Şimdi Ara

GÜNDE KAÇ LİTRE SU İÇİYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

GÜNDE KAÇ LİTRE SU İÇİYORSUNUZ

(En Son Oy Tarihi: 22.6.2016)
Giriş
  • günde kaç litre su içiyorsunuz arkadaslar

ben 6 litre içtim bugun ortalama ise 4 litre su içiyorum günde

• quote:

Orjinalden alıntı: sayısalmakina

günde kaç litre su içiyorsunuz arkadaslar

bir kere suyun yerini diğer içecekler tutmaz bunu bil, sonra sana gelecek olursak sende abartmışsın böbreklerini yormaktan başka birşey yapmıyorsun günlük ideal ölçü 1.5 litre'dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektayn

quote:

bir kere suyun yerini diğer içecekler tutmaz bunu bil, sonra sana gelecek olursak sende abartmışsın böbreklerini yormaktan başka birşey yapmıyorsun günlük ideal ölçü 1.5 litre'dir

kardes ben kola içmem suyun yerini tabiki hiçbirsey tutmaz zaten tutmadıgı için bu anketi actım ... yoo ben ortalama 4 litre deviyorum su...bünye meselesi...

• quote:

quote:

quote:

kardes ben kola içmem suyun yerini tabiki hiçbirsey tutmaz zaten tutmadıgı için bu anketi actım ... yoo ben ortalama 4 litre deviyorum su...bünye meselesi...

Bu bünyeyle alakalı değil tüm araştırmalar sonucunda 1 insanın günlük su ihtiyacının 1.5 litre olduğudur yakında güme gidersen görürsün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bünyeyle alakalı değil tüm araştırmalar sonucunda 1 insanın günlük su ihtiyacının 1.5 litre olduğudur yakında güme gidersen görürsün

neye göre söylüyorsun arkadas belgeyle konus.. kaynak göster nerden biliyorun zararlı oldugunu suyun zararı oldugunu nerden cıkardın gerekli tuzlu yemek yiyorum .

aklıma bir cem yılmazın anısı geldi cem yılmaza sormuslar bu kadar espiriyi nerden üretiyorsunuz hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz yararlandıgınız kaynaktan bizde yararlanmak istiyoruz gibi seyler söylüyorlarmış. cem yılmazda tabi birsey diyemiyor dese kıçımdan uyduruyorum adamlar yararlanmak isteyecek o kaynaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalmakina -- 26 Şubat 2006; 0:23:28 >

• ben 1 litreden az işçiyorum ya çokmu anormal im 188 boy ama az açıyom
  • ne bileyim işte içerken hesaplayacak mıyım lan
    ama içiyorum ne kadar içtiğimi bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaslan -- 26 Şubat 2006; 17:35:20 >
  • Normal bir yetişkinin içmesi gereken su günde 2,3 lt'dir.sporcu değilse tabi.
  • günde 3 lt idealdir
  • 1lt içerim ama kola meyva suyu varsa suya tercih ederim, biliyorum kötü yaptığımı ama içiyom işte
  • 2 günde bir, bir bardak bazan ikide oluyor bardak sayısı
  • 4-5 arası içiyorum. Hemde doktor tavsiyesi ile!
  • ne bileyim işte içerken hesaplayacak mıyım lan
    ama içiyorum ne kadar içtiğimi bilmiyorum...
  • Günde 2-3 litre arası normaldir. Ben kışın 1 litreden fazla içemem. Bol su tüketimi bünyeye özellikle diyette olanlara faydalıdır ama herşeyin olduğu gibi suyunda fazlası zarardır.

http://www.milliyet.com.tr/2002/07/03/son/sondun11.html
  • gencler simdi size bir soru?

Suyun yerini baska bisi tutmaz diyoruz ok. anladim. peki simdi ben SU içtim. hemen arkadasindan limonata ictim??? eeee nldu?? bunlar bidemde AYRİ AYRİ YERLEREMİ GİDİYOR???

evet kimyaci arkadaslardan yorum bekliyorum. limonata ornegini istediginiz gibi verebilirsiniz. nescafe,cay,kola vs. hepsinin icinde H2o yani SU VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

4-5 arası içiyorum. Hemde doktor tavsiyesi ile!

kardesim sen abartanlar sinifindasin bence.. bu ictigin LT ye + 1lt. daha yaparsan yemin ederim ÖLÜRSÜN

ciddiyim. 6lt. su icip ölen cok insan var. sebebi; hucrelerin alinan h2oyu alip aşırı büyümesi. (beyinkanamasi deniyor)
  • günde 2 litreye yakın çay kahve içiyorumdur..

su mu??? aklıma bile gelmiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.