Şimdi Ara

Güngören Bosh Car Expertiz Rezaleti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün başımdan geçen bir '' BOSH CAR GÜNGÖREN '' servis rezaletini anlatmak istiyorum

    Abimin kendi aracı 90 binde dizel cliosuna bu sabah müşteri geldi aracı göstermek istediğini söyledi ve kendi ustam dediği güngören bosh car'a götürdük. Her yeri bantlı boya cihazı ile üstün körü baktı ve 2 parça boyasını söyledi , sonrada motoru cihaza felan bağladı ve etek sesi geliyor motor sökülüp bakılması lazım egzantrik aşınmıştır vsvs. diye aracımıza çamur attı ve müşteride almakdan vazgeçti. 150 tl expertiz parası ben ödemek zorunda kaldım. Babam yaşında adam olduğu için ellemek istemedim yoksa şekilden şekile sokucaktım o anlık sinirle , ondan sonra 2 ustaya götürdüm motorunda kesinlikle sıkıntı olmadığı etek sesi vs. çok çok alakasız denildi büyük ihtimal kaportacının motora baktığından şüphelendiler alay ederek :)

    Allah sürsün çıkarsın burdanda kesinlikle tavsiye etmiyorum yetkili servis dışında aracı sağa sola bosh servislerine götürmenizi tavsiye etmem.

    Böyle kişiler ifşa edilerek başka kardeşimizinde canı yanmasın diyorum aynı zamanda aracın 3 parça değişme 4 parça boyası vardı ben bunu zaten araç sahibine belirtmiştim kaportacı 2 parça boyayı buldu tebrik ettim.


    Güngören Bosh Car Servisi , Zenginler renault'un hemen üst tarafı. Kolay kolay yaşadığım özel servis sıkıntılarını paylaşmam bu gerçekten canımı çok sıktı özellikle son zamanlarda çoğaldı bu dynolu el fenerli ustalar sizlere tavsiyem araçlarınızı yetkili servis dışında kolay kolay yerlerde göstermeyiniz.

    Son zamanlarda bir esnaf kardeşimin bana söylediği , özel servis veya tamirci işletmecilerin kendilerini kazandırmak için kendi elemanları dışardan araba bulup getiriyorlar ve araca çamur atıp müşteriye araç bakma parasını ödettiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 8 Ağustos 2015; 14:28:45 >



  • Etek sesi geliyor.
    Motora kadın girmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir araçta "motorun açılıp bakılması gerek" diyerek hata bulmak çok basittir. Kafama esen her araca bulurum ben bunu. Hiç bir şey bilmeyen vatandaşın gözünde de o adam" usta" dir. Hatayı söyleyerek vatandaşı kötü araba almaktan kurtarmıştır. Kimsenin görmediğini o farketmistir.

    İlk aracimi satarken, alıcının götürdüğü usta aracına takla atmış demişti. Üstüne yenilenen akuye bakarak "burdan kaza yapmış, o yüzden akü değişmiş" demişti.

    Lakin, sinirini anlıyorum, geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspertiz ücretini alıcı öder almasa da öder, siz niye ödediniz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam itiraz eder yetkili servise götürürdüm
  • Sesi nasıl dinlemiş nasıl kulak varmış etek sesi nedir ilk defa duydum etek sesini.
  • rezalet ya böyle adamlar benim aracımıda başka şehirden almaya gelen arkadaş tanıdıgının ustasına gosterdı arabayı adam arabanın 3 silindiri çalışmıyo demiş ve hatta arabanın orjınal fabrika çıkışlı kaput ıcındekı amortısor bırlesım yerlerındekı kaynaga bu arabanın şasisi kaymış bak kaynak yapmışlar demiş muhahahaha çocukta gelmiş bana bunları söylüyor güya fiyat kıracaktı sanırım bu kadarda olmaz yaw muhahahah ver kardesım anahtarımı yada gel adam gıbı ustaya goturelım ben verecem parasını dedım verdik anahtarı gitti,
  • Bosch car servislerin fiks numarasıdır. Siz fren balata disk değiştirmeye gidersiniz, bin tane değişim ve onarım teklif ederler. Hiçbir zaman söylenen işi yapmakla kalmazlar. Devamlı karamsar bir hava çizip parça değişim ve onarım yapmaya teşvik ederler. Bir yere bir fıs sıkarlar herhangi bir şeyden o fıs sıkılan meretin tamamının ücretini faturaya yansıtırlar. Bir iki bakım bende kandım, sonra vazgeçtim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorda etek sesi neymişya yok jartiyer kondom sesleride geliyormuymuş bari

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke daha önce bosch car expertizleri bi araştırsaydınız sadece Güngören değil adamların neredeyse tüm şubeleri sorunlu.Bende Güngören de ikamet ediyorum araç alırken aklımda bosch a göstermek vardı yalnız internetten biraz araştırdığımda ne kadar amatör bir oluşum olduğunu anladım ve paraya kıyıp otorapor a götürdüm ikitelli de ki şubelerine bu kadar ilgi ve titizlik beklemiyordum.Araçta ne varsa söylediler,satıcıda dürüst bir kişi olduğu için ne dediyse doğru çıktı yalnız ön diskler çapaklanmış balatalar eskimişti bunun fiyatını düşerek arabayı aldım.Exper ücretini sizin vermeniz çok absürt olmuş zaten,eğer aracınıza güveniyorsanız itiraz edip hemen farklı bir yere götürmeniz lazımdı.Durduk yere gitti yaklaşık bir depo yakıt parası.
  • Etek sesi dediği Yatak sesi olmasın ??
    Neticede ikisi bağlantılı şeyler olduğu için kafanız karıştı herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yıllık şöförüm 20 tane arabam oödu etek sesi diye bişey duymadım
    Expertizler ya fiyatı kırmak için yada kendileri aatmak için işin bkunu çıkardı
    Bende geçen gün götürdüm çıkarmış raporu balatalar 5000km sonra bitermiş diskler değişecekmiş, ya dedim sen dalgamı geçiyorsun ön balatalat 5000km sonra biticek diye iş mi olur sen alıcıyı kaçırıyosun eften püften şeylerle sonra çark etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

    Keşke daha önce bosch car expertizleri bi araştırsaydınız sadece Güngören değil adamların neredeyse tüm şubeleri sorunlu.Bende Güngören de ikamet ediyorum araç alırken aklımda bosch a göstermek vardı yalnız internetten biraz araştırdığımda ne kadar amatör bir oluşum olduğunu anladım ve paraya kıyıp otorapor a götürdüm ikitelli de ki şubelerine bu kadar ilgi ve titizlik beklemiyordum.Araçta ne varsa söylediler,satıcıda dürüst bir kişi olduğu için ne dediyse doğru çıktı yalnız ön diskler çapaklanmış balatalar eskimişti bunun fiyatını düşerek arabayı aldım.Exper ücretini sizin vermeniz çok absürt olmuş zaten,eğer aracınıza güveniyorsanız itiraz edip hemen farklı bir yere götürmeniz lazımdı.Durduk yere gitti yaklaşık bir depo yakıt parası.

    Bende sonradan araştırdım ve öğrendim sanayideki mehmet usta'nın ali ustanın şimdi bosh car olduğunu öğrendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

    Sesi nasıl dinlemiş nasıl kulak varmış etek sesi nedir ilk defa duydum etek sesini.

    Dostum ş****'ler gerçekten bir gaz verdi bilgisayarla uğraşıyordu etek sesi var felan egzantrik aşınmış olabilir diye saçmaladı gitti. Yağ seviyesi kontrol edilip yağa bakılır ama yok motor yağ kapağını açmış üfleme var diyor üstten egzantrikli motorda üfleme normaldir ama kapak yuvada oturmayacak şekilde olursa üfleme var denilebilir gerçekten her araca bakan ustanın içler acısı hali misal civiclerin hepsi üfler , megane üfler bunlar aşırı olmadığı sürece normaldir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caner4141

    Etek sesi dediği Yatak sesi olmasın ??
    Neticede ikisi bağlantılı şeyler olduğu için kafanız karıştı herhalde.

    Kesinlikle yatak sesi değil etek sesi diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Bir araçta "motorun açılıp bakılması gerek" diyerek hata bulmak çok basittir. Kafama esen her araca bulurum ben bunu. Hiç bir şey bilmeyen vatandaşın gözünde de o adam" usta" dir. Hatayı söyleyerek vatandaşı kötü araba almaktan kurtarmıştır. Kimsenin görmediğini o farketmistir.

    İlk aracimi satarken, alıcının götürdüğü usta aracına takla atmış demişti. Üstüne yenilenen akuye bakarak "burdan kaza yapmış, o yüzden akü değişmiş" demişti.

    Lakin, sinirini anlıyorum, geçmiş olsun.

    Kesinlikle haklısınız adam onun usta olduğuna inanmış

    Sen araçtaki 3 tane değişeni nasıl göremezsin ? Gerçekten bu tarz kişilere gösterip araç felan alınmaz sonra ailesinde bir hastalık oluyor bir felaket oluyor neden biz diye isyan ediyorlar yaptıkları işin önemini bilmeyen basit insanlar
  • Bosch un tabelasını kullanıyorlar ustaları cidden boş.
  • Boş yer işte adamlar asmış tabelaya. :)
  • ulen bu bosch car daki iş bilmez ustalar
    milletin imanı nı gevrettiler ya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde "boş car"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.