu açıklamak istedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Kardeşim senin çalıştığın salonda hocan yok mu? Buradaki no-name insanların söylediklerine göre takviye alırsan yandın. Hayır burada 2 ölçek toz alanlar falan neye göre söylüyor bunları Allahaşkına? Arnold'un off günlerde protein tozu miktarını adam geliyor burda gelişigüzel tavsiye olarak bırakıyor. Buradakilere uyup da iki ölçek protein tozu falan alma tek öğünde.

ben zaten tek öğünde al demedim hoş alsada bişey olmaz 50 gr protein...Arnold konusunda iyi saçmalamışsın

• quote:

Günde 2 ölçek kreatin ve gnc multivitamin kullanıyorum 2 hap. Antrenman önceleri de 50calibre alıyorum. Onları yazmadım makroları öğrenmek için..

kreatini 1 alsanda olur inan çok bi faydası yok...dediğim gibi yulafı 100 yap tozu 2 kapak al(off on farketmez)...vitamin kullanman güzel.makrolar sorunsuz görünüyor.Sıkıntı yok...
    Yüzde 15 yağ yeterli olur.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.