Şimdi Ara

-Güneşin Batışıyla Kararan Hayatlar- FİNAL 28.07-04.00 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
60
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kbakma ama hikaye şuanda basit seviyede. zenginlikle alakalı durumlar söz konusu değil devamı gelecekse bilemem.
  • Takip
  • tamam part partta lütfen 2 ay sürdürme
  • bi kaç part daha okuyalım csb olup olmadığı çıkar ortaya takip
  • okuyorum hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go go go

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm II gelmiştir. Hikayeyi bölüm bölüm yazmamın tek nededi var oda gözünüze çok gelmesin diye.
  • Önlerden..
  • çok gelmez hocam okudum güzel gibi. seri yazarsanız daha iyi olur bence
  • Guzele benziyor takip. Ayrica devami bekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarmi yazdin yaza yaza hani devami hizli biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuza kadar devam etmeyecek hikaye.
  • guzel devam
    edit : adam cizilmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 17 Haziran 2013; 13:29:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam banlanmış
  • burdan bile tekmelendi la çocuk. ne demişler düşenin dostu olmaz bi tekmede sen atıcan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 17 Haziran 2013; 13:52:06 >
  • yediğim ban kalktı. Beklettiğim için kusura bakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangalf

    uzaklaştırmanın süresi bitti geri geldim. Beklettiğim için kusura bakmayın.



    Hepsini yazdım ama buraya part part ekleyeceğim, tümden ekleyince insanın gözüne geliyor. Aslında kitaplaştıracaktım insanlar bişeylerin nasıl olduğunu öğrensin diye ama sonra fırsat bulamadım, uğraşamadım kaldı. Buraya verirken de çok endişelendim, çünkü kim olduğumu çoğunuz biliyor. Bi çoğunuza yemek ısmarladım, oturduk çay içtik. İlk kez gerçek hikayemi anlatıyorum. Herşeyin para olmadığını görün, ailenize değer verin diye. Bazen hukuka aykırı işler yapmış olabilirim ama hiçbir kanıt yok ve hiç bir insana zarar gelmeyecek şeylerdi.


    Zengin Oldum ama Adam Olamadım.

    ******************----------------------- BÖLÜM I -----------------------******************************

    yaklaşık 5 yıl önce başımdan geçen bu olaydan sonra hayatım tümüyle değişti, cebimden hiç para eksik olmadı ama hiçte mutlu olamadım. O zamanlar yeni 18 yaşına girmişim üzerimde bi kendi başıma bişeyler yapabilirim havası var ama yatmaktan başka bişey yapmıyorum. Üniversite zaten seneye kalmış yazın sonlarına doğruyuz. Kendi kendime dedimki bir hafta sonra tatili bırakacam ders çalışacam. Bi bilgisayar bi uyku arasıra da dışarı çıkıyordum. Aslında çok asosyal değilim ama hazırlanıp çıkmaya üşeniyorum. Bide hepsi bi kasıntı davranıyorlar hoşuma gitmiyor hareketleri çok ergence geliyor. Galiba ben çabuk olgunlaşmıştım. Her neyse tam laptopu açtım yatağıma aldım yanıma da bi bardak kola aldım. Kola dökülmesin diye gözüm hep orada o sırada internete girdim derken daldım gitti. Sonra kapı çaldı kim diye kalktım, açtım kapıyı babam gelmişti. Aramız biraz limoni iki de bir ders çalışsana diyor bende biraz dinleneyim bütün sene çalıştım zaten diyorum. O d klasik veli sözlerinden çalıştıysan niye kazanamadın diyor. Moralim çok bozuluyor. O sıra annem bi bağırdı, dedim peşinden kesin terlik gelecek. O nasıl bi terlik benim odamdan yola çıktı koridorda son gaz geldi tam ayağımın önünde yere düştü. Bu sefer annem diğerini ateşledi, bu seferkinde çok iyi hesaplamıştı tam üstüme geliyordu bi yandan da bağırıyordu bu yatağı sen mi temizleyeceksin buraya kola konur mu diye. Ahaa dedim ben onu oraya koymuştum dimi.

    ******************----------------------- BÖLÜM II -----------------------******************************

    Kaçıyım diye yana bi fırladım orda da babam varmış. Babamın ayağında tırnak batması var, bi baktım babamın ayağı yok sonra dikkatlice baktım benim ayağımın altına sokmuş ayağını. Sonra biraz daha düşününce babamın ayağını ezdiğini fark ettim. Bunların hepsi aynı saniye içinde gerçekleşti. Babam o acının siniriyle bi bağırdı bana. “itoğluit bi işe yaramıyorsun, ders çalıştığın yok anca dertsin. Git bi yerde çalış adam ol” Adam kıvranıyordu bi yandan da bana ana bacı küfrediyor. Ananı şöyle böyle dedikçe bende tebessüm oluştu. Adam o acıyla tuttuğu gibi beni hızlıca kapının önüne itti ve kapıyı kapattı. Çok dokunmuştu ne kadar canı yanarsa yansın böyle yapmamalıydı. O gün benim için artık babam bitmişti. Gençliğin verdiği bişeydi zaten özgürlük arıyorsun anne babadan kurtulmak için fırsat arıyor gibiyiz. Şu an fazlasıyla pişmanım. Bende o sinirle gittim, bi daha dönmeyeceğim hemen iş bulmalıyım dedim. Öncelikle rahat olsun diye internet cafeleri gezdim. Bu arada üstümde salaş bi tshirt altımda da pijamamsı eşofman var. Yattığım elbiselerle kapı dışı edilmiştim. Bi kısmı üstüme bakıyordu direk, öyle sokak çocuğu gibi değildim ancak böyle yerlerde iş bulabilirdim. Bi mağazada çalışmak istemiyordum, yük taşıma filan zor gelirdi bana. Sonra garson filan da olamazdım, milletin yüz burkmasını filan kaldıramazdım. Laf edenle kavga çıkarırdım. İnternet cafelerin hepsi mi yeğenini, çocuğunu, arkadaşının çocuğunu işe alır. Diğer çocukların neyi eksik haa. Hiç biyer bulamamıştım eleman arayan, dükkanlara göz gezdirerek yürürken mc donalds ı gördüm. Hemen girdim başvuru belgelerini doldurdum.

    ******************----------------------- BÖLÜM III -----------------------******************************

    artistler üstüme baktılar iyice göz gezdirdiler tamamdır biz size döneriz dediler. Artistler neyimi beğenmedilerse, sanki bilmiyoruz almak istediğinizde bize şu belgeleri getirin dediğinizi. Zaten onlarda çok çalışmak istemiyordum derken bi otoparkta eleman aranıyor yazıyordu. Hemen girdim, dediler ehliyetin var mı yok dedim. Sürebiliyor musun araç dediler? Motosiklet, araba her türlüsünü kullanabildiğimi, aslında arabaların hayranı olduğunu anlattım. Yaşımı filan sordular, her şeyi geçtik adam çok olumlu bakıyor gibiydi ama yanındaki hanzo hiç öyle değildi. Sonradan öğrendim aslında otopark arazisi filan ona aitmiş, bana sıcak bakan adam sadece orayı işleten kişiymiş. Hesap muhasebe uğraşıyormuş. Neyse uzun uzun konuştuk adamla, adam ben sana dönerim dedi. Abi dedim benim acilen işe ihtiyacım var dedim, neden dediler. Evden atıldığımı söyledim yüzleri ekşidi ne halt yedinde kovdular filan dediler

    Biraz seri olursan seviniriz DH halkı olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzell.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikimsonik


    Biraz seri olursan seviniriz DH halkı olarak.

    Yeni bölüm geldi. Bir anda hepsini ekleyince uzun bulunup hepsi boşa gidiyor, harcadığım emeğe üzülüyorum o yüzden parça parça ekliyorum ve seri olmaya çalışıyorum fırsat buldukça ekliyorum.
  • Tutar diyorum ve takip ediyorum. Ne kadar hızlı yazarsan o kadar iyi ayrıca bölümleri biraz daha uzatabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.