Şimdi Ara

● GÜNCEL ● Üst Seviye Güç Kaynakları Hangileri ? - Güç Kaynağı Seçimi Rehberi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
10.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam üşengeçlik üst seviyede, geri iade etmemi gerektirecek bir durum olur diye sisteme bağlayıp test ettim. Yoksa daha bir ay yatardı bir köşede. Birde eski hevesim yok, yaş ilerledikce plug&play e bağladım iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunGFu

    Evet Chris Brown hocam (Muten baba ya alışamadım) doğru söylüyorsun liste çok rahatsız. Benim seninle ilgili ne gibi bir problemim olabilir ki.. Senin amacın birilerine yardım etmek daha doğrusu forum yönetiminin yaptığı hatalar sebebiyle azalan cemiyetini fark edip, gelenin boş gitmeyeceği şöyle çam sakızı çoban armağanı bir liste hazırlamak ki, keşke arak olmasa idi. Böyle bir şey yaparak beni zaten göze almışsındır, şunun için söylüyorum bu listeye illaki muhalefet çıkar diye düşünmüşsündür, ha söylerler ha susarlar, hepsine saygım var.

    bir render sahnesi düşün öyle saf saf bakınca güzel görünsün ama az odaklanınca imkansız bir gölge görsen yada hatalı bir ışık yada kaplama görsen bu seni rahatsız etmez mi? İşte bende anca o kadar oldum, çok değil. adam iyi bir psu alıyor, listede yok, e biride diyorki review i yok tehlikedesin, bu durumda susabilirdim evet.. İstediğin buysa, tamam.

    liste yapabilirim ama dh ya prim kazandıracak hiçbir şeyi şuraya yazmam artık.

    Sen kalk bir arkadaşa(Levon) gigabyte b450 aorus anakart test ettir, hybrid vrm diye övsün de övsün, öyle ballandırsın, böyle yüceltsin, halbuki sonuç rezalet olsun, bir voltaj regülatör modülüne iki low-side bir highside mosfet koyulsun, choke ları double yapınca (hybrid ya hani..) kaslı gibi görüntü verilsin, sınıfının en iyisi en dolusu olsun. bir de internet sitesinde 8+3 vrm diyazn yazılsın, gigabyte bile özür diledi, bizden kimse orali bile olamadı. Duymamış görmemişi oynadılar neyse.. (https://www.youtube.com/watch?v=EqQcgwz1hYA )

    Sonra asus gtx 1660ti dual reklamı yapılsın, sırf reklam parası sebebiye sogutması övülsünde övülsün... Sogutma yokki ortada, çöp...

    Mesut kalksın gtx 1050ti fanatikliği yapsın, bir ara büyük bir gafı vardı gtx 1050 ti ile ilgili.. gerçi çok onun öyle şeyleri hatırlayanlar illaki çıkar. sonra başka bir forum üyesi ile vega 64 konusunda kafa bulsun.

    Yani eger forum nüfusu azalmışsa bunun sebepleri muhakkak vardır. "yaptığın bir liste varmı ona da bakalım" dediğin için bu kadar yazdım, listem daha da uzundur aslında ama bu kadarı yeterli, kardeşim hakkını helal et.

    konular ile alakalı herşeyi Frank Sabotka ya sorabilirsiniz. Bu forumun karakutusu o dur. Yönetici olması gereken kişide o dur. Ama dediğim gibi yönetim yaptığı yanlışların bedeli er yada geç öder.
    Bu forumda bi daha asla yöneticilik yapmam. 2011 yılında forumun popüler olduğu zamanlar yöneticiydim. Biz şikayetlerle ilgilenip, uyarı ve ceza talebinde bulunduğumuzda onaylanması bazen 2-3 gün sürebiliyordu. Elbette hemen ilgilenilsin diye bir beklentimiz yok. Adminler de yoğun olabiliyor ama 2-3 gün de sürmesin. En azından o günün sonunda ilgilenilsin. Dolayısıyla yöneticiliği bırakan sadece ben değildim. Gönüllü olarak bu görevi kabul edip, sonrasında verdiği emeğin boşa gittiğini görünce bu görevden ayrılanlar oluyor.




  • Anladim hocam saglik olsun, ne diyelim. Ben isterdim ki, dahilibilesenlerde full yetki sende olsun! Isten anlamayan adam kalkip Dahilibilesenler de yöneticilik oynuyor :) Oynasinlar bakalim.

    Ama eger sen bir forum kurarsan, her türlü desteklerim bunu da söylemis olayim. Böyle bir ihtiyac var aslinda..

    edit: evet hocam, öyle bakmaya, buralarin halini gormeye gelmistim, soylemistimde arada bakmaya gelirim diye, cok durmam zaten :) rahatsizlik vermeyelim, bu arada pn calismiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 14 Ocak 2020; 13:28:47 >
  • hocam jonnyguru enermax revolution sfx için cons yazmamış. acaba d+ grubunda yer almasının sebebi nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Corsair A tier e yazılmış enermax D+ da, enermaxa gıcıkları olabilir. Diğer türlü fanı küçük ses yapar yada fiyatı yüksek desem sfx ler hep aynı durumda.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    o zaman 550w evga ve 650w enermax arasında kalıyorum işte hocam. corsair için 180 lira kadar ekstradan ödemem gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Şöyleki sfx kaynaklarda ben watt cinsinden yüksek olanın alınmasını daha mantyıklı buluyorum, standart kullanımda ne jkadar yük o kadar fan sesi demek.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    aslında şu an evga 650gm modeli amazon usa’da çok ucuz ama kargo ücreti işi bozuyor, gönlüm onda kalmıştı. o zaman enermax’a yönelicem şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan aerocool 750watt yari moduler 80+ gold psu kullaniyorum kablo kalinliklari ve 4+4 cpu desteklemesinden ötürü degistirmeyi düşünüyorum.

    2x 4+4 cpu desteği olan slim kablolu full moduler psu lara bakiyorum fazla da bi secenek goremedim f/p acisindan onerebileceginiz uzun omurlu bir model var midir?

    Bilesenleri bilerek yazmadim normalde 650watta yeterli olur ama az yükte verimlilik daha iyi olduğundan ve ses açısından psu rahat calissin istedigimden 750 ve üstüne bakiyorum hatta 850w daha uygun çünkü çoğu 750watta 2x 4+4 cpu desteği yok.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayin fsp 850 ve seasonic focus 850 modellerine baktim suan almayi dusunmuyorum indirim oldugu zaman alicam fikrinizi almak istedim onerebilceginiz bi model var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte aourus un psu larına bir bak fiyatına göre güzel ürünler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatina gore iyiymis beklemeye devma ediyim fiyati duserse bu isimi gorur sagolasin 👍🏿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan kullanmakta oldugum psu high power 750w 80+ , yük altındayken garip sesler çıkarmaya başladı ses ara ara saniyelik kesiliyo sonra geri geliyor. Yani oyun oynarken belirli zamanlarda(sürekli değil yani) psu böyle sanki aşırı çalışıyormuş gibi elektrik hissediyorum ve fanından cızırtı geliyo saliselik gidiyo cızırtı sonra geri geliyo. O yüzden psuyu değiştireyim diyorum. 2 sene garatisi vardı biter bitmez bozuldu yani anlıcağınız.. :(

    Corsair 650w 80+https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-650w-80plus-white-guc-kaynagi.html
    Fsp 700w 80+https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9072

    arasında kaldım. yardımcı olursanız sevinirim

    edit: RX 590 nitro+ ekran kartı ile beraber kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 25 Ocak 2020; 2:27:24 >




  • Flakel kullanıcısına yanıt
    Fanın da sorun vardır muhtemelen ya kendin değiştir ya elektronik iye götür, bu psu ları alacaksan değiştirmenin bir anlamı yok klasman atlayamıyorsun kendi arabanı satıp yine kendi arabadan alıyorsun var ya videosu hani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada coil whine olan PSU'yu kullanmakta sıkıntı çıkar mı? 2013 yılından beri kullanıyorum.Bazı günler cızırtı çıkarıyor bazı günler ise tamamen sessiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır çıkarmaz, gelen sesin coilwhine olduğundan eminseniz kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama psu konusunda yine tekrarlıyorum, özellikle orta ve üst seviye sistemlerde psu ya verdiğiniz paraya acımayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yukarıya
  • Elinize sağlık. Forumdaki en önemli konulardan bence. Tebrik ederim.

    Bir model üstün işlemci, ekran kartı vs. alayım diyip sonra psu dan kesenlerin önüne geçer umarım. Sonra bu konuya bakıp iç geçirmesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    Aynı PSU'yu almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra muhtemelen görüş bildiren bir yorum eklerim konunun altına. Bu arada kabloların uçlarındaki kapasitörler ripple (dalgalanma) voltajını filtrelemek için takılıyor.
  • seasonic focus plus modelini d grubuna koymuşsunuz,acaba sebebi nedir,en çok tavsiye edilen ve alınan psulardan,açıkçası bende sistemime focus plus 80+ 750w gold modelini almayı düşünüyordum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.