Şimdi Ara

Güneşin Doğuşu En İyi Nerede İzlenir (İst.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yarın sabah güneşin doğuşunu izlemeye gidelim diyoruz ailecek, sizce güneşin doğuşu istanbul da en iyi nerede izlenir avrupa yakası tercih sebebidir:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 21 Kasım 2012; 20:07:17 >

• Güncel :)
  • Avrupa yakasi demissin gerci ama yine de fikirdir ben soyliyeyim. Adalar in sonlarina dogru doguya bakan taraftan gunesin dogusunu izleyebilirsiniz. Mevcut yapilanmayla gunesin dogusunu izleyebilecegin istanbul ici yerler cok az ama bir dusuneyim aklima gelirse tekrar yazarim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bağcılar meydana git. en iyi orda izlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruski Polska

Avrupa yakasi demissin gerci ama yine de fikirdir ben soyliyeyim. Adalar in sonlarina dogru doguya bakan taraftan gunesin dogusunu izleyebilirsiniz. Mevcut yapilanmayla gunesin dogusunu izleyebilecegin istanbul ici yerler cok az ama bir dusuneyim aklima gelirse tekrar yazarim..

Hocam yer tavsiyen için teşekkürler avrupa yakası dememin sebebi saat 10 da randevu var güngörende oraya yetişmek lazım :D Teşekkür ederim avrupa yakası ben boğazı düşünüyorum aslında ama? :)

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

İstanbul bağcılar meydana git. en iyi orda izlersin

Ne demek istiyorsun ki sen ????

• ulan milletin ailesi filozof yetiştiriyor bizimkiler anca bakkala gönderdi
  • Güneşin batışı güzel diyorsan uzun sürecek,kutuplara yaklaştıkça tan vakti uzar,türkiyede karadeniz bölgesi dünya genelinde ise kutuplar,isveç iyidir ayrıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

ulan milletin ailesi filozof yetiştiriyor bizimkiler anca bakkala gönderdi

İlk başta anlamadım sonradan jeton düştü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.