Şimdi Ara

Güngören- Bahçelievler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güngören yada bahçelievlerde böyle basket potası fln olan bi park varmı szn bildiğiniz varsa adresini kısaca yazablrmisiniz(haznedarda oturuyorum ayrıca)

• bahçelievlerde garanti bankasının arkasındaki kıbrıs parkında pota var. + yayla camiinin arkasındaki adnan menderes anadolu lisesinin bahçesinde 4 adet pota var.
  • haznedar abdi ipekçi i.ö.o koza parkı.
  • Ayrıca Meydan Merter alışveriş merkezinin orda pota var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

haznedar abdi ipekçi i.ö.o koza parkı.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

bahçelievlerde garanti bankasının arkasındaki kıbrıs parkında pota var. + yayla camiinin arkasındaki adnan menderes anadolu lisesinin bahçesinde 4 adet pota var.

kıbrıss akar kıbrısa git yalnız apachelere dikkat /öpüldün
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

quote:

bahçelievlerde garanti bankasının arkasındaki kıbrıs parkında pota var. + yayla camiinin arkasındaki adnan menderes anadolu lisesinin bahçesinde 4 adet pota var.

Kıbrıs bi 3-4 sene önce çok fenaydı. Şimdi oradaki çaycı işi götürmüş baya iyi mekan olmuş çok yok apaçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

arkadaşlar güngören yada bahçelievlerde böyle basket potası fln olan bi park varmı szn bildiğiniz varsa adresini kısaca yazablrmisiniz(haznedarda oturuyorum ayrıca)

Haznedarın neresi

Abdi İpekçi i.ö.o da var.
    Koza larda var.
    Meydan(real-mediamarkt) ın ordada var.
    Posta caddesinin orda bi ara sokakta küçük birde park vardı ordada var diye hatırlıyorum ama yanlıyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 25 Eylül 2010; 21:52:30 >

• Realin önündeki potada 5463 kişi birden oynuyor tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

Kıbrıs bi 3-4 sene önce çok fenaydı. Şimdi oradaki çaycı işi götürmüş baya iyi mekan olmuş çok yok apaçi

ben lise 1 deyken öyleydi apaçiler toplanıp alem yapıyodu falan ama geçen yanından geçtiğim de dediğiniz gibi çaycı işi götürmüş valla neredeyse fulle yakın doluydu.....
    Gerçi o takılan apaçilerin çoğu askerde şu anda:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

aynen ya. Ben de ne zamandır gitmiyordum arkadaş çağırdı kıbrıstayım gel çay ısmarlıyayım diye gittim götürmüş işi maç zamanları da stad gibi oluyor lig tv filan tıklım tıklım
    ben lise 1 deyken öyleydi apaçiler toplanıp alem yapıyodu falan ama geçen yanından geçtiğim de dediğiniz gibi çaycı işi götürmüş valla neredeyse fulle yakın doluydu.....
    Gerçi o takılan apaçilerin çoğu askerde şu anda:D

• adam kıbrıslıı:d büyütmüş işiii:D
  • güngören stadının caddesinin üstünde var 500 metre kadar ilersinde ...eski askeriye yolunda var merter yolunda
  • Kıbrıs parkı var kocasinan lisesi var ama yalan oldu erkan avcı var
    Bu arada kıbrısta dikkat et
    BAHÇELİEVLER-SİYAVUŞPAŞA
  • ugurcann milli egemenlikde mi oynasın yapma beee :D her tür insan var ordaa:D
  • quote:

ugurcann milli egemenlikde mi oynasın yapma beee :D her tür insan var ordaa:D

Milli egemenlikte patlak sedatla gitsin oynasın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurcaN24

quote:

ugurcann milli egemenlikde mi oynasın yapma beee :D her tür insan var ordaa:D

Milli egemenlikte patlak sedatla gitsin oynasın işte

o kimdi ya mardinli mi o yoksa gümüşhaneli? Paşada 2 Sedat var :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.