Generic Tv kartlarının XP driverları da olsa çok kötü olmaz. Zamanında PcGold'dan Pegasus marka bir Tv kartı almıştım, malum ozamanlar XP yoktu 98'de de babalar gibi çalışıyordu. XP'de çok problem oldu, başka başka sürücüler denedim. Şuan için MoreTv ile çalıştırabiliyorum, ne uzaktan kumandasını kullanabiliyorum ne FM kartını ne de Capture yapabiliyorum, birtek izliyorum-dinliyorum okadar.
fx 5200 için 61.77 indirdim far cry ın içine s.c.ı sorun bundan galiba baska nedeni olabilirmi eskiden oynuyodum cunku simdi her taraf masmavi
logitec 546 ekran kartı yokmu
Ya benim kullandığım xp lisanslı deil ben servis pack 2 yi indirebilirmiyim ikinciside servis pack 1 i kurmadan 2 yi kurabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim TeşekkurLeR...
valla süper olmuş
Alternatif Olarak Ender Bulunan Driver ( Eski Bir Bilgisayarınız Varsa İşinize Yarayabilir.)
www.network-drivers.com
User: drivers / Password: all -------------------------------------
www.driverguide.com
User: temp / Password: 512
yaw birde birşey soracam bu audigy 2 zs driverları update olarak geciyor hep internnete direk full driverlar yokmu audigy 2 için
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA
yaw birde birşey soracam bu audigy 2 zs driverları update olarak geciyor hep internnete direk full driverlar yokmu audigy 2 için