Bildirim
GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ALACAĞIM TAVSİYELERİNİZ????????????*
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 17:32:54 >_____________________________ -

_____________________________ Ne Mutlu Türküm Diyene -
@oguzozan
Fotoğrafını koyduğun gözlüğün markası nedir ?
Fiyatını da söylersen sevinirim.Ben de iyi bir gözlük almayı düşünüyorum.Optelli gözlüğüm vardı.Baya memnundum.Ama 3-4 gün önce arabanın el freni kolunun altında kalıp çatladı
_____________________________ 2015 Nissan X-Trail Platinum Premium Pack (X-Tronic) - İnci Beyazı
2014 Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance M/M - İnci Beyazı -
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
@oguzozan
Fotoğrafını koyduğun gözlüğün markası nedir ?
Fiyatını da söylersen sevinirim.Ben de iyi bir gözlük almayı düşünüyorum.Optelli gözlüğüm vardı.Baya memnundum.Ama 3-4 gün önce arabanın el freni kolunun altında kalıp çatladı
Emporio Armani
Yurtdışında 200$ civarında Türkiyede ne kadar bilmiyorum
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: oguzozan

1$ olsa almayı düşünürüm

_____________________________ -
migroslarda guzel gunes gozlukler var, garantili,markalı. guzele benziyordu. 15- _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler