Bildirim
Güneşin Doğuşu En İyi Nerede İzlenir (İst.)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Güncel :) -
Avrupa yakasi demissin gerci ama yine de fikirdir ben soyliyeyim. Adalar in sonlarina dogru doguya bakan taraftan gunesin dogusunu izleyebilirsiniz. Mevcut yapilanmayla gunesin dogusunu izleyebilecegin istanbul ici yerler cok az ama bir dusuneyim aklima gelirse tekrar yazarim..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul bağcılar meydana git. en iyi orda izlersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruski Polska
Avrupa yakasi demissin gerci ama yine de fikirdir ben soyliyeyim. Adalar in sonlarina dogru doguya bakan taraftan gunesin dogusunu izleyebilirsiniz. Mevcut yapilanmayla gunesin dogusunu izleyebilecegin istanbul ici yerler cok az ama bir dusuneyim aklima gelirse tekrar yazarim..
Hocam yer tavsiyen için teşekkürler avrupa yakası dememin sebebi saat 10 da randevu var güngörende oraya yetişmek lazım :D Teşekkür ederim avrupa yakası ben boğazı düşünüyorum aslında ama? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Deniz*
İstanbul bağcılar meydana git. en iyi orda izlersin
Ne demek istiyorsun ki sen ????
-
ulan milletin ailesi filozof yetiştiriyor bizimkiler anca bakkala gönderdi -
Güneşin batışı güzel diyorsan uzun sürecek,kutuplara yaklaştıkça tan vakti uzar,türkiyede karadeniz bölgesi dünya genelinde ise kutuplar,isveç iyidir ayrıca -
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
ulan milletin ailesi filozof yetiştiriyor bizimkiler anca bakkala gönderdi
İlk başta anlamadım sonradan jeton düştü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X