Şimdi Ara

Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su ana kadar yeteri kadar calismadigimi duzensiz oldugumu hatta calismadigimi dusunuyorum.Surekli planlarini erteleyen birisiyim usengecim belkide bu konuda açildigi Ile kalir fakat yaziyorum iste.Hedefim 20k netlerim tytde 65-70 civari sanirim aytde ise denemeleri pek sallamiyorum okuldada yeni yeni basliyoruz diyebilirim. .Suanki durumuma gore hedefim ütopik oldugunun farkindayim ama 70 80k da hedeflemedigimden en azindan kendimi daha cok sikabilirim.Bu konuyu acip yaticam Sabah kalkip defter tekrari yapacagim.

Bugün sadece Bilgisarmal tyt matematik 1. denemesini çözdüm.

27d 3y 26.25 net

Normalde denemelerde yaptigim netlerin üstündeydi.Matematik kisminda 30 soru vardi.26 tane isaretledim 2 yanlisim var ikiside dikkatsizlikten.4 bosumdan 2si yapilabilirdi sonradan yaptim 1 tanesi olasilik sorusuydu hic bakmadim pkob ye direk gecmistim onu.1 soruyuda Galen tam oturtmus degilim.Geometrim kotu diyebilirim derste Baya konu islemistik aslinda ama Ben uzerinde pek durmadim Kenan karayla Bastan basladim benzerlige kadar geldim.Bu denemede 4 Geo isaretledim 3d 1y cikti.Bu arada denemeye 60dk sure verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah kimya defterini biraz tekrar ettim ardindan ilyas hocadan 2 logaritma videosu izledim. Okuldan gelince 21.30da calismaya basladim.345 ayt mattan 3 logaritma 1 esitsizlik testi cozup ardindan 4 test kalitim cozdum.

• 345 ayt polinom 1 ve esitsizlikten 1 test cozdum.Polinom zorladi beni diyebilirim.Cok farkli geldi gozume sorulari.Umut onculden basit makineleri izledim ardindan palmeden 3 test cozdum.Birey b de ise ucgenlerden 3 test cozdum.Suan gozumden uyku akiyor ama sanirim uyumayacagim.Okula gidene kadar calismayi planliyorum okulda uyurum heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 5 Şubat 2020; 3:11:24 >
  • Gazlardan video izleyip 4 test cozdum.
    Tyt mat denemesi yaptim. 18d 3y 17.25 net
    Problemlerde ve geometride sikintim var.Ayriyeten yeni nesil matematik sorulari da yavasim bunu farkettim.Problemlere bakmam gerek.Fakat yeni nesil tarzi sorular icin kaynak falan gerekli bulmuyorum.Deneme cozdukce gelisir diye umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.