Bildirim
(Güncellendi)Spor-Beslenme Koçluğu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba.
29 yaşında 168 boyunda 52 55 kilo arası bir fiziğe sahibim.
1 yıllık spora yazıldım, amacım biraz sağlıklı vücuda sahip olmak, biraz kola almak, güç dayanıklılık kazanıp hafif kas olsa yeterli diyen bir kişiyim.
Besin olarak ekstra neler almam lazım, nelerden dikkat etmeliyim.
Sporda öncelik ne olmalı çaylak bile değilim yardımcı olursanız sevinirim. -
Pmden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: kartaltib
Merhaba.
29 yaşında 168 boyunda 52 55 kilo arası bir fiziğe sahibim.
1 yıllık spora yazıldım, amacım biraz sağlıklı vücuda sahip olmak, biraz kola almak, güç dayanıklılık kazanıp hafif kas olsa yeterli diyen bir kişiyim.
Besin olarak ekstra neler almam lazım, nelerden dikkat etmeliyim.
Sporda öncelik ne olmalı çaylak bile değilim yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufak bir güncelleme yapalım: Beklediğimden fazla ilgi gördü konu, birçok arkadaş pm yoluyla iletişime geçti ve çalışmaya başladık. Çok az bir kontenjanım kaldı ve fiyat gerçekten uygun, hizmeti almak isteyenler acele etmeyi düşünebilir.
Bir süredir @torata90 arkadaşımdan spor ve beslenme ile ilgili aktif koçluk yardımı alıyorum, buradan da düşünenlere gayet ilgili bir arkadaş olduğunu paylaşmak istedim.
-
Düşünceleriniz için teşekkürler hocam.quote:
Orijinalden alıntı: eozen81Bir süredir @torata90 arkadaşımdan spor ve beslenme ile ilgili aktif koçluk yardımı alıyorum, buradan da düşünenlere gayet ilgili bir arkadaş olduğunu paylaşmak istedim.
2 ayın ardından bir up daha yapalım. İlgilenenler olursa hala devam ediyorum.
-
Konuya birkaç fotoğraf eklendi.
-
@torata90 ile bir süredir ben de çalışıyorum. Sporla pek alakam olmamasına rağmen bana sabırla bilgi veriyor, programlardan koptuğum zamanlarda da ilgilenmeye devam ediyor. Düşünen herkese denemelerini tavsiye ederim, bence artısını göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
Kısa bir aranın ardından tekrar devam ediyorum, konuya yeni fotoğraflar ekledim. İlgilenenler olursa ulaşabilir.
Kendini her soruma sabırla cevap veriyor,gayet ilgili,teşekkür ediyorum kendisine,ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- nestle resource energy kullanıcı yorumları
- 37 cm kol
- protein tozu günde kaç ölçek
- barfiks boy uzatır mı
- protein spordan önce mi sonra mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X