Şimdi Ara

Güncel Schengen Vize Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda avrupaya turistik amaçlı gitmeyi düşünüyoruz. İnternette biraz araştırdım Almanya dışında turizm amaçlı schengen vize başvurusu açan yok herhalde sizin konu hakkında bilginiz var mı acaba ? Avrupada 3-4 devletle aşı antlaşması yapılmış onlar turizm amaçlı schengeni kapsamıyor mu bilginiz var mı ?




  • Hangi ülkeye gitmeyi planlıyorsunuz? Bu dönemde her ülkenin şartları farklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 5 Temmuz 2021; 10:37:49 >
  • Şu anda AB ülkelerinden sadece Avusturya'ya seyahat edebilirsiniz.

    5 günlük bir karantina süreci var.Fakat 2 doz aşı olduğunuzu gösterirseniz karantinadan muaf oluyorsunuz.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Merhaba ilk schengenimiz olacak en kolay fransa veya italya olur diye düşünüyoruz. Forumda mesajlarınızı gördüğüm kadarıyla tecrübelisiniz bu konularda hocam siz ne tavsiye edersiniz ?

  • ghostinshell G kullanıcısına yanıt

    Almanya'da açmış turistik schengen başvurularını hocam. Ancak ilk schengen başvurumuz olacak korkuyoruz biraz Almanyaya başvurmaya.

  • Billow01 kullanıcısına yanıt

    Hic korkmanıza gerek yok.Almanya aralarında en kolay vize vereni.Biontech 2 doz aşı olup 2.dozdan sonra 14 gün geçmişse idata üzerinden sizden istenilen belgeleri hazırlayın ve başvurunuzu yapın.Çok rahat bir şekilde alırsınız.Aynı zamanda aşı sertifikanızı da gönderin.

  • ghostinshell G kullanıcısına yanıt

    Vize başvurularında aşı sertifikası istenmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Billow01

    Merhaba ilk schengenimiz olacak en kolay fransa veya italya olur diye düşünüyoruz. Forumda mesajlarınızı gördüğüm kadarıyla tecrübelisiniz bu konularda hocam siz ne tavsiye edersiniz ?

    İtalya şu an turist kabul etmiyor. Fransa'ya gidebilirsiniz ama çok emin değilim.


    https://reopen.europa.eu/en dan inceleyin.


    Düzeltme: şimdi inceledim an itibariyle Italya ve Fransa'ya aşılı bile olsanız Türk vatandaşı olarak turistik amaçlı giremiyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 6 Temmuz 2021; 11:30:20 >




  • Arkadaşlar merhaba Schengen vizem var kamuda sağlık personeliyim ve 2 doz sinovac 1 doz biontech aşısı oldum dijital aşı sertifikam mevcut.. ay sonu araba ile almanyaya gitmem gerekiyor. Bir çok vize firması ile görüştüm hepsi ayrı cevap verdi pcr negatif testi ile gidebilirsiniz diyende var yok 2 doz biontech yoksa almıyolar diyende var.. Bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum. İstanbul Konsolosluğa ulaşamıyorum telden randevu alym dedm 2 ay sonraya veriyo kalakaldık.. Mail attım ama dönüş yaparlarmı mechul..Mail içeriğimde şöyle :

    Kamuda sağlık personeli olarak çalışmaktayım. Bilindiği üzere ilk iki doz aşılamamız ülkemizde tek tip mevcut olan ve ilk sağlık personellerine uygulanan sinovac aşısıydı. 3. Doz aşımı biontech oldum ve totalde 3 doz aşımı oldum. Dijital aşı kartım mevcut. Schengen vizem var ve turistik olarak ay sonu Almanyaya gitmek istiyorum giriş yapabilir miyim herhangi bir ek belge gerekirmi pcr ve ya antikor sonucu teşekkür ederim iyi çalışmalar





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.